![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
am terminat polo.comentari
|
Lukian : brush excelent ! roata spate cum a zis si Axel vireaza ! in rest e ok ...
|
andy_wpo - Polo - Culoare cam ireala ,jante alb-negru,in rest mi se pare OK ! ;)
|
2 Attachment(s)
lambo pt battle ... pls comentati la greu ... si btw .. wlady stiu ca esti incepator da nu poti sa zici ca masina lu lukian e excelenta :lol:adica nu ca asi fi impotriva lui da e prea blura , ireala si ireala (fara resentmente) .. o mai poti ajusta pt ca , ca ideie e buna, dar aplicatiile ideilor tale mai trebe imbunatatile (lukian)
pls comment |
wow leeloo ... ma suprinzi cu unele lucrari... spoiler-ul nu prea pare de aceasi culoare cu restul masinii, iar eleronul nu e centrat (la fel k si la ceilalti); stergatorul e ciudat , pt k e curbat... si ink o kestie... kre nu pot sa zic ke o greseala ... dc ai facut manerul argintiu knd folosesti negru p masina?!
|
poi ...ms pt comment in special ... eleronu te asigur ca e bine fixat , stergatoru e curbat pt ca si parbrizu e curbat iar cu spoileru fata am facut tot postibilu ca sa semene cu restu masinii (era la origine alb) si eu zic ca mi-a cam iesit....
iar despre maner ... asta da o nota de originalitate masinii .. mie personal imi place foarte mult |
andy_wpo - ce a zis barum + roata spate plata ;) cauta jante care sunt cam inacelas unghi cu masina :)
|
Quote:
sincer...kitch;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
dacia solnitza sau inzolenza sau cum i zice :-P
whatever !!!comentati!!! ;) |
super.cred k mai trebuie putin lucrat la spoilerul din fata.mai exact la roata.este ciudata distanta dintre roata si spoiler.in rest este super.felicitari
|
culorile chiar nu stiu ce sa fac sa arate reale.rotile erau albe si pe spate mi-am dat seama ca ii plata da am incercat si eu mai fac si sper sa mai inbunatatzesc calitatea
|
Quote:
-jantele sunt complet aiurea luminate -pragul e stramb/blurry ...toate stilurile ... -manerul "nichelat" -eleronul ...cam ingust ..primul "picior" e pe undeva la mijlocul masinii ..sunt curios unde e celalalt ..si unde se termina eleronul -priza de aer de langa geam ...e stramba ..distanta inegala dintre fante -urme de smudge pe spoilerul fatza - un minus pentru c/p prizei de aer laterale .. - se cunosc urme de smudge de unde ai scos oglinda originala si spoilerul fata nu se potriveste deloc cu stilul agresiv al masinii ...prea rotund |
2 Attachment(s)
am facut si eu o masina de care is multzumit.astept comentarile voastre
|
2 Attachment(s)
cat poate sa imi placa masina asta
|
1 Attachment(s)
Quote:
jantele eu zic ca-s buna bune .. pe prima eu am inclinat-on pic ca da mai bine si exista si in realitatea asea ceva ... + ca au refl cu cer si plm cu albastru deci eu zic ca merg, la eleron nu exista al doilea pricior daca intelegi ce vreau sa zic ... e numa cu unu si btw e luat de pe un mucialargo(cum plm se mai scrie) si daca nu ma crezi ca exista asea ceva :lol: iti voia arata poza la oglinda am scos bine zic eu spoileru fata da mai bine rotund decat patratzos ... (am incercat) la maner nu vad care ar fi problema? am lucrat f in amanunt la el si pe langa el ca sa se potrivesaca .... pragu l-am rebrushat .. sper sa fie buna acum masina |
In poza ta, lumina, teoretic, bate din cealalta parte a masinii (adica din partea stanga), deci jantele trebuiesc mai intunecate si fara reflexii de pe cer, ca nu se reflecta ceru' in jante. Aceleasi chestii ti le-au spus si pretenarii tai de pe PSU, da' poate toti suntem nebuni si tu esti normal ! ;)
|
bah leeloo frate... dak vrei sa tii seama de c ti se zice bine, dak nu , nu .... nu t mai scuza pt tot c ti se zice.
|
sincer leeloo nasol lambo:???:
|
2 Attachment(s)
Salutare baieti....sunt si eu un biet copil obsedat de masini,si pasionat de VT.........intru si eu pe la voi (dak ma primiti) am vazut numa lucruri faine si super faine pe la voi .......Am si eu un TT numa k mi s-a cam pixelat aiurea um am schimbat culoarea ....da ideea masinii e asta......sfaturi,pareri?
|
*Audi TT : culoare ireala , pleoape ireale si prizele de aer nu sunt puse din perseptiva privitorului ! In rest frumos
|
idea leul:(
|
sunt nou si eu p`aci..defapt amu mi`am facut user ca sa mi`i se comenteze masinile...da ma uit de ceva vreme pe site..
am si eu aci un Passat modelu` nou.. Culoare Schimbata, fata modificata umpic.. si aripa spate facuta ca la citroen`urile alea vechi, adica acoperita. si inca o skoda fabia II, care iara o suferit schimbari... [IMG]http://img01.*************/img/img01/7/2/1/t_VW2i_1746m_1f8ffe1.jpg[/IMG] [IMG]http://img02.*************/img/img02/7/2/1/t_SkodaFabii_1746m_163d67d.jpg[/IMG] |
dc nu le-ai uploadat direct pe forum ? la passat ai f multe selectii strambe culoare ireala umbre reflexii ireale, bara de r32 mie sincer nu imi place cum vine selectiile la oglinzi strambe rau...mai pe scurt...kitch
|
2 fast 4 U => ce a zis leul + janta spate care vireaza :D
max007 => la passat multe selectii strambe ! ce e cu roata spate ? in afara de faptul ca e kitch nici nu e bine pusa acolo ! Dupa cum se vede ar fi LIPITA de roata pentru ca roata nu are reflectata o reflexie cat de cat serioasa a "aripii" ! Ce e cu grila fata ? e cam asa _-_ :D nu glumesc ! Jantele sunt plate ! Mai multa atentie si nu te ofensa ! Asta e, inveti ! BTW eu ma apuc de un Plymouth ... |
in primu rand nu stiu sa le uploadez direct pe forum :D..
si de suparat, chiar nu ma supar. imi convine, ca ma enervez si tind spre perfectiune... selectiile la geam le`am vazut..da cu reflectiile? am inteles ca aripa de spate ii prea lipita de janta... in rest? io nu inteleg? reflectiile de pe spoileru fatza? criticati ca ma fortati sa devin mai bun :P si de skoda nu ati zis nimik |
Ca sa poti uploda , dai Post Reply , manage attachments jos cam pe la jumatea paginii in partea stanga ... Incearca sa incerci sa faci ceva simplu , o janta , o altaculoare , fumurii cauta tutoriale si invata dupa ele ... succes :D
|
dragutza solenza aia argintie.bravo.
|
1 Attachment(s)
comment plz si la mine:D
|
Trickz => Tu ai pus o culoare mai inchisa la jante ai coborat masina, un prag si cam asta e tot dar macar sunt de calitate ! E foarte buna masina, bravo ! By the way ai ajunsul la postul 666 :lol:
|
mersi....kiar....acu am trecut de 666>:)
|
2 Attachment(s)
:D am revenit shi yo.......am facut un 316.........a mai fost facut de cineva da era km de incepator;) (:???: adik mai incepator k mine)......spor la treaba in continuare tuturor:lol: ......pls coment:oops:
|
my car
1 Attachment(s)
cam ce a iesit dupa 5 ore de jucat cu photoshopul dintr-o dacie 1300.E prima mea lucrare asa ca astept pareri si sugestii,thnx:D
|
No Limitis Design : ai selectii sranbe ( la spoiler fata ) ,faru stanga e cam oval ( nu la-i pus bine ) , pragu are o tenta mai inchisa decat culoarea masinii si e blury , eleronu e cam stramb ...
|
lord hades pls pune foto originala k sa vedem diferentza..........shi acum comentariile,sper sa nu te superi ci sa te ambitionezi ok?
1.tipa aia se vede k nu a fost niciodata langa dacia aia 2.janta spate ovala(probabil de la greutatea mashinii) 3.fibra de carbon de la oglinda e ireala ideea e buna....spor la treaba in continuare:) |
mersi de comentarii leul da stii k nu am rabdare sa stau prea mult la o mashina.....spor la treaba shi tzie
|
2 Attachment(s)
:shock: Porshe 911 :shock:
|
leule e chiar misto masina,putine modificari dar misto pacat de janta spate care e foita si de stopurile prea inchise
|
Quote:
PS:sorry dar nu mai am originalul ca am facut save peste el :( |
imi place porshe-ul ala da janta pe spate e plata da oricum arata super bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning