![]() |
|
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
dadi cu BMW-ul FRS cu Opel-ul Eu cu Ford-ul Gelu cu VW-ul Care are Renaul de pe forum :?: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: hai ca ne-am distrat ;) |
Pt Snap-sincer iti respect decizia"ca ai renuntat la curse ilegale".Poate nu am inteles eu scopul acestor intalniri si le-am comparat cu intalniri la care am fost sau le-am vazut in Sb,Cj sau Bucuresti(unde e cu totul altceva) chiar daca am 19 ani.Sunt o gramada de piloti de curse mai in varsta care participa la curse ilegale.Oare de ce???Pt ca sunt plictisitoare sau pt ca ii prinde politia??Nu cred...Cum am spus si mai sus:sunt mai multe masini puternice in Deva care nu participa la intalnirile voastre si nu imi spune ca cine are o masina cu multi cai sub capota nu stie ce e aia o bucsa.
Pt F.R.Sonic- 1-parintii nu imi dau bani ca sa castig o liniuta.Aici pot sa spun ca ma intretin singur. 2-cei din Brad poate au vrut sa faca o liniuta dar nu au avut cu cine.Sa faca intre ei nu prea mai avea nici un farmec nu crezi? 3-daca e chiar asa cum spui tu ca la fiecare 2-3 saptamani sa fierbem motoarele ar fi din ce in ce mai putini participanti la cursele ilegale,dar spre surprinderea ta aceasta "industrie" e in crestere continua. 4-o intalnire bine organizata nu trebuie neaparat sa dureze ore astfel incat sa te depisteze politia.....in cateva minute poti "rezolva" multe si dupa poti sa mergi multumit sau dezamagit la un suc. Mi-am spus doar parerea si sper sa nu se supere nimeni... |
terminati va rog odata ca se pierde ideea topicului , nu mai bine va faceti topic : Curse ilegale , unde , cand , cu cine ?
|
Quote:
Fratioare te-ai gandit ca aia cu masinii de sute de cai de prin Deva de care zici tu poate sunt putin cu nasul prea pe sus sa ne bage in seama pe noi astia cu masinutze:?: |
Quote:
Gata cu cearta..ne-ai zis parerea ta...iar(aceeasi)...ok ..acuma las-o asa :no::ballbounc |
Baieti, faceti-va topic separat, treceti-va numele si masinile, eventual si nr de inmatriculare si asteptati doritorii de liniute, ca intra foarte multa "lume" pe aici. Aici pe topic se pun poze si se anunta urmatoarele intalniri 4 tuning.
--- Ontopic, eu o sa fiu prezent la liniutele cu mici de pe 28-29. Veniti cu propuneri de locatii. |
Am fost o data cativa la Brad, 3-4 masini. Am "rascolit" tot Brad-ul si nu am reusit sa facem de o liniuta ...
|
Quote:
|
Subscriu
P.S. Avem si teren de fotbal 8) |
Daca e si teren de fotbal e bine ..kedy stie ca el merge-ntruna la gratare :)))
Deci la Nandru sa fie |
Se vede :lol:
|
cum se ajunge acolo?
|
Quote:
P.s. Ma bucur sa vad ca ne organizam la o "actiune" mai mare si mai elaborata:clap: . Sper sa tina si vremea cu noi:peace: |
Quote:
Cine stie cati mai ramanem. |
Eu nu refuz un gratar niciodata 8) si daca mai e si o miuta programata let's get back to bussines
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning