![]() |
|
Re: Chat
KENT8 are ban...asa ca calmati-va ;)
|
iti multumesc :)
am gasit statia :) 10x oricum |
ma isi vinde driveru amplifu urgent la care va trebuie sunati-l
|
ma WOB nissanu ala ii tractiune spate? tu.......vrei sa-mi iei locul de DK?:bat: ca vad ca numa tot poze cu drifturi ai pe messenger si semnaturi cu si despre drift....poate vrei sa te provoc ;):evil_laug :evil_laug
|
bring it on sister , bring it on 8)
nissanu are 60cp :( si FWD si e automat.. si io jur ca ma rastorn cu el.... ma is interesat de drifting .. ca am mai multe posibilitati aici .. plus de asta unu din circuite e la 50km de mine .. si am inceput sa imi fac prieteni dintre cei cu masini de drift asa ca .. sper .. ca doar posibilitati sunt .. si sti doar pilotii de D1UK sunt dupa japonezi printre cei mai buni ;) |
creed ca o sa imi cumpar jante pt coaja:P
is galbene asa ca si la subaru:P is spitate si is si in 3 prezoane acum mai ramane sa il opresc pe om pe strada si sa vb cu el:D mi rusine da is prea tari:P |
ce jante ma? alea DANEZU motorsport? :lol:
|
pt dacie mah!!!
nu stiu pe o dacie galbena la mine in cartier is:P |
ce model is?
|
plm nu stiu cum sa iti explic da is tari jur
is spitate in 3 prezoane |
nu le vinde...
i-am pus si eu anuntz in geam pe vremuri si nu mi-o raspuns! p.s. din cate am vazut eu nu potrivesc gaurile! is momo jantele! |
da da alea is da is faine mah!!!
|
cine ma poate ajuta?
sal...sunt novice in acest domeniu(tuning) si as avea si eu cateva nelamuriri...
cum poti sa intri in cadrul unor grupuri de tuning din cj..??si ce varsta tre sa ai ca s apoti face parte??astept sugesty.. ms anticipat:?: :?: :?: |
1. prezinta-te pe sectiune ( topicul prezentati-va)
2. arata la lume ce varsta ai ce masina conduci(daca e cazu) si care iti sunt interesele si talentele 3. forumul e o sursa buna de informatie ! daca ai timp sa il rasfoiesti vei afla surprinzatr de multe chestii din domeniul AUTO !! |
nu multe foarte multe, si bine ai venit printre noi chiar daca ai postat in alta parte, oricum ii sectiunea chat :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning