![]() |
|
Re: Machetele mele - steaua23
20 Attachment(s)
Quote:
Ford Mustang 1/2 (1964) - ERTL Precision 1:18 O macheta veche, dar cu detalii foarte bune. |
Observ ca esti fan Mustang-uri, frumoasa macheta
|
Quote:
Buna achizitie nepoate. |
Quote:
Quote:
|
Superba macheta! Am mai spus-o cand a prezentat-o altcineva, grila aceea si interiorul sunt fenomenale.
|
Fenomen macheta asta. Arata foarte bine, interiorul e de nota 20.
Se cere si Coupe-ul langa...:lol: |
Piesa frate...ce-i piesa...e piesa.:yes: Nu cred ca exista cineva pe forum caruia sa nu-i placa macheta asta. E cred ca e cea mai buna macheta pt mustangul asta:evil_laug
|
Cand vezi astfel de machete te intrebi de ce unele modele AUTOart, Minichamps sau Kyosho produse in ultimii doi ani costa peste 100 de euro.
|
macheta e de nota 10 perfecta ce mai, legat de ce costa atata unele brenduri e ca , zic e, au un nume si se folosesc de asta. pacat ca la ei nu vezi meritul banilor la toate masinile produse. inca odata felicitari pt mustang.
|
Quote:
Cei de la AUTOart sunt, pe alocuri, niste nesimtiti, ca s-o spun fara menajamente. Profita intr-adevar de gama foarte variata si produc cu precadere modele foarte cerute pe piata. |
Quote:
|
Quote:
|
Superb calul, mai rar asa ceva!!!
|
Merci. Urmeaza la prezentat 2 modele de ferrari ceva mai vechi, dar cu un design foarte reusit. Revin maine cu poze la prima din ele ...
|
2 Attachment(s)
ceva nou ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning