Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

B-64-KTL 10-02-08 11:01

Re: Club Cielo

PTK-ule cu ce sa vin omule ca a mea este la vopsit?!

Adytza_Ady 10-02-08 11:09

salut nu ma prea pricep la masini dar am un cielo si vreau sami pun evacuare borla sport si nush daca influenteaza cu ceva daca are GPL

D o n n 10-02-08 11:31

nu are nimic.ca are si un vecin de`al meu

kamikaze69 10-02-08 14:07

nu are nik ca am eu :)) dar al meu nu are gpl

morbidmind 10-02-08 16:45

am ajuns azi la 16:40 la polivalenta ... surprizaaaaaa nu mai era nimeni ... macar am incercat am venit direct din galati de la un examen !!!
poate data viitoare !!!!

PetricaCBD 10-02-08 17:01

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by morbidmind (Post 1347874)
am ajuns azi la 16:40 la polivalenta ... surprizaaaaaa nu mai era nimeni ... macar am incercat am venit direct din galati de la un examen !!!
poate data viitoare !!!!

unde man k am plecat noi pe la 16:50(oricum conteaza k ai ajuns,mai stateam dar era ff frig afara),atasez si poze:D,in ciudat frigului am fost eu,korbu,B-63-WZD,claudiuDNC(mecanicu meu)care a venit cu o nexia in 3usi si un espero:D

Snapy_xxl 10-02-08 17:19

Oho, bravo Petrica, intai pleoape, acum plasa ;) Maine vad ca iti iei si jenti :D Apar si alte Daewoo vad :D Felicitari inca o data...

PetricaCBD 10-02-08 17:48

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1347932)
Oho, bravo Petrica, intai pleoape, acum plasa ;) Maine vad ca iti iei si jenti :D Apar si alte Daewoo vad :D Felicitari inca o data...

ms mult,ploapele sunt cele din banda(cand se va incalzi afara o sa mi le faca si pe cele din fibra),jante am gasit ceva pe r13 cu tot cu cauciucuri la 150 de euro dar nu am $ acum si cand m-am intors de la intalnire mi-a mai sarit si o piatra in parbriz(mai era el crapat in alta parte si oricum trebuia schimbat)si o sa-l schimb cat mai repede...oricum multumesc de urari si sper sa fiu pe drumul cel bun cu ea :D

Snapy_xxl 10-02-08 17:51

Sa mor de nu am zis ca sunt alea din fibra :lol: Mecanicul cu Cielo "coupe" are de gand sa o inscrie?

D o n n 10-02-08 18:22

frumoas e poze ...si nexia aia e superba...s`a alaturat si el clubui sau asa doar din placere a venit:D

D o n n 10-02-08 18:36

Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1347283)
dupa o zi de munca,uitati-va cum mi-a iesit masca,ploapele(care sunt provizorii pana le fac pe cele din fibra)si cotiera(e joasa deoarece am taiat si din schimbator)si cum se vad ceasurile mele ziua,astept pareri:D si ne vedem la 16:00 la polivalenta ;)

petrica,scuze k te intreb tocmai akm dar cum ai facut grila?k vad k ai pus plasa in spate de tot...deci zimi si mie te rog....

B-63-WZD 10-02-08 18:38

Nu trebuie sa mai intrebi daca s-a alaturat si "mecanicu" ca ori se alatura el, ori il alaturam noi cu forta, rezultatul va fi acelasi. Oricum e un mare fan al Daewoo`ului.
Pt baiatu care a venit din Galati, imi pare rau ca ne-ai ratat, oricum eu voi fi acolo la fiecare intalnire de aici incolo.
P.S. : abia astept sa se mai incalzeasca , ca atunci sigur se vor strange mai multi, si vom putea si noi sa stam de vorba ca oamenii, nu sa ne tremure cuvintele :lol:

D o n n 10-02-08 18:46

1)daca iau permisul pe 6mai (marea data) vin si io l intalnire
2)un mecanic in club ar fi o realizare majora a clubului :P

Adytza_Ady 10-02-08 19:22

ms de raspuns in legatura cu gpl-ul .Dar cei cu intalnirile asta unde se fac si cand ca mar interesa si pe mine (sunt si eu fan daewoo)sau e privat?am lucrat la FA RE DO( acu NEAOSERV se numeste) sunt din PL si e masina mea de vis Cielo

XoRRo 10-02-08 20:40

adutza_ady ... daca vrei sa intri in club trebuie sa urmezi niste etape :D
sa pui poze cu tine si cu masina, sa dai detalii despre tine si despre masina.... sa pui in semnatura emblema clubului....

All times are GMT +2. The time now is 21:56.

- Copyright 2026 4Tuning