![]() |
|
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Bibi traieste in Canada la Vancouver ! 1. Bibi Ursu si Mike Vasilescu 1966 2. Bibi Ursu si Mike 2010 in Canada |
Quote:
|
24 Attachment(s)
Astazi am sa va prezint cateva poze faine !
1982 - parada masinilor de epoca organizata la Bucuresti pe circuitul stradal Pipera, eveniment care a precedat Marele Premiul al Bucurestiului, competitie din Campionatul National de Viteza pe Circuit. 1985 - dupa startul in Raliul Bucuresti-Sinaia, 1986 - parada pe bulevardul central din Sinaia, ocazionata de Festivalului Automobilelor de Epoca |
Foarte frumos!
|
1 Attachment(s)
Nu-i de topic, dar vreau si eu sa fiu in " grila " cu Road:D:D:D
1986 - raliu al masinilor de epoca la Galati, ocazionat de comemorarea a 80 de ani de la startul dat din Galati pentru george Valentin Bibescu in 1906. Asa cum v-am prezentat masina in care a fost impuscat Armand Calinescu, intr-o postare anterioara, aici prezentam o masina ce a aprtinut Regelui Mihai , cu nr 27 de concurs. Era momentul startului dat de d-l Gherasim Stefan, de la care am procurat si aflat aceste noutati. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Din pacate foarte multe din aceste masini au disparut.:sad:
Daca tot suntem la cursele acestor frumuseti, atunci inca cateva poze in completare: - Startul Raliului Dunarii din 1984, cu o parada de antebelice. |
Quote:
|
Un Citroen Traction Avant de culoare bleu-marin exista si intr-un sat de langa Oradea :D il tot vedeam din tren cand mergeam spre Cluj :D
|
Quote:
vb aceea : VINDEM TOT ! |
5 Attachment(s)
1. George Ghica pe un Buick 1927
2.Leon Leonida - 1911 3.Ladislau Hartmann pe un Maseratti V8Ri intr-o cursa la Cluj in 1935. 4. Verso la ilustrata nr.3 5. Meniul automobilistilor la Capsa in 1913 |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning