![]() |
|
re: Club Ford Capri
Garnituri pentru cilindri gasesti la orice magazin care lucreaza cu Unixul sau alti importatori de genul.
|
semn de la constanta
am montat juma de scaun poze altadata |
:lol: :lol:ai uitat de semnul de pe traseul bucale-constanta :oops: :lol:
|
|
Quote:
cam lung semnu' asta nu? sa ne fie de bine... |
Ce parere aveti de http://www.dogtuning.ro/ ... chiar tuneaza orice, stiti pe cineva care sa fi fost la ei?
|
1 Attachment(s)
Mai facuram un pas: mecanica e gata(motor, evacuari de trecut RAR-ul, directie). Macar stiu ca "suna" ka lumea motorashul. Mecanicul zicea ca si merge corespunzator. Vedem noi ...;) Urmeaza radiatorul de "Veu" din aluminiu (daca-mi gasesc pila la Bistrita la fabrica), evacuari din inox, admisie, vopsit motorul, tinichigerie blablabla.
Poate ca odata si-odata tot termin si eu masina asta.:???: Toti nervii de pana acum au meritat cand am auzit motorul. Si ce-i in film nu-i nimic pe langa ce se aude cand esti langa ea. |
suna bine bine...si arata la fel.
intreaba mecanicul ce a facut cu debitmetrele de aer...ca nu le vad. |
Quote:
|
radiatoare din aluminiu se fac si la brasov undeva intre 500 ...700 lei
|
Quote:
|
Quote:
|
din ce am vazut pe prezentarea site-ului si foto rezulta pasiune si pionerat in domeniu.
profesionalism inseamna aparatura de alezare,echilibrare biele arbori volante etc... adica sa ia un 2.8 sa-l duca in 3.5 si de 150 la 300 c.p. in schimb e bine de stiut unde poti face o admisie. ca pret ptr. o evacuare de V6 cu tot cu serpisori - inox -ma costa undeva la 700 euri prima strigare pe cand am luat serpii cu 300 si tobe laterale tot cu 200 ajungand la 500 euro un ansamblu realizat si calculat de profesionisti ford |
aviz cunoscatorilor: s-ar potrivi scaunele fata de pe Bmw E 39 la capra? nu stiu nimic nici despre diferentele la marime, nici la sistemul de prindere...
|
pe sistemul de prindere ai putea pune sinele tale dar pe latime.....s-ar putea sa nu ramana spatiu intre scaune. pana nu vezi nu stii
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning