![]() |
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
unde`i accidentu ?!
|
Barfa ;) ....:
Au ieshit la caldura .. au ieshit fetele de pe centura .. au ieshit la pantalon scurt .. ;) .. la fustitza alea alea .. e o capra bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... pacat k mai am una acasa ;) k faceam pacate .. preacurveam :D hahahaahh |
pe unde ishi face veacu ca ma duc io ...ca io nam nici una acasa:)))
|
Quote:
....bah ce om poti fii uneori :lol::lol:..... |
ce om poate fi ma .. :) lasa`l in pace ... daca lu` Dumnezeu ii place ... trebuie sa ii placa si lui .. si mie .. si la mai multi :) de ce nu :))
|
.....vai de tine dragos ti`am mai promis`o odata e aku esti pe lista neagra....sa aduci tu ulei la sala knd vi si nu k sa va dati voi ci ca sa prajim omleta din oo`le tale ...sunt de kasa?:lol::lol:......
|
1 Attachment(s)
uite o poza cu anuntu de la jet' u . co 180 cai
|
ce jet ?!?!? despre ce e vb ?!
|
Quote:
motor 16 in V...adica V16, are 16 cilindrii :lol: poate trebuia 16 v(alve) :lol: :lol: :rolleyes2 |
jet' u e ala care nush pe venus -saturn s'a dat cu gnt(espero auriu) si a iesit zarva mare ca a furat startu cineva . chestii dastea
|
e vb de masina care a facut GNT-ul iar cam toti apropiatii lui i-au tinut partea.mi-e .......m-am saturat de romani de genul asta
|
poate a facut un unicat si are motor v16 a unit 2 v8 si a iesit v16....si am mai zis eu undeva cu cp la sfi.....daca ar creste asa eu aveam de mult 280 de cp
Personal ma umfla rasu cand vad anunturi dinastea...dar la unii prinde.... Oricum masina are potential si poate bine....bafta la vanzare |
e masina ta si sincer fiecare cu treaba lui dar mai bine o faci la exterior si apoi mai pui cai sub capota.
|
vrb cu mine?
Sa inteleg ca e masina ta? |
sincer nu stiu ce legatura are masina mea cu a ta.....eu unu nu am afirmat niciodata ca am nu stiu cati cai putere si masina arata asa ca nu ma intereseaza aspectul exterior ....si eu cred ca nu ti-am zis ce sa faci la masina ta.....si cred ca daca stau bine sa ma gandesc mai bine o faci u pe a ta sa mearga cum trebuie.
Eu nu m-am luat de masina ta dar aici pe forum nu prea sunt inghititi cei care fabuleaza despre cp aparuri peste noapte....Si sa-ti zic si de ce....daca masina ta avea 180 de cp trebuia sa-l faci pe gnt dar cun nu l-ai facut si daca l-ai facut ...e doar la mustata....permite-mi sa am multe retineri in ce priveste cei 180 de cp ai tai si daca am sa-ti dau un link sa vezi cat costa sa pui 30 cp pe un sfi.....cred ca o sa ceri inca 1000 de e peste.... Si cu 180 de cp cred ca o sa ma faci fara prb pe mine....:D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning