![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
4 Attachment(s)
Am mai mesterit pe la jante...le-am scos cat am putut eu de bine. Mergea si mai bine dar nu am timp de ele acum. Mai am una momentan de facut si le termin...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pe astea...nu le mai dau :D. Am schimbat destule jante si nu se mai merita sa bag banii in altele...imi plac astea,sunt pe 15'',sunt usoare...si imi place cum arata masina cu ele :D
O poza cu ele puse pe masina |
Chiar ca arata bine! :D
|
Mersi :)
Se vinde toba finala stock...e in stare buna |
Noutati ? :D
Apropo...fa-i manerele in culoarea masinii ca s-ar vedea mult mai bine |
Noutati ? Daaaaa....am spalat masina :))))
Maine dimineata plec la Mioveni Manerele nu le vopsesc ptr ca vreau sa pastrez contrastul alb/negru |
Jantele sunt frumoase dar parca prea clasice....imi plac jantele dar nu cum vin pe masina ta.
|
Le cumpar eu daca le vinzi :lol:
|
Iti vand eu jantele mele pe 650ron cu tot cu gume !
|
6 Attachment(s)
Jantele imi plac cum arata pe masina...momentan nu ma intereseaza altele.
Am venit de la Mioveni...cu ce am putut si eu: - Locul 3 best car - Locul 3 la accelerare la grupa 1.6 8v - Locul 2 cel mai bun timp |
Felicitari !! :-)
|
Frumoasa masina , sa o stapanesti santor in continuare !
Jantele sunt MiM cup , nu chiar facatura (parerea mea) , daca stai sa te uiti sunt cateva diferente de aspect fata de ATS CUP . Au fost ale mele la inceput si dupa au inceput sa umble teleleu prin bucuresti :lol: . Singuru set care il gasisem pe net eu la momentu respectiv erau la pretu de 350 sau 400 de LIRE . Nu ai idee cat regret ca am dat eu jantele alea , erau drepte drepte cand le aveam eu pe fosta masina . In fine , bat capii aiurea pe topicu tau :lol: . Bafta cu masina si ai grija si de ea si de jante :lol: . |
Quote:
Quote:
Mersi pentru aprecieri :). La jante poate m-am exprimat prost...vroiam sa spun in primul rand ca nu sunt ats cup..la asta am vrut sa ma refer. Ca daca erau niste "gunoaie" nu le mai luam..:D. Si acuma sunt drepte...au avut nevoie de niste plumb la echilibrat dar asta e ( se poate rezolva). Problema e ca o sa am nevoie de distantieri pe fata cand o sa schimb placutele de frana pentru ca o sa imi atinga in etrier. Acum merg fara problem ... Bafta si tie cu masinuta |
O jantă (roată) este echilibrată ori de căte ori este montată o altă anvelopă pe
ea. "Bătaia" este dată şi de anvelopă. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning