![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Nu da din casa, nemernicule :lol::lol::lol:. :D
|
gabriel, nu te simtii vinovat, femeile au talentul sa ne faca pe noi vinovati chiar daca ele sunt de vina, cand m-am despartit de prietena mea ma facut sa ma simt extrem de vinovat chiar daca ea isi gasise pe altul si mi-a reprosat niste lucruri minore pe care daca mi le supnea la timp le rezolvam.....n-are rost...din cate ai povestit eu cred ca are pe altul, pt ca o femeie nu poate fi asa de indiferenta decat atunci cand deja are pe altul.....vad ca zici ca e totul pt tine, ai grija ca daca ea e totul pt tine si tu pt ea esti doar "o etapa" n-are rost agitatia, si pe mine ma facut fosta sa cred ca sunt totul pt ea si ma facut sa o iubesc si am ramas doar cu iubirea mea pt ea, la final n-am primit nimik in schimb.....am incercat si eu sa fac chestii siropoase sa o impresionez cu iubirea mea...si nu am facut nimik, decat sa fiu penibil pt ca pe ea nu o interesa iubirea mea era deja cu altul.....asa ca gandeste-te bine daca merita sa faci totul pt ea.....si credema ca e mai bine sa o ignori desi e cel mai greu, sa nu faci nimik pt ca atunci isi va pune intrebari si asta, credema, o sa o faca sa se intoarca. N-are rost sa te lupti atunci cand ea te ignora, ignora si tu si vei castiga, daca simte ceva pt tine faptul ca o ignori o va face sa inebuneasca si in final sa se intoarca, asa sunt femeile sunt greu de inteles cum functioneaza......oricum in mare acelasi lucru l-am patit si eu deci nu vb din auzite....
|
sunt comfuz,aiurit,zapacit. inca nu imi revin. cu timpul o sa imi treaca. o sa mai afc un singur lucru pt ea. nu pt noi. maine dimineata la 7:00 o sa ma duc la biserica sa imi citeasca un preot. o sa ii cumpar o jucarie mica pe care preotul o sa o sfinteasca. o sa i-o ofere o prietena buna a ei ca sa o accepte. sper sa ii fie bine si sa fie fericita. eu nu sunt. nu imi e bine. nu sunt fericit. nu mai dorm...nu mai mananc cat ar trebui. dar nu mai conteaza. nu mai pot face nimic. ascult o melodie..nimeni altu'-inger si demon. parca e scrisa de mine. mi-au citit gandurile cand au scris-o
Numeste-ma demon Aseara am facut un inger sa planga A nu stiu cata oara Nu stiu ce mi se intampla Si inca mai visez Cand fumez si beau si vreau sa ne fie bine Dar simt ca nu te mai pot tine langa mine Si te inteleg sau macar incerc sa ma prefac Stiu ca te-ai saturat sa auzi mereu "Imi pare rau, n-am sa mai fac" Dar asta sunt.. Probabil asa o sa fiu si peste ani Sti bine ca intre mine si tine Nu a fost vorba niciodata de bani Era doar vorba k intr-o zi o sa ma schimb Si o sa ma maturizez C-o sa devin responsabil Si ca o sa incep sa ma gandesc... La viitor, la sanatate, la munca, la casa, la noi La tot ce ne'a legat o data Si la tot ce ne'am dorit amandoi Atat de mult nu-mi vine sa cred Cat timp a trecut, prin cate am trecut Si mai ales prin cate ai trecut de cand ne-am cunoscut Ma intreb de ce desinul a decis sa ne intalnim Si apoi ne'a ucis fiecare vis Facandu'ne sa suferim De ce inca ne mai iubim? De ce mai spun ce spun acum si la ce bun Cand las in urma numai scrum si fum Si tu pleci pe alt drum De ce nu am reusit ce mi'am dorit de mic sa fiu De ce nu avem un fiu SI mai ales de ce mai sunt inca viu Cand stiu ca... Inima mea e a ta iar tu nu o sa mai fi a mea SI mai ales cand stiu Ca n-o sa pot iubii pe altcineva Ref: Mi'a ajuns sa te privesc... Ca sa simt cat imi esti de draga Ia asculta baiatule Ce ti'o fi trebuit tie fata asta As vrea ca cineva sa ma bage in mormant Doamne da'mi pamant Dar promite-mi Ca nu o sa o mai vad niciodata plangand Promite'mi Ca ma vei lasa sa o vad chiar daca ea nu o sa ma vada Si fa'o doamne Te rog sa mai zambeasca inca o data Mai dai o sansa yo mi le'am risipit pe toate Mai da'i o viata, speranta Si mie sa'mi dai moarte Ia'mi zilele blestemate Si ingroapa'mi trupul adanc Nu ma lasa sa plang Ci da'mi macar 3 motive sa rad Si te rog doamne foarte mult Sa ma mai lasi din cand in cand Sa'i mai ascult, fumand pe fratii Gonzales cantand Ca sunt singura mea alinare atunci cand inima ma doare Si ma ustura limba de la atatea cuvinte amare Si vorbe goale Pe care le spun fara sa ma gandesc Ca ma grabesc Si caut sa las ceva cat timp mai traiesc Fiecare vers pe care al spun acum Al spun direct La fel ca fiecare pas pe care al fac atunci cand merg Singur... Sunt sigur ca asa mi'a fost scris Mi'as da toata familia la schimb pntru implinirea unui vis E trist... Si tu esti trist daca ma asculti pe mine Copile Fa ceva sa'ti fie macar tie mai bine Si nu'ti fa griji Daca vei pierde tot ce ai adunat o viata Iti las un loc de veci langa poetii morti Dar inca in viata Invata! Sa nu'ti pastrezi sufeltul in gheata Iesi in fata Caci la sfarsit e doar un cimitir sī multa ceata... |
asa am fost si eu, am slbait de la 90kg a 72 tot melodia asta o ascultam si eu....si credema ca o sa treaca, daca o iubesti in sufletul tau o sa ramana meru loc pt ea, dar o sa treaca starea asta...
|
da. sper sa treaca. esti din timisoara...frumos oras. doamne ce greu e... mi-e dor de ea, mi-e greu fara ea. mi-e greu sa stiu ca la la 100m de mine si nu o pot vedea. e greu de explicat. o sa imi treaca..dar raman sechele.
|
e greu sa uiti persoana la care tii!si nu cred ca exista metode..timpul e cel mai bun remediu..
dar nici el nu da mereu roade.. De exemplu sunt cu prietenul meu de 2 ani..timp in care a fost plecat prin strainatate cateva luni bune ...si in astia doi ani ne-am certat si ne-am impacat..dar nu am putut renunta unul la celalalt..oricat de mult rau mi-a facut si oricat de mult m-a mintit(pentru ca nu numai baietii sunt victime;)) am trecut peste.Numai ca dupa fiecare cearta devenea mai atent si mai grijuliu..Semn ca il mustra constiinta Si nu inteleg de ce mereu fetele sunt cele vinovate?De multe ori baietii sunt cei infideli...Si mincinosi.. Cum apare o tipa care arata mai bine cum dau vrabia din mana pe cea de pe gard;)... o melodie care ma linisteste totdeauna https://www.youtube.com/watch?v=HloPUzAGRmc ador versurile |
un raspuns pe care pot sa-l dau acum referitor la titlul threadului.. n`o mai uiti !!!!
|
O uiti dar greu si cu timpul cum zice @KittyCriss. Acuma intre noi fie vorba Criss, este ca iti place dupa cearta ? :D
|
Quote:
eu zic sa incerci sa vb cu ea serios 2 minute sa faci eforturi supraomenesti sa pari sincer serios, si ca si cum nu te mai intereseaza si sa o intrebi. ai pe altul? sau zi ce ai patit sa stiu si eu ce am de facut in viata. dar ai mare grija, sa nu aibe pe altul, sta se distreaza cu ala si peurma sa vina la tine. eu unul nu pot sa concep cum naiba bati atata drum, atatia kilometrii si ea dupa 5 min sa`ti dea vira..... ma depaseste sincer |
Quote:
Cam nu ar trebui sa zica asta ,parerea mea, as zice ca iar da de inteles ca depinde in principiu de ea si nu ar trebui asta ;) Dar intrebarea cu altul mi se pare si mie destul de potrivita,insa trebuie asta zisa fara opriri sau altceva,sa vada ca vb sincer cu ea. La multi ani si succes ! |
gbry_el_05-RSG - unde si-a petrecut fosta ta prietena Craciunul si Revelionul? Daca si-a gasit pe altcineva e imposibil sa nu si-l fi petrecut impreuna.
