![]() |
|
Re: Live for Speed
Quote:
edit: da, dar fbm`ul e criminal, xrg`ul la fel, fizica e mai buna.. oricum licenta chiar merita.. si atunci.. > XRT :twisted:. |
ia hai shh stefane:-w
s'a dus 4tuningdays. acum se face un eveniment ceva? o tura cu lx4/ lx6 nu vrea nimeni? |
Quote:
zicea cineva ca te2`a vazut p`acolo.. erai cu un apara2t foto, "cu obiectivu cred de 50cm", mai mare deca1t tine, pe care abia il tarai? :lol: |
aaahhaha stf..nu , nu era TKZ ca l'am intrebat :D
|
eu eram pe acolo si datele problemei sunt cat de cat ok. o singura pb este...eu aveam tricou negru de la coca cola nu gri:lol:
|
4 Attachment(s)
Ca tot a iesit soarele am spus sa iesim la plaja... in actiune cu STF si Dominic:
|
1 Attachment(s)
Quote:
au mai surprins si ai mei o poza inainte sa inceapa sa ploua :lol:. |
Cascadori ! :P .. cine ma ajuta si pe mine cu o filmare pt. patc V S2 .. adica sa-i dau relay'u face filmarea si gata ?! patch V S2 .. e cineva ?!
|
sal all.sunt nou pe forum.De unde pot lua versiunea full ca ma numa demo ?
|
versiunea full (licenta) se cumpara de aici.
doar asa se poate juca "pe net", pe servere publice. majoritatea de aici au licenta. costa cam 1 milion~ 3 sute. jocul full nu se downloadeaza, ci doar folosesti contul care ti`l dau ei in urma cumpararii, si gata: joc full. |
Va rog sa nu mai cereti crackuri pe forum si sa folositi butonul de edit. @ davidsm
|
ok.l-am gasit deja.pe ce host jucati ca as juca si io cu cativa din romania?
|
Pe ce server jucati ca sa invat si io cate ceva :D
|
pe serverul single player:)
incearca pe prodrive, daca mai este deschid sau pe computergames...in general pe astea sunt romani:) |
la multiplayer si la join specific host ( la demo sau s2)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning