Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

w00p 13-07-06 00:51

Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)

ba, da pe mioritei nu se poate ???? de la autogara ( parcare pentru cei ce iau startul) pana la CIAO la peco???? cu intoarcere pe energiei, statuie, unirii si iar parcare autogara???????????????
ce spuneti???? distanta e foarte buna, ai loc si de oprire.........

Sfantul-Neo 13-07-06 17:23

Ia sa jucam la loto.... poate cade norocu peste noi...si facem colo langa metro 1 bucata Km de strada cu tribune semafoare di tati... :D + ca iese si o afacere din asta! :D sau mai asteptam...

varu21 13-07-06 20:35

salut salut....ce mai faceti?????

bc_04_aju 14-07-06 09:11

salut cum te mai simti toate ok
ce noroc ba boule ca purtai casca

aleks 14-07-06 16:05

fratii mei mai mari si mai agresivi, mai usor cu limbajul pls...

varu21 14-07-06 16:56

Quote:

Originally Posted by aleks

Tibi...Frate mai mare??? In greutate???

Da tibi ...aveai dreptate ....noroc ca purtam casca ...altfel...erammort....
il dau in judecata pe taximetristul ala

bc_04_aju 15-07-06 10:46

Quote:

Originally Posted by aleks

Aleks vrei sa spui ca iar am comiso imi cer scuze oficial nu mai folosesc cuvinte triviale ok

RaZv 18-07-06 03:27

Sal ;) ! Am vazut si eu niste poze de la "poze si filme de la intalnirile saptamanale"(parca asa se chema sectiunea)...Si majoritatea din unele poze nici macar n-au carnet...adica au vreo 15-16 ani:-) ...cred ca ei sunt "tunarii" Bacaului:D ...Se anunta o generatie promitatoare!:D

mertan 18-07-06 10:27

asa este speram sa fie.. stii tu cum este... generatia need for speed underground. suntem criticati luati pe sus si tot felul, dar nu ne pasa.

aleks 18-07-06 11:29

Quote:

Originally Posted by RaZv
Sal ;) ! Am vazut si eu niste poze de la "poze si filme de la intalnirile saptamanale"(parca asa se chema sectiunea)...Si majoritatea din unele poze nici macar n-au carnet...adica au vreo 15-16 ani:-) ...cred ca ei sunt "tunarii" Bacaului:D ...Se anunta o generatie promitatoare!:D

sa stii ca mai suntem si vreo 2 cu carnet printre ei ;)
nu-i rau ca sunt si pusti printre noi, vin din urma si vad live ceea ce eu vedeam doar la televizor sau prin bucuresti cand i se mai facea mila cate unuia si ma lua cu el prin zona herastraului... ;)

Andr3i 19-07-06 18:18

Quote:

Mama, am iesit cu prietenii. Am fost la o petrecere si mi-am adus aminte ceea ce mi-ai spus: **SA NU BEAU ALCOOL ** Mi-ai cerut sa nu beau, avand in vedere ca trebuie sa conduc masina, si atunci am baut un Sprite. Am fost foarte mandra de mine, ca am ascultat, cand cu drag mi-ai sugerat sa nu beau daca trebuie sa conduc, total contrar de ceea ce-mi spuneau prietenii... Am facut o alegere sanatoasa si sfatul tau a fost corect. Cand s-a terminat petrecerea, oamenii au plecat, conducand fara a fi in conditia de a face acest lucru. Eu am luat masina mea, cu siguranta ca sunt in forma. Nu puteam sa-mi imaginez, mama, ca ma astepta...ceva...neasteptat !

Acum sunt aici, intinsa pe asfalt si aud un politai care zice: "baiatul care a provocat accidentul era beat". Mama, vocea lui mi se pare atat de indepartata... Sangele meu e intins peste tot, si incerc din toate puterile mele sa nu plang. Aud medicii care spun: **"Aceasta fata nu va supravietui".** Sunt sigura ca baiatul care conducea cealalta masina nici macar nu-si putea imagina...in timp ce mergea cu viteza maxima... Pana la urma el a decis sa bea si eu acum trebuie sa mor... De ce oamenii fac toate acestea, mama? Stiind foarte bine ca pot distruge alte vieti? Durerea o simt ca pe un milion de pumnale care-mi sunt infipte toate odata. Spune-i surorii mele sa nu se sperie, spune-i tatalui sa fie tare. Cineva trebuia sa-i spuna acelui baiat ca nu poate conduce masina dupa ce a baut. Poate daca ai lui i-ar fi spus toate astea, eu acum n-as fi murit... Respiratia mea incepe sa fie din ce in ce mai slaba, si incepe sa-mi fie frica. acestea sunt ultimele mele momente, si ma simt asa de...disperata Mi-ar fi placut sa pot sa te imbratisez, mama, in timp ce sunt intinsa aici pe asfalt, murind. Mi-ar placea sa-ti spun ca te iubesc. pentru asta... Te iubesc, si... adio.
**ACESTE CUVINTE AU FOST SCRISE DE O JURNALISTA PREZENTA LA ACEST ACCIDENT.**
**FATA, INAINTE DE MURI, A SOPTIT ACESTE CUVINTE, IAR JURNALISTA LE-A SCRIS...SOCATA.**
**ACEASTA JURNALISTA A INCEPUT O CAMPANIE IMPOTRIVA "CONSUMULUI DE ALCOOL LA VOLAN"**
**DACA ACEST MESAJ AJUNGE LA TINE SI-L STERGI...POTI PIERDE OCAZIA, CHIAR DACA NU ESTI UN BAUTOR, DE A FACE ALTE PERSOANE SA INTELEAGA CA PROPRIA TA VIATA ESTE IN PERICOL.**
Un articol interesant....

aleks 20-07-06 00:14

yeap...
apreciez k l-ai pus aici...
era ceva asemanator si p accidente...

RaZv 20-07-06 12:45

:evil: Ma enerveaza aparatorii "Loganului". Nu stiu cum de o asa masina esuata are in continuare asa multi sustinatori, kiar si printre membrii 4tuning:?: In loc sa zica "stiu ce prostie de masina mi-am luat", unii zic ca e cea mai buna alegere in banii respectivi. Ma bucur totusi ca Loganul nu este o masina apreciata in Bacau. Fata de alte orase, aici s-a vandut mai putin:twisted: Eu voi continua sa-i sfatuiesc pe cei din jurul meu, prieteni, cunostiinte, ca Loganul nu merita. E o masina care nu-ti aduce nici o satisfactie:!: Nu poti fii niciodata mandru ca posesor de Logan si sa zici: "uite ala e Loganul meu":idea: E tot Dacia. Noi n-avem nevoie de Dacia:arrow: mai ales de Dacia la pret de peste 10000 euro ca atata cred ca va ajunge peste scurt timp, cand apare "noul" Logan. De mentionat ca 10000 de euro e BMW 320D din 2000:evil: Loganul incet-incet incepe sa intreaca la pret si masini marci premium.....Si ce dotari au fata de Logan.......;)

Zerofast 20-07-06 16:45

da cam asa e ...da cat costa o piesa de logan si asigurare de logan si cat costa casco la bmw si piese ca doar are 6 ani o sa mai devreme sau mai tarziu niste piese...........

RaZv 20-07-06 17:02

Intretinerea la o masina de marca premium e normal sa fie mai ridicata. Dar e normal...nu toata lumea merge cu Mercedes sau Bmw. Inca majoritatea merg cu Autobuzu'...Insa sa nu crezi ca piesele la Logan sunt asa ieftine si calitatea serviciilor e f scazuta. Mai vreau sa atrag atentia asupra unei probleme...voi stiti ca la Logan din cauza portbagajului ala imens menit sa incapa butoaie, vizibilitatea in partea posterioara este ingreunata:?: Eu am auzit ca multi si-au montat senzori de parcare ca sa rezolve problema asta...
Va da-ti seama?! N-ati fii crezut niciodata ca Loganul si Toyota Land Cruiser au ceva in comun:twisted: ...Loganul e o imensitate:idea:

All times are GMT +2. The time now is 08:04.

- Copyright 2026 4Tuning