![]() |
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
ba, da pe mioritei nu se poate ???? de la autogara ( parcare pentru cei ce iau startul) pana la CIAO la peco???? cu intoarcere pe energiei, statuie, unirii si iar parcare autogara???????????????
ce spuneti???? distanta e foarte buna, ai loc si de oprire......... |
Ia sa jucam la loto.... poate cade norocu peste noi...si facem colo langa metro 1 bucata Km de strada cu tribune semafoare di tati... :D + ca iese si o afacere din asta! :D sau mai asteptam...
|
salut salut....ce mai faceti?????
|
salut cum te mai simti toate ok
ce noroc ba boule ca purtai casca |
fratii mei mai mari si mai agresivi, mai usor cu limbajul pls...
|
Quote:
Da tibi ...aveai dreptate ....noroc ca purtam casca ...altfel...erammort.... il dau in judecata pe taximetristul ala |
Quote:
|
Sal ;) ! Am vazut si eu niste poze de la "poze si filme de la intalnirile saptamanale"(parca asa se chema sectiunea)...Si majoritatea din unele poze nici macar n-au carnet...adica au vreo 15-16 ani:-) ...cred ca ei sunt "tunarii" Bacaului:D ...Se anunta o generatie promitatoare!:D
|
asa este speram sa fie.. stii tu cum este... generatia need for speed underground. suntem criticati luati pe sus si tot felul, dar nu ne pasa.
|
Quote:
nu-i rau ca sunt si pusti printre noi, vin din urma si vad live ceea ce eu vedeam doar la televizor sau prin bucuresti cand i se mai facea mila cate unuia si ma lua cu el prin zona herastraului... ;) |
Quote:
|
yeap...
apreciez k l-ai pus aici... era ceva asemanator si p accidente... |
:evil: Ma enerveaza aparatorii "Loganului". Nu stiu cum de o asa masina esuata are in continuare asa multi sustinatori, kiar si printre membrii 4tuning:?: In loc sa zica "stiu ce prostie de masina mi-am luat", unii zic ca e cea mai buna alegere in banii respectivi. Ma bucur totusi ca Loganul nu este o masina apreciata in Bacau. Fata de alte orase, aici s-a vandut mai putin:twisted: Eu voi continua sa-i sfatuiesc pe cei din jurul meu, prieteni, cunostiinte, ca Loganul nu merita. E o masina care nu-ti aduce nici o satisfactie:!: Nu poti fii niciodata mandru ca posesor de Logan si sa zici: "uite ala e Loganul meu":idea: E tot Dacia. Noi n-avem nevoie de Dacia:arrow: mai ales de Dacia la pret de peste 10000 euro ca atata cred ca va ajunge peste scurt timp, cand apare "noul" Logan. De mentionat ca 10000 de euro e BMW 320D din 2000:evil: Loganul incet-incet incepe sa intreaca la pret si masini marci premium.....Si ce dotari au fata de Logan.......;)
|
da cam asa e ...da cat costa o piesa de logan si asigurare de logan si cat costa casco la bmw si piese ca doar are 6 ani o sa mai devreme sau mai tarziu niste piese...........
|
Intretinerea la o masina de marca premium e normal sa fie mai ridicata. Dar e normal...nu toata lumea merge cu Mercedes sau Bmw. Inca majoritatea merg cu Autobuzu'...Insa sa nu crezi ca piesele la Logan sunt asa ieftine si calitatea serviciilor e f scazuta. Mai vreau sa atrag atentia asupra unei probleme...voi stiti ca la Logan din cauza portbagajului ala imens menit sa incapa butoaie, vizibilitatea in partea posterioara este ingreunata:?: Eu am auzit ca multi si-au montat senzori de parcare ca sa rezolve problema asta...
Va da-ti seama?! N-ati fii crezut niciodata ca Loganul si Toyota Land Cruiser au ceva in comun:twisted: ...Loganul e o imensitate:idea: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning