Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

Scarto 10-01-12 17:35

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Nu vedeti ca-s toti mana in mana? Tocmai au luat 1 miliard amenda ca s-au inteles sa scoata toti un sortiment de benzina... ce sa le faci? Ca sa le faci ceva, sa conteze, trebuie sa nu mai alimentam de nicaieri... ceea ce e cam imposibil.

calibrafacebmw 11-01-12 15:17

putem muri din cauza asta

RapJustin 11-01-12 18:13

Parerea mea este ca va agitati prea mult sa faceti revolte, si tot felul de proteste pentru ca nimeni nu va baga in seama si nimeni nu va da pretul inapoi doar din cauza revoltei voastre.

Scarto 12-01-12 19:55

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 4821046)
Parerea mea este ca va agitati prea mult sa faceti revolte, si tot felul de proteste pentru ca nimeni nu va baga in seama si nimeni nu va da pretul inapoi doar din cauza revoltei voastre.

Pacat ca gandesti asa... si mai pacat ca sunt multi care gandesc ca tine. Asa e romanu' ... se supune imediat, tace (sau comenteaza pe forum) si inghita... La greci cand le-a taiat salaru, a iesit juma de popor in strada. La noi... s-a comentat pe forum.

buddy_lexx 12-01-12 22:10

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 4823396)
Pacat ca gandesti asa... si mai pacat ca sunt multi care gandesc ca tine. Asa e romanu' ... se supune imediat, tace (sau comenteaza pe forum) si inghita... La greci cand le-a taiat salaru, a iesit juma de popor in strada. La noi... s-a comentat pe forum.

da cine crezi ca are tupeu sa zica ceva in tara noastra?
te corecteaza imediat baietii de sus...
daca nu se mobilizeaza cel putin 40% din locuitorii acestei tari,nu cred ca se poate face nimic.

RapJustin 12-01-12 23:09

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 4823396)

Frate... Nu ai decat. Eu mi-am exprimat punctul de vedere. Tu daca vrei sa iesi in strada iesi.. Nu te opreste nimeni dar eu am lucruri mai importante de facut decat sa ies in strada si sa stau... Pentru ca altceva nu faci... Nimic nu se va schimba. Si daca u crezi ca nu sunt si eu afectat de aceste scumpiri aberante te inseli. Dar decat sa imi petrec timpul la proteste si iesiri in strada mai bine fac ceva si incerc sa acopar acea suma.

Scarto 13-01-12 18:41

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 4823865)
.... Nu te opreste nimeni dar eu am lucruri mai importante de facut decat sa ies in strada si sa stau...

Si daca u crezi ca nu sunt si eu afectat de aceste scumpiri aberante te inseli.

Nu s-ar zice ca esti afectat. Si tocmai gandirea asta ne-a adus unde ne-a adus. Crezi ca oamenii in '89 n-aveau altele de facut decat sa iasa in strada? Aveau si ei de munca (mai mult decat avem noi acum) ... dar totusi au zis ca asa nu se mai poate, si au iesit in strada.

@buddy lex ... gresesti. Uite de exemplu legea sanatatii ... au iesit la targu mures 1000-2000 oameni si a retras Basexu legea. Trebuie doar initiativa ... si eu sunt in stare sa pun pariu, ca daca ies 10-100 de oamenii, numarul lor va creste imediat.

AnDrEiCa 13-01-12 20:50

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 4825168)
Nu s-ar zice ca esti afectat. Si tocmai gandirea asta ne-a adus unde ne-a adus. Crezi ca oamenii in '89 n-aveau altele de facut decat sa iasa in strada? Aveau si ei de munca (mai mult decat avem noi acum) ... dar totusi au zis ca asa nu se mai poate, si au iesit in strada.

@buddy lex ... gresesti. Uite de exemplu legea sanatatii ... au iesit la targu mures 1000-2000 oameni si a retras Basexu legea. Trebuie doar initiativa ... si eu sunt in stare sa pun pariu, ca daca ies 10-100 de oamenii, numarul lor va creste imediat.

Cu siguranta .Aici e vorba de un impuls,daca se va iesi la inceput 100-200 de oameni,numarul va creste simtitor!!

RapJustin 13-01-12 21:52

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 4825168)

Cu siguranta sunt afectat! Dar prefer nu mai discut despre acest subiect! Asta a fost parerea mea!

Bafta cu protestele!

stefan_88 14-01-12 21:05

1 Attachment(s)
Oprire ca la carte by Politia Romana ...
Attachment 2293853
https://youtu.be/wjSxofErgDI - si filmulet cu protagonistii

AnDrEiCa 14-01-12 21:27

JEGOSII!!!!!!

bmwfane30 15-01-12 00:45

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4818729)
Este intradevar, foarte interesant articolul...acum eu am o intrebare: daca nu mai alimentam de la Petrom sau OMV, de unde? De la MOL-Ungaria sau Lukoil-Rusia...ei nu au aceleasi preturi? Daca e sa fiu roman, desi nicio alta firma in domeniu nu mai este romanesca, as alege sa alimentez de la cei care ofera mai multe locuri de munca pentru semenii nostri...asta daca m-ar da patriotismul afara din casa!

cred ca uiti ca PETROM este cel care a dat mereu tonul scumpirilor si accept oricand o discutie referitor la numarul de angajati inainte si dupa preluare de catre austrieci sau despre repatrierea profiturilor in Austria...

RapJustin 30-01-12 21:42

1 Attachment(s)
Nu s-a mai postat nimic pe aici.. si sper sa nu fiu off topic.. dar na.. asta e concurenta.. :D

Scarto 31-01-12 20:50

Sa va feriti de agentul de politie Pasat Ionut, care e un DOBITOC. M-a oprit azi in dreptul localitatii Oslobeni pentru ca nu aveam faza stanga functionabila, era becul ars. Dupa ce i-am explicat ca eu vin de la Radauti si nu am stiut ca e becul ars, si chiar de stiam ca-i ars, nu-l pot schimba in drum pentru ca trebuie data grila fata jos si scos farul afara pentru a-l schimba, mi-a dat amenda 140 lei. Dupa ce pleaca baietii, ma pun si eu in miscare, observand ca ei (masina politiei) mergeau pe pozitie.. mai in fata opresc o alta masina si am oprit si eu si l-am intrebat pe unul din ei "mie mi-ai dat amenda pentru ca n-aveam un far functionabil, tu n-ai niciunul, mergi pe pozitie, de ce?" Ridica din umeri si zice ca "nu ti-am dat eu amenda" .. ma duc la dobitocul Pasat Ionut si-i spun aceeasi chestie care rade si-mi inchide usa in nas.

Am pregatit actele, plangerea, maine ma prezint la tribunal sa contest amenda... asa prosti n-am mai vazut.

Ah ... s-a mai luat si de numerele de inmatriculare, ca de ce-s murdare... si i-am spus dobitocului .. "Nene vin de la Radauti .. la iesirea din Suceava l-am curatat .. acu s-au murdarit iar, ce vrei, sa opresc din 2 in 2 minute sa le sterg?!"

AnDrEiCa 31-01-12 21:09

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 4857793)
Sa va feriti de agentul de politie Pasat Ionut, care e un DOBITOC. M-a oprit azi in dreptul localitatii Oslobeni pentru ca nu aveam faza stanga functionabila, era becul ars. Dupa ce i-am explicat ca eu vin de la Radauti si nu am stiut ca e becul ars, si chiar de stiam ca-i ars, nu-l pot schimba in drum pentru ca trebuie data grila fata jos si scos farul afara pentru a-l schimba, mi-a dat amenda 140 lei. Dupa ce pleaca baietii, ma pun si eu in miscare, observand ca ei (masina politiei) mergeau pe pozitie.. mai in fata opresc o alta masina si am oprit si eu si l-am intrebat pe unul din ei "mie mi-ai dat amenda pentru ca n-aveam un far functionabil, tu n-ai niciunul, mergi pe pozitie, de ce?" Ridica din umeri si zice ca "nu ti-am dat eu amenda" .. ma duc la dobitocul Pasat Ionut si-i spun aceeasi chestie care rade si-mi inchide usa in nas.

Am pregatit actele, plangerea, maine ma prezint la tribunal sa contest amenda... asa prosti n-am mai vazut.

Ah ... s-a mai luat si de numerele de inmatriculare, ca de ce-s murdare... si i-am spus dobitocului .. "Nene vin de la Radauti .. la iesirea din Suceava l-am curatat .. acu s-au murdarit iar, ce vrei, sa opresc din 2 in 2 minute sa le sterg?!"

Ceva asemanator am patit la Targu Mures,tot asa am dat peste un dobitoc,insa am scapat doar cu avertisment si 2 puncte.
In fine,chestia e ca iti faci foarte multi nervi,si chiar la un moment dat nu te mai poti controla.

YFU 01-02-12 14:22

Referitor la domnul Pasat Ionut cuv. "dobitoc'' e prea putin spus pe mine ma oprit in dreptul statiei de salvare pe motiv nu purtam centura imi completeaza pv si ii spun ca am obiectiuni la care el spune ca raman cu ele deoarece el nu le scrie iar at am refuzat semnarea pv si acu astept sa il primesc sa ma duc la contestatie...na dobitocu tot dobitoc ramane

Scarto 01-02-12 18:27

A oprit martor ? Daca a oprit martor, a vazut martorul ca nu a vrut sa scrie dobitocul la mentiuni?

YFU 01-02-12 19:36

nu pai asta e cireasa de pe tort in momentul in care am refuzat semnarea pv mia dat actele si mia spus ca il vei primi prin posta o seara buna....na ce sa ii ceri

Scarto 01-02-12 21:02

N-ai sa primesti nimic, nu mai astepta... si chiar de o sa-l primesti, o sa fie nul. Trebuia sa opreasca martor care sa semneze (confirme) ca tu ai refuzat semnarea pv... si puteai sa-i spui martorului sa consemneze si el ca dobitocu a refuzat sa scrie la mentiuni...

Tare se mai cred vitezi militienii astia ... pana ajung sa dea peste unu mai tupeist ca ei .. atunci se pierd.

YFU 02-02-12 16:40

astazi am primit pv prin posta ce repede se misca baietii de acuma pasul firesc adik contestatie

razvy_2002 03-02-12 21:24

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 4857793)

nu cred ca poti sa contesti amenda ta pe motiv ca ei mergeau doar cu pozitiile :(

Scarto 04-02-12 11:46

Da nu am zis c-o contest ptr ca ei mergeau cu pozitiile .. ci ptr ca becul s-a ars pe drum si ptr schimbarea lui e necesar sa dau farul jos, lucru care nu prea poti sa-l faci in drum la -15 grade. Plus ca era ora 17, era zi afara, nu eram obligat sa am farurile aprinse...

rzt_ro 13-02-12 20:50

1 Attachment(s)
Pentru posesorii de BMW E36 care doresc stickere cu E36 Romania, le puteti gasi la sediul magazinului RedZoneTuning la pretul de 5 ron/buc...

stefan_88 14-02-12 21:13

Unii nu sunt facuti pentru raliu :lol: :arrow:
https://www.youtube.com/watch?v=-JnYsLIBuUw

AnDrEiCa 15-02-12 12:33

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 4881357)
Unii nu sunt facuti pentru raliu :lol: :arrow:
https://www.youtube.com/watch?v=-JnYsLIBuUw

:)))Sa moaraaaaaaaaaa mamaaaaaaa

stefan_88 18-02-12 14:24

1 Attachment(s)
Remember 18.02.2007 ...:D :arrow:
Attachment 2331488

buddy_lexx 18-02-12 14:39

a fost o dataa ... :)

AddY.AVI 18-02-12 14:48

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 4886884)
Remember 18.02.2007 ...:D :arrow:
Attachment 2331488

wow , ce a "imbatranit " lumea in acesti 5 ani :D unii mai mult altii deloc :)), Interesant! :D

razvy_2002 19-02-12 14:50

unde pot gasi in piatra leduri pentru a schimba unele arse de la un stop?mersi

buddy_lexx 19-02-12 14:51

Quote:

Originally Posted by razvy_2002 (Post 4888485)

Dioda :D

razvy_2002 21-02-12 17:14

ma refeream mai mult la firmele specializate de tuning...

B16SIX 21-02-12 20:53

Quote:

Originally Posted by razvy_2002 (Post 4888485)

Suna-ma 0740087704(Alin)

Ali_ump 21-02-12 23:45

Ca tot suntem la capitolul remember ia uitati ce am gasit! :)8):twisted:
https://youtu.be/LMqYq6VIRzI

AnDrEiCa 22-02-12 11:59

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 4892671)
Ca tot suntem la capitolul remember ia uitati ce am gasit! :)8):twisted:
https://youtu.be/LMqYq6VIRzI

Vremuri faine:D

Tin minte veneam cu bicicleta la stadion:)))

mihairadu 23-02-12 21:30

Si acuma ai masina si permis si te uiti la stele, nu vii pe la noi....

AnDrEiCa 24-02-12 14:46

Quote:

Originally Posted by mihairadu (Post 4895700)
Si acuma ai masina si permis si te uiti la stele, nu vii pe la noi....

De o perioada incoace am doar permis :lol::lol:

AnDrEiCa 27-02-12 23:42

Poate intereseaza pe cineva......... https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ccidentat.html

buddy_lexx 07-03-12 15:35

ma poate imprumuta si pe mine cineva pt o zi cu 4 jante pe 17 5x108 echipate cu anvelope?????

Claudiu.Mihut 16-03-12 09:01

1 Attachment(s)
COMUNICAT A.R.D. - 15.03.2012
Sambata 10 martie 2012 a avut loc intalnirea intre conducerea Asociatiei Romane de Drift, Dl. Nicolae Serbu reprezentand Formula Drift 1 si cativa sportivi din Campionatul National de Drift in urma discutiilor sa cazut de acord asupra datelor si locatiilor de desfasurare a etapelor din acest an ce urmeaza a se desfasura conform calendarului stabilit in urma acestui acord.
Intru-cat la data desfasurarii primei, etape respectiv cea de la iasi, era deja inclus un eveniment important organizat de FD1 la Bucuresti, sa cazut de acord ca etapa de la iasi sa fie reprogramata la data de 28-29 Aprilie la finalul discutiilor sa semnat un protocol de colaborare intre ARD si FD1, protocol menit sa ofere un singur Campionat National.
Calendar competitional 2012
• Runda 1 /// 7-8 Aprilie - Bucuresti - Piata Constitutiei
• Runda 2 /// 28-29 Aprilie - Iasi - Era Shopping Park
• Runda 3 /// 26-27 Mai - Suceava - Shopping CITY
• Runda 3 ///1-3 Iunie - Bucuresti - Piata Constitutiei
• Runda 4 /// 16 -17 Iunie - Brasov
• Runda 5 /// 6 - 8 Iulie -Bucuresti - Piata Constitutiei
• Runda 6 /// 10 - 12 August - Constanta - KOE & GTT
18 -19 August - Constanta - JDM All Stars & FD1
• Runda 7 ///7-9 Septembrie - Bucuresti-Piata Constitutiei
• Runda 8 ///29-30 Septembrie - Brasov

VaLeX 16-03-12 09:16

Bine ca s-a anuntat din timp , lumea isi facea planuri deja ...
Un + ca s-au unit si ca au decis sa faca un singur campionat de DRIFT.

All times are GMT +2. The time now is 17:08.

- Copyright 2026 4Tuning