![]() |
Re: Facem si noi stikerele pt masini !?!?!?
e bine ca tziai mai calmat spiritul si ai inteles despre ce a fost vb, normal ca se i-a impreuna, ca daia esti intr-o comunitate ;) numai astia la presedentie se hotarasc intre ei.:D:P
|
Re: Noi modele de stikere!!!
Am rugamintea la fel ca ionut sa postati ideile aici, dupa ce se vor aduna vom face un vot, pt o sigla.
Eu astept sa apara modelele de care se vb asa mult, intre timp incerc sa creez ceva (depinde cum am timp), sau voi modifica ce apara dupa imaginatzia mea, si votam. thx all juice! |
si zic sa se inchida topicul asta
|
Re: Lume,lume ... atentie mare ...
unde stai mane daca e in drum vin daca nu... nici eu nu am o situatie prea stralucita...
|
Cioky sta pe langa tine :lol: ... in Stefan cel Mare :lol: :lol: ..
|
Cam multe idei ... nici nu stiu pe care sa o votez :lol: ... greu rau de tot ... hmmmm .... creca a treia e cea mai marfa :lol:
|
I N C H I S !!! :lol:
|
aproape de el...RATB RULzzzz si CVJ Rulzz :D:D:*
|
RENOVARE! Ne-am mutat vis-a-vis!
|
ideea clasica... eu merg pe ala pe care il are ionutz_ubh la semnatura ;)
|
man, nu inchid topicul
foarte bine k se fac stickere, am vazut k pana la urma s-a cazut deacord ca stickerele sa fie cele cu sigla clubului ( o are 3-4 posturi mai sus ionutz_ubh la semnatura ) asa ca.. astept comentarii... e ok asa? |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
salutari ionut ;)
ala e a lui robert porumb, un bun prieten de-al nostru, baiat de nota 20 a lui e mult mai avansat decat al meu, dealtfel el munceste la el de vreo 4 ani... |
Si eu as opta pt modelul asta...insa ar trebui putin lucrat la el....pe masinile cu folie nu se vede decat C si D.
Facem un contur alb la litere sau facem literele albe sau ceva de genu. Ar trebui sa ne hotaram zilele astea pt ca am avea nevoie de stikere pe 22 |
e prea banala, cred ca putem mai mult!
|
deci vlad vrei contur alb la litere da?... se rezolva! dar tot banala ramane!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning