Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

aikman 14-10-07 13:34

Re: Constanta - Accidente

era unu ieri proptit intr-un stalp la metro 2 acolo ... eram in graba si nu am facut poze :rolleyes2

h0p3r 14-10-07 13:42

si inca unu iesit in decor putin mai sus d metro 2 pe drumul spre lazu...

CT-00-DNS 14-10-07 14:15

O Dacie intr-un Audi, spre Ovidiu, in dreptul Skoda, sambata dimineata

x-28-TRA 15-10-07 09:06

eu stiu de un tico intr-o dacie(solenza) si dupa in kalos

aikman 15-10-07 20:30

8 Attachment(s)
accident in portu constanta ... nu stiu daca sunt in topic sau nu, dar nu stiu cati au vazut asa ceva ... un vapor a lovit o barja ...a lovit cheul ... si a rupt 2 cauciucuri ... si s-a cam sifonat si el :x eu am fost reporteru de servici azi

LKS 15-10-07 20:49

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 1150790)
accident in portu constanta ... nu stiu daca sunt in topic sau nu, dar nu stiu cati au vazut asa ceva ... un vapor a lovit o barja ...a lovit cheul ... si a rupt 2 cauciucuri ... si s-a cam sifonat si el :x eu am fost reporteru de servici azi

neacordare de prioritate ?

aikman 15-10-07 20:53

nu stiu ... dar sigur ii ia carnetu lu ala cu vaporu ... si daca nu are asigurare ... mai muncesc cateva genratii in port ....MOKA

YZF-PWR 15-10-07 21:16

O intrebare baieti , azi noapte in mamaia aproape de rex a fost un accident am vazut o bara lasata pe jos sparta si alte mici piese dintr`o masina , parea sa fi fost impactu mare cu un stalp , treceam la 5 jumate dimineata azi pe acolo si am vazut , ceva poze sau info ?

Scoop 15-10-07 21:52

Aikman casco acopera si coliziuni maritime cu o barja? :???: Cel putin in al meu nu zice nimik daca nu acord prioritate unei barje.

GABBY_ 15-10-07 22:04

pe mihai viteazu la intersectie cu tudor vladimirescu,langa statia gpl la 50 m de fostul accident cu skoda si citroen de acum cateva zile ,un focus rupt de tot in fund la impactul cu stalpul si un opel astra cu botul sifonat.balamuc mare pe strada aia

aikman 15-10-07 22:14

Quote:

Originally Posted by Scoop (Post 1151036)
Aikman casco acopera si coliziuni maritime cu o barja? :???: Cel putin in al meu nu zice nimik daca nu acord prioritate unei barje.

pai ce ma ai si tu vapor si ai facut casco la el ? :lol: si daca te referi la masina ... cred ca ai o problema daca nu acorzi prioritate la barja .... daca mergi si vezi una , sigur trebuie sa te opresti , inseamna ca s-a terminat cheul :lol:

D_M_X 16-10-07 01:42

astra era si in seara asta acolo cu borsu dat

Hellman 17-10-07 11:49

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 1150923)
O intrebare baieti , azi noapte in mamaia aproape de rex a fost un accident am vazut o bara lasata pe jos sparta si alte mici piese dintr`o masina , parea sa fi fost impactu mare cu un stalp , treceam la 5 jumate dimineata azi pe acolo si am vazut , ceva poze sau info ?

din cate am inteles unu cu un SL putin baut omu ... dar nu stiu mai multe

Psycho 20-10-07 15:48

aseara un polo a lovit un pieton in zona bulevard .. s-a lasat cu capete sprte din partea betzivului ;)

kirin 23-10-07 22:11

ce cauta golful ala ( DRX la numar ) in rondul de la miga?

All times are GMT +2. The time now is 00:47.

- Copyright 2026 4Tuning