Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   COLANTARI AUTO PROFESIONALE ® (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale.html)

bullibutton 12-12-12 16:16

Re: COLANTARI AUTO PROFESIONALE ®

buna ziua, ornamente interioare Golf 4 cu folie aluminium brush se poate? eventual si pret. Va multumesc, astept pm.

colantari 13-12-12 18:08

Quote:

Originally Posted by bullibutton (Post 5282922)
buna ziua, ornamente interioare Golf 4 cu folie aluminium brush se poate? eventual si pret. Va multumesc, astept pm.

Pret: 300 lei. T.ex.:3 ore

bullibutton 13-12-12 21:39

aveti mai multe nuante de acest material? daca va trimit ornamentele prin curier se poate?

colantari 14-12-12 12:34

Quote:

Originally Posted by bullibutton (Post 5284471)
aveti mai multe nuante de acest material? daca va trimit ornamentele prin curier se poate?

Mai multe detalii pe mail [email protected] pentru a fi preluata lucrarea si a vedea disponibilitatea de timp si stoc material.

ALeXF12 14-12-12 15:06

O colantare completa la un Audi A3 8L in 2 usi cu oglinzi, cu bara fata + bara spate, cat ar costa? Culoarea albastru azur lucios sau metalizat. Va rog sa postati preturile pt fiecare nuanta in parte (stiam ca lucios e la 651 si metalizat la 751)

colantari 19-12-12 10:22

Quote:

Originally Posted by ALeXF12 (Post 5285187)
O colantare completa la un Audi A3 8L in 2 usi cu oglinzi, cu bara fata + bara spate, cat ar costa? Culoarea albastru azur lucios sau metalizat. Va rog sa postati preturile pt fiecare nuanta in parte (stiam ca lucios e la 651 si metalizat la 751)

Folie Oracal 651: 1000 Lei (cel mai folosit)
Folie Oracal 751: 1300 Lei (recomandam)
Folie Oracal 970: 2300 Lei (varianta de top)

colantari 19-12-12 10:37

Colantari auto camuflaj.
Camuflaj de padure, camuflaj de iarna etc.

Vizitati:
https://www.facebook.com/dcmdesign

dani.alex92 28-12-12 16:31

Salut, o colantare totala la un golf 4 in doua usi.Rosu metalizat, sau o noanta aprinsa de rosu, cat ar costa? Mentionez ca masina are lacul sarit dupa vopsea pe toate elementele, bucati de o palma. sau chiar mai mari, se vede diferenta dupa ce se aplica colantul? Si un timp de executie?

colantari 28-12-12 17:00

Quote:

Originally Posted by dani.alex92 (Post 5299247)
Salut, o colantare totala la un golf 4 in doua usi.Rosu metalizat, sau o noanta aprinsa de rosu, cat ar costa? Mentionez ca masina are lacul sarit dupa vopsea pe toate elementele, bucati de o palma. sau chiar mai mari, se vede diferenta dupa ce se aplica colantul? Si un timp de executie?

1250 cu tot cu tinichigerie
Timp de executie 2 zile

johnny19 29-12-12 17:02

Va salut! Cat costa colantarea unei bari de Fiat punto mk2 in negru lucios?? Este diferenta mare intre vopseaua metalizata si colantul? Multumesc anticipat!

MihaiInferno 03-01-13 21:06

Salut,
Pentru un plafon Logan , colant negru mat/carbon 3d cat costa cu manopera?
Mentionez ca, pe plafon am 2 pete de la pasarele ! Ceva gen lac crapat ! Este o problema majora ? Se poate pune colant peste ?
Daca este nevoie am sa atasez o poza.

Multumesc !

mateicostin 12-01-13 19:20

1 Attachment(s)
Salut,

As dori va rog sa stiu si eu cat m-ar costa colantarea totala pentru o bucata Chevrolet Epica 2007 din argintiu in Negru Lucios. Vopseaua masinii se afla in stare buna momentan.

Multumesc!

mateicostin 12-01-13 19:26

Quote:

Originally Posted by mateicostin (Post 5316380)
Salut,

As dori va rog sa stiu si eu cat m-ar costa colantarea totala pentru o bucata Chevrolet Epica 2007 din argintiu in Negru Lucios. Vopseaua masinii se afla in stare buna momentan.

Multumesc!

De asemenea si pretul pentru negru metalizat m-ar interesa.

Multumesc.

vallz 14-01-13 12:27

Salut! Am si eu cateva nelamuriri in legatura cu aceasta colantare si incep cu intrebarea : Vara la temperaturi mari (35-40 grade +) cum sunt in romania, acea folie are de suferit? si aici ma refer la topire sau scaderea rezistentei,incretirea sa...Urmata de o alta nelamurire. Cand te duci sa speli masina ,la spalatorii se aplica tot felul de detergenti pe ea,acei detergenti ataca folia respectiva in vreun fel?
Vorbesc despre o folie de culoare negru mat sau carbon(sper sa zic bine) de o calitate buna.
Si un pret daca se poate pentru colantare BMW 320 non-facelift, exterior complet + interior mici detalii. Culoare negru mat sau carbon(iarasi sper sa nu ma insel) de o calitate buna.
Multumesc! :-)

PS:imi pare rau daca aceste probleme s-au mai discutat in paginile anterioare dar nu am timp sa citesc 100 de pagini.

cj-92-amy 22-01-13 21:15

salut .s-ar putea realiza asa ceva pe un e46 https://www.youtube.com/watch?v=HIXnX4Ztts0
sau pe google mai multe poze serch lamborghini graffiti

All times are GMT +2. The time now is 05:49.

- Copyright 2026 4Tuning