![]() |
|
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
vad ca de cand s-a inceput acest protest in afara de scumpirea benzinei nu am vazut p la televiziuni sau alte mijloace media doar vb si statistici,eu nu am nimic cu acest protest chiar le multumesc din suflet celor care au venit cu idee dar cred ca trebuie sa cautam si alte forme de protest prin care sa atragem atentia hotiilor care ne conduc ca ei au puterea de a media acest conflict de la pompe dar vad ca pe ei ii dor la basca de noi,si lasa neavenitii sa fac ce vor la noi in tara
deci propunerea mea este un lant uman in jurul cladirii parlamentului...atunci sigur trebuie sa dea ochii cu noi si sa lase urechea la ce avem de spus va astept cu comentarii la ideea de mai sus(nelamuriri si alte alea) |
Quote:
Crezi ca daca facem lant uman in jurul Parlamentului se vo dedica ei cauzei noastre?Au iesit profesori,pensionari la Parlament si degeaba.Noi prin boicoturi si alimentarea de la concurenta ii afectam prin scaderea profitului.Pensionarii si profesorii au iesit si au strigat si atat si rezultatele au fost zero. |
Se pare ca ne-am atins partial scopul.... vad din ce in ce mai mult la tv ca se vorbeste despre pretul combustibilului si despre noi care blocam benzinariile.
Deci incepe speranta noastra sa fie din ce in ce mai mare. Eu unu cred ca se va schimba ceva |
Da, ceva se misca ,intra Fiscul peste Ei !!!:cry:
|
Quote:
bun sunt de acord cu acest boicot dar sincer este ca si cand ai alerga dupa bani pe o banda de exercitii:fugi dar esti mereu in acelasi punct.azi se inchide in buc o benzinarie ptr o ora,maine in ploiesti si tot asa dar ai uitat de restu de 20 care sigur o sa scoata mai mult pe aceea zi compensand pierderile celei care este inchise.cand o sa vad 10 benzinarii inchise timp de o ora in acelasi oras atunci o sa zic da ceva se intampla si sigur cineva v-a lua atitudine.crezi tu ca se va intampla asa ceva curand?eu unu mi-am pierdut speranta de anul trecut. deci in concluzie pana nu o sa facem o revolutie iara nimeni nu o sa ne bage in semana ca mersurile sunt facute de ani si oricine va veni la putere nu v-a schimba nimic ptr ca sistemul de hotie functioneaza perfect... |
Quote:
|
pai daca s-ar strange 100 de masini per oras ar fi aiurea sa se duca toti in acelasi loc..25 intro benzinarie 25 in alta si etc etc si 4 blocate dintrun foc...am zis 100 asa ca se poate cu muult mai bine ca se vede clar cand e vorba de liniute cerculete cata lume/masini se strange/strang
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
Quote:
da,multumesc., nu stiam in ce jurnal sa ma uit. |
Salutare , am si eu nevoie de o lista cu toate orasele participante la protestul de vineri 14.10.2011 de la ora 17 si locurile de intalnire va rog. cei care sunteti membri si altor cluburi luati lista si postatio poate asa se vor mai incuraja mai multi .
Am inteles de la antena 3 de dimineata de la stiri ca taximetristii independenti vor protesta si boicota benzinarii joi 13.01.2011 incercati sa aflati ora si locul si haideti sa ii sustinem cei care pot si nu sunt la servici sa le aratam ca noi avem obraz si sarim in "ajutorul" lur si asa poate ii atragem si noi vineri. A fost o idee daca imi permiteti. |
Dragi colegi de forum sincer, sper sa nu fiu gresit inteles si sa nu se supere nimeni inutil, dar am urmarit cu interes tot ce se scrie pe aici:sad: si raman usor stupefiat de ceea ce vad mai ales ca in loc sa ne luptam cu benzinarii asa cum se doreste prin acest protest si cum spune si titlul, observ ca ne ciondanim intre noi, ca fiecare are ceva cu fiecare, ba ca scrie mare, ba ca scrie mic, ba ca sa plece din tara daca nu-i convin preturile(de parca a ales el sa se nasca in tara asta), ba ca scrie agramatical etc.
Ideea e ca nu suntem absolut decloc uniti si pentru a nu stiu cata oara dovedim ca noi romanii suntem o "specie" aparte(si cand spun asta nu vreau sa ma refer nici macar la animale, pentru ca le-as jigni, fiindca si ele macar au instinctul de grupare in haita pentru aparare si supravietuire, deci sunt mai inteligente decat noi). Eu unu as dori sa particip la protestul de pe 14, dar nu prea am vazut pe aici pe nimeni sa confirme din Galati si oricum nu voi alimenta cu monezi ci voi sta de mai multe ori la rand si voi alimenta cu cardul cate 50-100 bani ca sa fie obligati sa-mi emita doua bonuri(pentru benzina si pentru plata cu cardul) si totodata sa piarda prin plata comisionului de la card, comision care va avea valoare mai mare decat ceea ce alimentez eu. Astept un raspuns de la cei ce participa la protest din Galati sa stiu unde ne gasim si la ce ora(daca e tot la 17 cum e in restul tarii). |
Credeti ca am putea sa ne mobilizam si sa treimitem toti mesaje precum cel in care se solicita sa nu mai alimenteze nimeni in perioada 17-19 , numai ca de aceasta data sa specificam in plus sa nu se mai alimenteze de la PETROM/OMV niciodata pana nu scad pretul?
|
cu placere montero
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning