![]() |
Re: Cafeneaua oneştenilor
sper sa nu crap de sete pana atunci...
|
sageata...poti veni oricand ai chef de o cafea ;)
|
sa-mi iasa goalfa si....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ai dreptate Sylver...e mai frumos asta. O sa ii zic baiatului cand vine din Italia sa il puna pe asta.
Alte propuneri pentru site, mai are cineva? |
DA. Sa fie mutat pe alt host,in genul .ro,.eu, un host platit, altfel mai bine merge sters/anulat. Nu mi se pare cine stie ce site-ul,pe host gratuit ma jucam cand aveam 15-16 ani si iesea mult mai bine site`ul.
|
Atunci trebuia sa-l faci tu...oricum o sa mai fie modificari...
Ca sa il punem www.nsl-onesti.com trebuie sa platim 50 de euro pe an. Daca sunteti de acord se poate face. Ar veni cam 100 de mii de om. Marius...de data asta nu o mai iau inapoi ca am facut actele intre cel care a cumparat-o si cea de la care am luat-o eu in 2004. |
Eu momentan nu ma grabesc cu nimic,am avut si eu intentia demult sa fac unu` dar nu am mai facut pentru ca am considerat ca nu merita pe un domeniu gratuit, sau cum e cel de acum. Am asteptat sa avem sectiunea noastra.
|
Quote:
Cafeneaua cred ca se deschide saptamana viitoare. Asa se spera. Despre gazduirea site-ului sa vb cu Alex sa vedem cat spatiu mai avem noi liber poate il gazduim unde este si www.gtvtuning.ro. Si asa am platit gazduirea. |
Chill omuleti !!! Ce aveti? Este bun si pe un domeni gratuit, decat deloc. Cea mai buna solutie este pe un domeniu platit chiar daca trebuie sa cotizam. Cred ca oricine isi permite sa dea cate 10-15 ron pe an. Despre ce cafenea este vorba Vlad? Eu se pare ca sunt singurul care nu stie. :(
|
Stiam si eu de o cafenea si abia astept sa vad cu iese
|
la cafenea vine si mry84 ca trebuie sa beau o cafea pe la voi.:twisted::twisted::twisted:
|
Quote:
Quote:
|
aha...pai inaugurarea ar trebui sa fie ceva mai speciala....asa pt membri :lol:
|
ce-i andrey, nu-ti cunosti coforumistii???
https://forum.4tuning.ro/438-onesti/22686-cafeneaua-onestenilor/page-8.html mry84 este.... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning