![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Stil de mers normal. sa trec peste un canal cu 40 km/h, o linie de tramvai...
|
Am fost la munte...masina a mers ok.
Jantele intra la vanzare sau la schimburi... Au cauciucuri Goodyear Eagle (Runflat) Pret de vanzare jante+anvelope 12mil |
Quote:
|
bine spus !!!!!!!!!!!!!!!!
|
12 Attachment(s)
Niste poze de la munte :)
|
Arata foarte bine ! :D
|
Felicitari pentru masina!
Ai reusit sa o antifonezi? Vreau sa stiu daca a meritat sa iau atatia metri de fonomin.:-) |
2 Attachment(s)
Multumesc!
Inca nu am reusit sa o antifonez...nu prea am timp. Imi trebuie o zi full ca sa o antifonez si nu prea am avut. Jantele Borbet s-au dat! Au venit altele,revenim la 15'' sunt niste replici ats cup! mai exact mim scrie pe ele. Au nevoie de o mica reconditionare de care m-am si apucat dar lucrez cate putin la ele,cand am timp :D Voi folosi cauciucuri 195/50/15. Initial am vrut pe 45 dar nu am gasit ceva bun si sh...sper sa arate bine cu alea pe 50 :D Am nevoie de niste distantiere pe fata,au et 25 si imi ating jantele. |
Frumooossss....astea vor arata super pe masina :twisted:
|
Quote:
Le vopsesti? |
Daca vrei proba cu 195\50 vi la mine ca am eu. Ca sa sti cum vin.
Am si distantiere cu prezoane luate de 3 zile |
@crs38: Asta zic si eu :D
@Devu: Nu vreau sa le vopsesc...cel putin nu acuma :) @pustiu_FUG: Mersi pustiule...as venit sa vad cum dau mai ales daca ai si distantiere sa vad ce si cum. Distantierele le dai sau le-ai luat pentru tine ? Lasa-mi nr de telefon pe PM ca am schimbat telefoanele si nu mai am toate numerele...te sun maine sa vorbim |
Am 2 buc 195/45/15 impecabile si 2 buc 195/50/care mai merg o vara ieftine
0724 469 933 |
ET 25,e un ET destul de mic,de ce atinge?
|
@pdv: Am gasit 4 buc 195/50/15. Mersi oricum
@mareo: Am facut o proba asa cu jantele si momentan nu ating dar cand o sa schimb placutele de frana o sa imi atinga in etrier...acuma e foarte putin spatiu intre janta si etrier |
| All times are GMT +2. The time now is 08:41. |
- Copyright 2026 4Tuning