|
Quote:
Prin urmare, intrebarea pe care ai pus-o nu are o relevanta. Ambele sexe sunt de vina si ... ca orice om NORMAL, se da vina pe cealalta persoana. It's human nature... 2. Intr-adevar. Si eu consider ca barbatii sunt de cele mai multe ori infideli, mincinosi, etc. Pentru ca e foarte simplu: ne plac femeile, vrem sa avem cat mai multe la numar in palmares si suntem mai "deschisi" (ca sa folosesc acest termen) la sex si la o persoana care, aparent, stie sa faca anumite lucruri mai bine decat "vrabia din mana". Si unele femei fac acelasi lucru ca si noi: cu cat situatia financiara a tipului e mai buna decat ce aare prietenul ei, cu atat se descotoroseste mai usor de "fost" si se combina cu bogatanul. (subliniez UNELE FEMEI) Da' si cand ni se pune pata (barbati/femei) pe persoana pe care o consideram "aleasa"... nici ca ii mai dam drumul. ;) Cat despre faza cu Gabriel: m-am gandit la un lucru - in general, Craciunul se face in familie. Daca parintii ei sunt in Craiova, iar ea nu a venit de Craciun acasa la parinti... clar este o alta persoana in viata ei - nu vreau sa te dezamagesc, dar este extrem de dubioasa comportarea ei, iar toate "indiciile" indica un alt tip. |
Quote:
la asta ma refeream si eu. sa vada ca este serios si ca o sa trateze problema cu cap si ca sentimentele le`a dat laoparte pentru moment. e putin inselator cand vezi un om matur care gandeste limpede linistit ( fara exagerari de orice fel care da de banuit despre sentimentele tale). nu mai stii ce sa crezi si te si face sa te gandesti ca... acea persoana care era tandra si iubitoare, care se juca si se purta ca un copil cu ea poate fi si un om matur cu capul pe umeri, si era asa doar pt ea pentru ca o iubea. |
Quote:
scz pentru dublu post, peurma am ajuns si aici cu cititul... grabit de fel :D pentru ca traim intr`o tara saraca cu multi bigomani si care doar banul este singura imagine a binelui si a fericirii si sanatatii din familie de mici copii ni se implementeaza ca cel care e mai instarit, provine dintr`o familie mai buna e mai bun pentru tine, cel care are mai multa scoala ( chiar daca in multe cazuri scoala aia e facuta de banii taticului si persoana respectiva e un incompetent care nu stie sa se descurce in societate). daca te duci imbracat bine la "mama soacra" deja esti un ginere bun pt ea...deci din start iubirea are un adversar de temut. 2 ai foarte mare dreptate cu craciunul... dar ma tot gandesc la un singur lucru. cum naiba dintr`o data asa sa stins iubirea ei fata de el.... gabriel, iesi, fa`ti prieteni noi, fa sex cat cuprinde daca ai cu cine :D distreazate danseaza, bea (dar cu masura, nu de suparare) nu mai asculta melodii triste. asta macar pentru moment cat esti la inceput si e cea mai naspa faza si peurma ai destul timp sa reflectezi. nu te amagi ca indiferenta doare si ea va veni la tine... nu e adevarat, indiferenta e curiozitate pentru cealalta persoana. si te asigur ca in momentele astea ea se simte cu inima mai inpacata decat tine care te scoti singur vinovat pentru ce ai facut sau n`ai facut.din ce am citit eu pana acum... ai facut mai mult decat noi toti care am postat pe acest thread cred. mult prea mult...nu stie sa aprecieze treaba ei. eu am o metoda care cel putin pt me a dat rezultate chiar daca am fost blamat pe acest forum pt ca o folosesc... cand vad ca scartaie, ca sunt slabe sanse de inpacare devin simplu un nesimtit, trag si 2 injuraturi daca e nevoie (dar sa doara) si asa stiu ca pot sa ii aduc si luna dupa cer si nu se va mai inpaca cu mine. automat i`mi scot din minte gandul ca daca fac aia sau aia poate o recastig. eu zic ca te lupti pt o cauza deja pierduta si ar fi cazul sa i`ti gasesti pe altcineva. mult succes din partea mea si am sa citesc zilnic acest thread sa vad ce ai facut si nu mai fi suparat anul trecut de revelion si eu am fost negru de suparare, de la 12 m`am inbatat de uitasem de mine si pe 3 ian am fost parasit... exact cu o zi inainte de ziua mea.... adica 4, adica azi :D tu sa fii fericit, ca nimeni altcineva nu i`ti da de la el sa fii u bine |
O uiti dar greu si cu timpul cum zice @KittyCriss. Acuma intre noi fie vorba Criss, este ca iti place dupa cearta ?
:))iti dai seama ca ma consum si arunc cu vorbe fara sa tin cont.. Si la fiecare cearta aceleasi vechi reprosuri.. Dar am ajuns intr-un punct in care il cunosc atat de bine incat anticipez orice replica si orice miscare.. Si ne certam ca sa ne impacam ;)) Am discutat cu un baiat mai "trecut prin toate" si mi-a spus ca si baietii si fetele,vor mereu ceva nou..Evident ca daca te oferi pe tava unei fete. si ii spui la 2 minute ca o iubesti ea se va plictisi,se va simti sufocata si va cauta alta '' victima'' La fel e si in cazul baietilor..Cand o fata li se ofera pe tava( ma refer la faptul ca le arata iubirea)ei vor altceva..ceva ce nu pot obtine..Si tot asa.. Ceea ce eu nu inteleg este : De ce baietilor le e asa greu sa treaca peste o cearta ( atunci cand au fost parasiti pentru altcineva) ? pana la urma fata tot la ei s-a intors..!! Si aici in cazul fetelor e diferit..majoritatea iarta si ele sunt cele care fac orice ca relatia sa mearga;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2026 4Tuning