Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

semjke 22-08-09 22:22

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

3 Attachment(s)
Nu stiu unde se poate incadra evenimentul dar a fost destul de straniu, initial un moto al politiei urmarea skoda iar in intersectie noroc cu loganul de la paza care a ramas sa cedeze politiei prioritate a blocat si trecerea skodei, in doar cateva clipe in intersectie erau 4 moto ale politiei si un logan, soferul a fost incatusat masina parcata pe marginea drumului (masina are cateva zgarieturi pe partea dreapta). O desfasurare impresionanta de forte. :-)

CT18NRG 23-08-09 03:59

daca ai video vreau eu filmarea :D

semjke 23-08-09 09:51

Nu am apucat sa filmez, am facut doar poze..

dan_m3 25-08-09 14:07

vreo vrajeala la weekend cu ocazia curselor de "barca " ???

:?::?::?:

semjke 28-08-09 09:50

Pentru cei interesati :)
PROGRAM CLASS ONE ROMANIAN GRAND PRIX 2009

Vineri – 28 august 2009

12:00 se deschid locatiile VIP

13:00 – 15:00 Antrenamente oficiale

17:00 Class 1 EDOX Speed Run – se va stabili clasamentul celor mai rapide barci din concurs
Dupa FINISH - Premierea Class 1 EDOX Speed Run. Va avea loc in zona destinata marelui public, vis-ŕ-vis de Cartierul General Class One

18:00 Parada pe strazile Constantei
22:00 Petrecerea de BUN VENIT – Club Bamboo Mamaia

Sambata – 29 august 2009

11:00 se deschid locatiile VIP

12:00 - 13:30 Pole Position

14:00 – 15:00 Class One Experience - Cei care vor sa intre in elita Class One, sa simta viteza si adrenalina pe care numai acest sport le ofera, se pot inscrie in programul Class One EXPERIENCE si pot urca la bordul unei ambarcatiuni de cursa, care, condusa de piloti cu experienta, va depasi bariera celor 100 de mile pe ora.

15:00 – 15:45 Flying Bull Airshow – acrobatii in aer cu un elicopter Red Bull

16:00 Prima CURSA Romanian Grand Prix
Dupa FINISH ( in jurul orei 17:00 ) – Ceremonia de premiere pentru CURSA 1. Va avea loc in zona destinata marelui public, vis-ŕ-vis de Cartierul General Class One

Conferinta de presa la Grand Hotel Rex

21:00 GALA DINNER la Grand Hotel Rex

Duminica – 30 august 2009

10:00 se deschid locatiile VIP

11:00 – 12:00 Antrenamente oficiale

13:00 – 14:00 Class One Experience

14:15 – 14:45 Flying Bull vs Nor-Tech – intrecere intre elicopterul Red Bull si o ambarcatiune Class One

15:30 A doua CURSA Romanian Grand Prix

Dupa FINISH ( in jurul orei 16:30 ) – Ceremonia de premiere pentru castigatorii CURSEI 2. Va avea loc in zona destinata marelui public, vis-ŕ-vis de Cartierul General Class One

Conferinta de presa la Grand Hotel Rex

22:00 Petrecerea de RAMAS BUN – The Office Temporary Lounge Mamaia

sursa

k4r4 04-09-09 23:03

ce a fost in seara asta prin oras ca am vazut multe masini pe varianta mergand cu avariile puse?

CT90SNR 05-09-09 00:26

a murit un baiat .... creca

nu stiu am auzit / vazut si noi si s-au dat si pe lapusneanu

CT90SNR 05-09-09 00:53

Razieee :>

sandrin 05-09-09 02:19

Quote:

Originally Posted by CT90SNR (Post 2612312)
Razieee :>

"daca vine un golf argintiu de pe aurel vlaicu sa-l iei in primire" :D

bn ca a avut cine sa te anunte :) :-P
more careful next time :)

CT90SNR 05-09-09 10:32

sandrin: Multumesc mult de tot, iti raman dator

Psycho 06-09-09 23:33

hai sa radem putin ... e de pe forumul intern ... :)) e bestial :))

Originally Posted by Sasha https://forum.4tuning.ro/images/buttons/viewpost.gif
‘(29-Apr-2008, 15:17)Bravo fetelor, cel mai tare Site pentru fete, din cate am vazut pana azi.Simteam nevoia sa aflu mai multe despre sex si vad ca aici se poate. Ma numesc Mihaela si in aug. Fak 11 ani. Am un prieten ce are 14 ani si e tot la scoala mea, asa ne-am cunoscut in vacanta de Craciun. Eu sunt virgina si nu vreu sa fac sex, insa el imi tot vb cat e de excitat si nevoile astea. Asa ca ii fac sex oral de ceva timp, insa prietenul meu, nu stiu de ce, la scurt timp dupa ce incep sa i-o sug isi da drumul iar eu nu simt acea placere si i-am asta. Dupa un timp el mi-a zis ca daca inghit voi avea orgasm si eu, insa degeaba fac asta acum, ca e la fel, tot nu simt ceva. Am vb cu colega mea de banca si zice ca ea nu inghite , ci scuipa tot dupa ce baiatul ei ejaculeaza, caci de mai inghit ma imbolnavesc de ulcer. Este adevarat ce spune? Tot ea mi-a zis ca orgasm pot avea de fac sex in fund. Am incercat cu iubi meu si asta insa ceva nu e bine caci nu intra penisul acolo. Cam de 10 ori am tot incercat, iubi este tare afectat, nemultumit caci se excita tot incercand incat de cateva ori s-a terminat incercand. Nu-s de ce nu intra, caci colega zice ca dupa doua-trei incercari in care a durut-o , nu a mai avut probleme. Pai la mine durerea nu dispare delok, mi-e imposibil sa reusesc sa ma relaxez incat sa intre penisul. De ce ? Voi cum ati facut prima data, v-a durut tot asa de rau, sau e ceva cu mine. Chiar nu voi putea face sex anal deloc ? El a incercat cu un deget si asa e bine, nu doare, insa nu mai mult ca iar ma doare incat nu putem continua. Prietenul meu crede ca pana nu voi avea ciclu, nu pot sa am si orgasm, dar nu stiu de e adevarat. Mi-a zis sa ma masturbez si in acelasi timp sa tin un deget, apoi treptat doua in fund sa se dilate, dar degeaba fac asta, caci tot nu intra penisul lui, nu ca e prea mare, dar durerea ma face sa renunt. La sexul oral, cum pot sa aflu de are orgasm cand ejaculeaza, ca macar asa sa-l fac sa se simta mai bine de nu pot anal. Si inca ceva. Unde este himenul ala la o virgina, in exterior sau mai in `nuntru. De il las sa o bage jumatate, se uintampla ceva, poate sa ajunga la himen ? ca el mi-a zis ca are grija si nu se intampla nimik. La sexul oral, e posibil sa nu simt placere ca el se termina prea repede? si daca isi da drumul asa iute, poate sa aiba si orgasm ? ca mereu il vad cam nemultumit si nu stiu de ce, ca nu prea vorbeste despre el. Sper ca pot sa-l satisfac mai mult, caci mi-e o asa teama ca-l voi pierde? fetele de stiu as vrea sa-mi spuna macar cateva sfaturi bune, caci degeaba intreb colegele, sunt si ele nestiutoare chiar de unele spun sau ma mint ca se simt bine si au placere mare cu iubitii lor si fara sa faca sex normal, numai eu nu simt asta. Eu nimik. Nu simt deloc placere, anal nu reusesc sa fac, iar normal nu am curaj, ca de afla mama, nush.. poop girls?}{}{’

ct11lyv 06-09-09 23:42

hai sa ajutam fata...sau e vreo fata in masura sa ii explice cum sta treaba :))

CT18NRG 06-09-09 23:42

baaa in august face 11 ani :)) las`o`n doamne iarta`ma :)) la 11 ani invatam sa ma leg la sireturi ... si`mi dadeam seama ca nu e bine sa leg sireturile de la stangul cu cele de la dreptul ca ma impiedic si cad... asta e asa pustoaica k nici vorba cu " peste 3 ani e buna si acu " nu se aplica .
ca sa nu mai zicem de pustiul de 14 ani . taaaare nemultumit . saracu eu il inteleg , la cate femei a avut .. asta sa fie asa nepriceputa .. nush cum rezista saracu om =))

aleks 06-09-09 23:44

Quote:

Originally Posted by CT18NRG (Post 2617011)
mai "MOLDOVA" de atat nu putea sa scrie pe ea :))

Eşti foarte spiritual, bravo. Ai publicat vreo carte? Ar trebui, serios...

CT18NRG 06-09-09 23:46

nu avea nimic cu regiunea in sine , ci cu cele cateva personaje predominante de pe acolo care au facut`o celebra , nu am vrut sa lezez pe nimeni . cat despre carte , doar cateva mici brosuri . ca sa nu se simta nimeni deranjat o sa reeditez postul . mii de scuze , n`am vrut sa ating pe nimeni intr`un mod neplacut

semjke 06-09-09 23:46

Ce ii preocupa pe copii din ziua de azi:shock:, la 11 ani jucam fotbal pe maidan si ne plimbam cu bicicletele in spatele blocului fara telefoane mobile si fara probleme sexistentiale.. :paper:

SMocKey21 06-09-09 23:47

Sunt oribilat dar ma si amuz de ceea ce am citit.10 ani,apr 11 si aia deja s-a apucat de mufa :)))) Chiar au scos astia din grila de programe Cartoon network? :)))

Multumesc frumos draga Oprah(Psycho) pentru informatia de mai sus :))))))))

ct11lyv 06-09-09 23:50

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 2617035)
Sunt oribilat dar ma si amuz de ceea ce am citit.10 ani,apr 11 si aia deja s-a apucat de mufa :)))) Chiar au scos astia din grila de programe Cartoon network? :)))

Multumesc frumos draga Oprah(Psycho) pentru informatia de mai sus :))))))))

sa ai mare grija cand te vei insura ..si o sa ai copii...explicale treaba de mici sa nu ai suprize cnad se vor face mari ..succes :D

CT18NRG 06-09-09 23:51

ma nu neaparat ca s`a apucat e problema ,
dar fraaaate ce probleme`si face ca`l pierde pe pusti ...
si saraca e si nesatisfacuta de oral .. doamne fereste poate face si ulcer ..... si mai e si foarte stramta saraca :(((

P.S. va rugam folositi parental control la pc`urile pustilor dragi parinti , si din cand in cand mai rupe`ti`le si capul , sau macar 3 - 10 palme...
le prinde si copiilor bine , mai faci si eu niste bani cu o stire doua cu minori maltratati .

apropous de chestia asta ca mi`am adus aminte . acum vreo 2 luni am filmat la negru voda o pustoaica de 9 ani care si`o tragea cu unul de 5 . si nu glumesc .. it went all over the news ( a fost si pe youtube clip filmat de un altul cu telefonul dar a fost sters din motive lesne de inteles )

ct11lyv 06-09-09 23:55

Quote:

Originally Posted by CT18NRG (Post 2617055)
ma nu neaparat ca s`a apucat e problema ,
dar fraaaate ce probleme`si face ca`l pierde pe pusti ...
si saraca e si nesatisfacuta de oral .. doamne fereste poate face si ulcer ..... si mai e si foarte stramta saraca :(((

P.S. va rugam folositi parental control la pc`urile pustilor dragi parinti , si din cand in cand mai rupe`ti`le si capul , sau macar 3 - 10 palme...
le prinde si copiilor bine , mai faci si eu niste bani cu o stire doua cu minori maltratati .

apropous de chestia asta ca mi`am adus aminte . acum vreo 2 luni am filmat la negru voda o pustoaica de 9 ani care si`o tragea cu unul de 5 . si nu glumesc .. it went all over the news ( a fost si pe youtube clip filmat de un altul cu telefonul dar a fost sters din motive lesne de inteles )

tu si stirile lu Catalin Radu Tanase de la pro tv :)))
alea de la ora 5.. .cate violuri si cate babe au mai fost omorate.. :))

app.. de pustani la 11 jucam coci pe maidan nu stiam ce e ala sex oral ..

SMocKey21 06-09-09 23:58

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2617048)
sa ai mare grija cand te vei insura ..si o sa ai copii...explicale treaba de mici sa nu ai suprize cnad se vor face mari ..succes :D

Ms de informatie dihorule. :*
Sa ma fereasca Dzeu de asemenea specimene :))))

ct11lyv 07-09-09 00:14

http://www.go4it.ro/telefoane-mobile...-euro-4231427/ nebunia cu nokia 1100

CT18NRG 07-09-09 00:17

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2617067)
tu si stirile lu Catalin Radu Tanase de la pro tv :)))
alea de la ora 5.. .cate violuri si cate babe au mai fost omorate.. :))

..

nu mai sunt la protv de ceva vreme :D
si la Kanal D ne plac babele omorate ... preferabil si violate inainte :))

zbuf 07-09-09 12:33

ca sa ne mai destindem putin fruntile si sa ne luam gandul de la fete de 11 ani care fac sex oral:shock: va trimit ceva foarte tare.have fun si aveti grija pe ce puneti mana cand va conduceti prietena,amica,amanta acasa.....
http://www.yeti.ro/video/46/0/Doi-in...i-la-usa..html

79BYG 07-09-09 19:12

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 2618022)
ca sa ne mai destindem putin fruntile si sa ne luam gandul de la fete de 11 ani care fac sex oral:shock: va trimit ceva foarte tare.have fun si aveti grija pe ce puneti mana cand va conduceti prietena,amica,amanta acasa.....
http://www.yeti.ro/video/46/0/Doi-in...i-la-usa..html

ha ha ha .... super tare .... ha ha ha

ct11lyv 07-09-09 22:12

in memoria regelui pop
Michael Jackson https://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ

B94UVX 07-09-09 22:29

supeeeer tare ...mi sa facut pielea de gaina cand mam uitat la filmulet..foarteee tare ...pacat ca cei mai multi lau apreciat dupa ce a murit....:(.

CT18NRG 07-09-09 23:27

long live the king :)
however he was :)

ct11lyv 08-09-09 09:34

1 Attachment(s)
ce face lumea pe la mall :D cnad e plictiseala afara

Most_Wanted 08-09-09 09:56

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2619927)
in memoria regelui pop

e ceva sa faci si chestia asta , frumos nam ce zice

D_M_X 08-09-09 10:07

Foarte frumos. Bravo lor

79BYG 08-09-09 11:52

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2619927)
in memoria regelui pop

foarte tare .... frumos .... bv lor .... RESPECT ... !!!

FuRrY-far 08-09-09 13:31

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2620798)
ce face lumea pe la mall :D cnad e plictiseala afara

i-am vazut si eu pe baieti :D erau asa tristi :lol:

ct11lyv 08-09-09 18:49

Quote:

Originally Posted by FuRrY-far (Post 2621485)
i-am vazut si eu pe baieti :D erau asa tristi :lol:

poi e cam trist sa te plimbi cu alea :)) daca erau niste mascote din desene animate era mai bine ;)

ct11lyv 08-09-09 19:04

https://www.220.ro/vWxZhmlAGk/Fite-Cu...u-In-Constanta stie careva care e ?

X-Ray-Eyes 08-09-09 19:41

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2622533)

E si greu de observat ... :)

ct11lyv 08-09-09 22:15

pai care e daca tot zici daca sti... cumva cox ?

Urban_Racing 09-09-09 00:16

Deznodamintul ?
destul de gay oricum

pigoo 09-09-09 00:35

bai eu nu am eleron...

Psycho 09-09-09 01:37

este in zona oxford , dupa fostul zodiac :)

All times are GMT +2. The time now is 18:55.

- Copyright 2026 4Tuning