![]() |
Re: E30 - taxiul meu
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1915854 |
Quote:
gata si noua melodie pt 400 si cerce pe anul 2011...:lol: ms.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Va salut baieti.Am si eu o intrebare mai ales pentru baietii din ploiesti: a ajuns la voi un urs 325 Ix negru cu numaru GL 19 NVG? rog cei care stiti cv de el s-au aveti poze cum mai arata acum spuneti va rog. scuzati-ma pentru off-topic.Va multumesc:D
|
Da, este in Ploiesti. L-am vazut eu de mai multe ori. Scrie mare NVG pe luneta, are un esapament zgomotos si ceva muzica. Daca il mai prind prin oras ii trag o poza / doua.
Scuzati off-topicul... |
chiar mai multe daca poti,a fost vreo 2 ani si prin tecuci si sunt curios sa vedem cum mai arata..ti-as fi foarte recunoscator. ms inca o data. scuza-ti off topicul.stima
|
Quote:
s-au investit bani in ea de actualul propietar, avea puntea stramba...plus multe alte maruntisuri.... app.....chiar i-am dat-o la o || in seara asta....:-P, dar masina are inca probleme la alimentare.... |
Quote:
|
Quote:
ne strangem in locuri mai intunecoase...:D am fost rugati frumos sa terminam cu galagia si ne conformam...sa nu avem probleme..;) |
te-ai dat cu NVG-ul? cand a ajuns la noi arata si mai jalnic a mai facut-o proprietaru dupa buget,dar o suspensie nici ca ia pus, si acum e asa inalta? Si ''tiganiile'' alea nici mie nu imi placeau dar le-a pus cand si-a deschis magazinu de piese ca sa faca reclama. Spunea ca a pus-o pe dyno si cik a scos doar 143 cp...multumesc baieti pentru info.:D
|
Quote:
masina era intradevar plina de reclame...*****is mare pe luneta NVG...asta nu o inteleg...:rolleyes2....acum nu mai are nimic pe ea lipit... |
dar a primit si ea o suspensie sport sau tot inalta e?:D
|
Quote:
ix-ul negru care acum are nr NVG a ajuns in tecuci in 2005. la primul proprietar din tecuci masina avea mtech 2 plastic , blocant 3.25 (spart de nvg) si se prezenta aproape impecabil. nu mai intreba pe la ploiesti de istoric, poti sa il afli la tecuci. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning