![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
Quote:
|
|
Quote:
|
Suni la french kiss.
|
am si eu o mica problema :) am 16 ani si imi place de o fata care e mai mica decat mine cu cateva luni.
e verisoara unui prieten, nu am prea vorbit pt ca o stiu de 3-4 zile si id ei il am de 2 zile. cum trebuie sa ma comport sau ce sa fac sa fim mai mult decat prieteni? am incercat eu cate ceva am vb, si nu imi dau seama daca ma place cat de putin :-?? sa iesim o data undeva si daca vrea e un pas mare, sau sa ii spun pe mess sau in fata ca o plac si sa vad ce zice? daca iesim undeva, peste cat timp ar trebui sa fac asta? daca ii spun pe mess sau face to face ca o plac.. iar cand ar trebui sa fac asta? |
Nu-i spui pe yahoo messenger c-o placi. Clar. Nici nu-i spui in fata asa, direct.
O scoti la o plimbare de 2-3 ori, daca accepta sa iasa cu tine e bine, daca accepta si a 2a oara e foarte bine. Apoi faci pasul, ii spui in fata. |
da.. da daca o cunosc de 3 zile :| cand sa o scot la o plimbare :-?? nar mai trebui sa vb.. face to face si pe mess.. ?
|
Mor cand aud de vorbitu asta pe mess. Dar daca vorbesti face2face ce-are? O scoti la o plimbare ca sa vorbiti, sa povestiti povesti nemuritoare, n-a zis nimeni s-o scoti ca s-o f*ti. Ea trebuie sa-si dea seama ca tu ai ceva de gand, ca altfel o lungesti la nesfarsit si n-ajungi niciunde. Ori e da ori e ba.
|
Mai intai vezi ce ii poate capu si dupa ii zici :" bai fato eu te plac " bla bla bla....
Daca te arunci din prima o sperii si fuge :). |
nai inteles :D
am zis sa mai vb despre vreute si nevrute nu despre o relatie ca despre asta se vorbeste in fata :P |
Quote:
cand ar trebui sa ii zic daca vrea sa iasa cu mine? acu sau sa mai ast |
Doar nu vrei sa ii zici saptaman viitoare ca vrei sa o scoti la o barfa?
Acuma cat este weekend , seara pe inserate sau ziua ca sa fie cald sa vina cat mai dezbracata. |
chiar? nuj yo ziceam sa mai treaba putin timp :-?? sapt viitoare.. sa mai ne int si dupa sa ii zic daca vrea o intalnire
|
Nu o iei ca pe o intalnire, ia-o ca pe o iesire amicala la o samanta, barfa sau orice altceva , iesiti de 2 3 ori si poate poate.
|
sub un pretex sa ne cunoastem mai bine?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning