![]() |
|
Re: Club ESPERO
...am inteles in mare;) ms..am sa incerc maine :D
|
Quote:
|
aa..deci..sa nu fac vreo boacana..scoat geamu de oglinda cu o surubelnita ceva?si geamu nou intra asa prin apasare?nu am inteles ce rol au suruburile alea 3...de care ai pomenit mike
|
Deci geamul de la oglinda iese prin tragere cu mana libera. Sa ai grija sa nu apesi prea tare pe geam ca il spargi, cum am facut eu :)). Si cum il scoti asa il bagi, adica usor ;).
L.E.: O suspensie sport unde gasesc si eu (nu noua), eventual de pe astra F, kadett E, vectra A sau calibra ? Si ma mai intereseaza plansa bord, macarale+motorase fata , aveti idee cam cat ar costa toate astea la dezmembrari? |
aha..deci nu demontez oglinda..adica toata carcasa..ms mult.. ;)
|
baieti care stiti cum pot sa mai iau si eu legatura cu NDY?geo?tu stiu ca mai ajungeai prin zona din cate imi amintesc...as vrea sa l intreb ce piese mai are...
inger@:ai vorbit cu baiatul ala din valcea?ala care ne a spus geo de el....care o dezmembra |
vezi ca NDY avea anunturi puse la baraz cu ce piese mai avea.... cauta acolo!
|
unde mike?da mi adresa...
|
Daewoo/ anunturi auto/ piese auto espero .... ceva de genul! Cauta si tu acolo!
uite si link: https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...ez-espero.html |
@bob: Nu am vb personal cu el la tel, nu m-am mai obosit tinand cont ce preturi mi-a aruncat...Zicea ca sunt ieftine, dar nu prea mi s-au parut asa...Doar pe mess am vb cu el si cu celalalt care a postat anuntul...
|
asa e inger,mie mi a cerut 200ron pe faruri o fi mult?mi s au parut ca aratau ok asa...nu stiu:shock: cu NDY ul as vrea sa vorbesc pt alea care le avea el dar vad ca nu ne a raspuns...o fi dat o de tot masina?:rolleyes2
mike@multumesc am gasit anuntul si i am lasat un mesaj...;) |
Quote:
Cu placere...:D |
Quote:
Nu cred ca mai gasesti cine stie ce piese la Andy...am mai luat eu cateva piese de la el vara trecuta si era deja cam chelita masina ! Oricum incearca sa iei legatura cu el. |
inger in 3 zile mi sa reparat masina si am si luato cu astia de la astra reparatiile au costat 4300 ron
|
Foarte bine, ai avut noroc cu asigurarile! Si la mine a fost reparata in 2 zile, insa nu am avut aceeasi bafta cu tine la plata! Sa pui poze sa vedem cum a iesit lucrarea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning