![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
4 Attachment(s)
Cateva poze... si un start...
|
Quote:
incearca sa spui la concret ce anume te deranjeaza sau nu este iesit cum trebuie la masina care face obiectul topicului, pentru a nu lasa loc de interpretari prin apropouri subtile. |
Felicitarile mele Bogdane,e important ca ai participat si imi pare rau pt.cele intamplate NIG-ului.Cand nu te astepti atunci se intampla si probleme in leg.cu,carburatorul sunt multe si sunt f.putin oameni care stiu sa regleze un carburator(nu e ceva batut in cuie sa il pui la un semn cum sunt masinile noi acuma) si sa faca sa mearga totul bine la el.
|
Quote:
Deasemenea va multumesc tuturor pentru aprecieri si sustinere:-) Speed,busonul l-am gasit la Remat in Galati. |
poze cu interiorul nu pui si tu ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Sunt poze mai vechi,dar modificari mari nu au survenit;) P.S. Au mai fost puse aceste poze,dar ca sa nu mai cauti le bag iar;) |
Felicitari pentru cursa de la Braila si tie si mai ales lui CRC care promitea multe in urma cu ceva timp.Imi pare bine ca s-a tinut de cuvant.Despre tine pot sa spun ca ai castigat cu mult in fata lui la partea estetica.
|
Multumesc Mikkai:-)
Sunt doua masini f diferite..una dedicata evenimentelor sportive si cealalta de zi cu zi,cu accent pe estetic:rolleyes2 Eu am ratat startul din cauza unei balbaieli a celui care l-a dat,iar CRC a ratat a 4-tra..per total, am pierdut la jumatate de masina,ceea ce nu mi se pare deloc rau tinand cont de configuratia celor doua masini;) Importanta a fost participarea, ma bucur ca am reusit sa ma aliniez la start si ca masina a placut la multi:-) |
Felicitari Bogdan pentru masina si pasiunea ta pentru 1300. Rugamintea mea ar fi sa ii faci neaparat ceva la compartimentul motor, curata-l si pe el si trage-i o vopsea calumea ca pacat de intreaga masina. Masina ta imi place asa de mult incat mi-am pus wallpaper la Desktop. Spor la munca in continuare.
|
posteaza fotografia direct aici, salveaz-o pe pc-ul tau si apoi da-i upload aici, 4t cenzureaza automat site-ul respectiv si nu o putem accesa.
|
TREBUIE FACUT NEAPARAT CEVA LA MASINA ASTA PT CA LA CUM ARATA AR TREBUII SI O INIMA PE MASURA ZIC IEU .
|
Quote:
Esti amabil sa-mi explici,te rog? |
Quote:
|
negrey1300 a postat o fotografie cu tine vs aga, pacat sa nu o putem vizualiza, da-ne un link extern care sa ne duca acolo daca ala nu merge...
|
Am citit tot thread-ul tau...si tin sa te felicit pentru ce ai facut dintr-o dacie....e foarte frumoasa...n-am cuvinte:X...bafta in continuare:)>-
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning