![]() |
Re: Galerie foto
Coboram un munte :lol:
Am mers Timisoara - Lipova - Deva si retur, dealuri nu prea sunt. Intr-adevar Skoda e, mi-as dori eu sa am acelasi consum la Honda. |
pai skoda e pentru economie si honda pentru sport...ia-ti un accord de 2.2 cdti si ai si sport si economie
|
Ca tot am adus vorba,eu cu motor de 1,8 benzina(125 cp),pana la mine la tara si inapoi aproximativ 200 KM +- 2-3 KM am consum de 6,3,deci nu vad un beneficiu atat de mare incat sa-mi cumpar ceva pe motorina,cum spune multa lume daca nu faci 20000 de km pe an ramai pe benzina,e mai usor de intretinut,pica mai greu piesele ca sa nu mai vorbesc ca sunt mult mai ieftine,si daca faci un calcul,litrul ala si ceva care-l pierd la 100 se recupereza partial prin costul mai ieftin al benzinei,daca mai bagi si motorina scumpa,ca no daca bagi ieftina recuperezi prin schimbul de piese,cand tragi linia vezi ca sunt sanse sa iesi mai ieftin pe benzina ;).
|
La un stil de mers mai agresiv o masina pe benzina cu aceiasi cai te usca de bani.
|
3 Attachment(s)
cateva poze cu noua mea masina :D (pe joi incepe vopsitu :-" )
|
Quote:
|
arata traznet. Pana la urma unde o vopsesti?
|
arata bine.... sa ai grija balaure sa no mai busesti :D
|
Quote:
|
Daca tot o vopesesti, scapa si de semnul din spate de Skoda si pe urma comanzi o grila "Tiuning"
|
faina ma...grija la borduri :lol:
|
5 Attachment(s)
Quote:
eu am fost azi la cincis :-) Attachment 870469Attachment 870470 Attachment 870471Attachment 870472 Attachment 870473 |
Are Ursu RCA? daca da hai deseara pe la Teatru ;)
|
Alo, sus cu pozele de la event.....Mai mult ca sigur nu il ratam daca eram acasa....:(
|
vezi pe topicul cu eventu! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning