![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
masina e marfa si cred ca o intrebare frecventa este "Cum deschizi usile?".am inteles din telecomanda dar este un kit cumparat sau este facut de tine?
mult succes in continuare !!! |
Nu inteleg de ce ii mai urati atat succes in continuare la dacia tau :shock: masina este de vanzare 4 mii de euro. Vrea sa cumpere o masina de familie pentru ca omul se insoara :)
|
Omul devine FAMILIST ... :lol:
TAU va ramane in LEGENDA ... :rolleyes2 Si cred ca cu asta s-a zis tot ... :idea: Inca o data FELICITARI pentru ce a reusit ROBERT sa faca dintr-o masina AUTOHTONA :paper: :bunch: |
sall....tau-le ce ai facut ai vandut masina ..........?
|
Am vazut la sectiunea bazar... k vinzi masina....e adevarat tu ai postat anuntul sau e vreo gluma proasta ??? oricum dak e adevart...numai are acelasi farmec ptr cel care o va cumpara... DACIA TA E O LEGENDA :O:O:O !!! RESPECT !!!
|
daca citeai in urma vedeai ca nu e nici o gluma !
|
deci.....nu e gluma huh ??? ce planuri de viitor ai TAU ??alta masina ..sau o sa te faci familist cum spunea WRC ???
|
o sa-mi iau o alta masina in 2-3 saptamani.. e nu ma las eu asa tot ii pun muzica, jante,folie dvd-uri dar pe exterior nu mai merg asa departe.
|
te'ai gandit ..la ce masina o sa iti iei ???oferte ptr dacie ..sunt ?? ai gasit sa o vinzi ..??
|
Quote:
|
|
pai in total 88.000
de cand am facut motorul de 1,6 am facut 6mii de km... azi mi-am schimbat gumele pe spate... 185/55/14 cu profil de v.. poze maine.. |
Casa de Piatra!!! Imi pare ft. rau ca vinzi masina dar sper ca o se ne ajuti in continuare cu sfaturi esti cel mai tare RESPECT!!!!!!!!!
|
pentru o dacia e mult prea mult.arata bine
|
3 Attachment(s)
cu toate ca vreau sa vand masina doar ce mi-am cumparat 2 cauciucuri pe spate ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning