Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

johnsonxxl 26-01-10 18:04

Re: Club ESPERO

...am inteles in mare;) ms..am sa incerc maine :D

ALEX_BZN 26-01-10 22:18

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 3017518)
In principiu as vrea sa o vand, dar sa vedem...daca nu imi iau banii care mi-am propus pe ea nu o mai dau, si asa pierd o groaza ! As vrea sa imi iau un Vectra B facelift model sport ca mai mult de atat nu am bani. Si daca nu se va vinde o voi pastra pana o duc la fiare vechi si o aranjez frumos pt mine si gata. Este o masina buna, n-am probleme cu ea doar ca m-am cam plictisit de ea, as vrea ceva mai nou.

te plictisesti de ea ca nu pui mereu cate ceva nou...de ex eu la 3 luni mai adaug ceva,o janta,o suspensie,o folie,o toba ,o grila....etc si mereu masina are ceva nou si o face mai deosebita,....daca o lasi stock e normal sa te plictisesti ca mergi cu aceeasi masina zi de zi fara sa ii adaugi ceva cu care sa te mandresti.ia apuca-te tu usor usor...si o sa vezi ca in 1-2 ani se schimba radical masina..incetul cu incetul adaugi cate ceva(in functie de monetar ca e criza) si masina o sa iasa in timp deosebita.

johnsonxxl 26-01-10 22:39

aa..deci..sa nu fac vreo boacana..scoat geamu de oglinda cu o surubelnita ceva?si geamu nou intra asa prin apasare?nu am inteles ce rol au suruburile alea 3...de care ai pomenit mike

ing3r 26-01-10 23:15

Deci geamul de la oglinda iese prin tragere cu mana libera. Sa ai grija sa nu apesi prea tare pe geam ca il spargi, cum am facut eu :)). Si cum il scoti asa il bagi, adica usor ;).

L.E.: O suspensie sport unde gasesc si eu (nu noua), eventual de pe astra F, kadett E, vectra A sau calibra ? Si ma mai intereseaza plansa bord, macarale+motorase fata , aveti idee cam cat ar costa toate astea la dezmembrari?

johnsonxxl 26-01-10 23:53

aha..deci nu demontez oglinda..adica toata carcasa..ms mult.. ;)

87-bob 27-01-10 14:32

baieti care stiti cum pot sa mai iau si eu legatura cu NDY?geo?tu stiu ca mai ajungeai prin zona din cate imi amintesc...as vrea sa l intreb ce piese mai are...
inger@:ai vorbit cu baiatul ala din valcea?ala care ne a spus geo de el....care o dezmembra

mike-fullspeed 27-01-10 15:13

vezi ca NDY avea anunturi puse la baraz cu ce piese mai avea.... cauta acolo!

87-bob 27-01-10 15:16

unde mike?da mi adresa...

mike-fullspeed 27-01-10 17:43

Daewoo/ anunturi auto/ piese auto espero .... ceva de genul! Cauta si tu acolo!

uite si link: https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...ez-espero.html

ing3r 27-01-10 20:35

@bob: Nu am vb personal cu el la tel, nu m-am mai obosit tinand cont ce preturi mi-a aruncat...Zicea ca sunt ieftine, dar nu prea mi s-au parut asa...Doar pe mess am vb cu el si cu celalalt care a postat anuntul...

87-bob 28-01-10 09:56

asa e inger,mie mi a cerut 200ron pe faruri o fi mult?mi s au parut ca aratau ok asa...nu stiu:shock: cu NDY ul as vrea sa vorbesc pt alea care le avea el dar vad ca nu ne a raspuns...o fi dat o de tot masina?:rolleyes2
mike@multumesc am gasit anuntul si i am lasat un mesaj...;)

mike-fullspeed 28-01-10 10:49

Quote:

Originally Posted by 87-bob (Post 3023456)
asa e inger,mie mi a cerut 200ron pe faruri o fi mult?mi s au parut ca aratau ok asa...nu stiu:shock: cu NDY ul as vrea sa vorbesc pt alea care le avea el dar vad ca nu ne a raspuns...o fi dat o de tot masina?:rolleyes2

Cu placere...:D

Rob3rt_espero 28-01-10 19:05

Quote:

Originally Posted by 87-bob (Post 3023456)

Nu cred ca mai gasesti cine stie ce piese la Andy...am mai luat eu cateva piese de la el vara trecuta si era deja cam chelita masina ! Oricum incearca sa iei legatura cu el.

gogufifa 29-01-10 22:26

inger in 3 zile mi sa reparat masina si am si luato cu astia de la astra reparatiile au costat 4300 ron

ing3r 30-01-10 10:17

Foarte bine, ai avut noroc cu asigurarile! Si la mine a fost reparata in 2 zile, insa nu am avut aceeasi bafta cu tine la plata! Sa pui poze sa vedem cum a iesit lucrarea!

All times are GMT +2. The time now is 09:13.

- Copyright 2026 4Tuning