Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

DaNuTzU' 22-09-06 19:55

Re: Chat

sa sti ca face masina aia si elevu ala ce o conduce ce nu nai facut tu in viata ta vreodata si nici nu o sa faci;)

Piry 22-09-06 20:13

gata pitbull...pardon danutz, back up :P oricum nu intelege...de aia nu exista in LUMEA UNDERGROUND RACING TOKYO DRIFT MANELE

DaNuTzU' 22-09-06 22:57

=))))))))))))))))))))))hahahhaahahhahahahahahaha

smoke 22-09-06 23:18

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 561426)
gata pitbull...pardon danutz, back up :P oricum nu intelege...de aia nu exista in LUMEA UNDERGROUND RACING TOKYO DRIFT MANELE

lol piry... i subscribe.. !!!

sandrei 23-09-06 07:56

Oradea is waiting for US!!!! 8) :evil: :twisted: :!:

DaNuTzU' 23-09-06 13:02

pe cei care au bani ca eu is pe janta:((

RA_2fast4u 25-09-06 16:57

am o intrebare pt voi! stiu ca sunt suspensii reglabile pe inaltime, acuma intrebarea mea este cat de reglabile :lol: ... adica in sensul cam care ar fi variatia pe care o pot suporta aicea ma refer in cazul in care se pot ridica/cobora relativ usor... pentru ca sa intelegeti mai bine ce intreb va spun si dc: la mine, intrarea in garaj e in panta, si pentru o masina ceva mai joasa pune mari probleme... acuma eu ma gandeam daca s-ar putea cumva rezolva prin reglarea suspensiilr de ficare data cand iesi/intri in garaj :)

bobo32 25-09-06 19:15

stie cineva ce naiba s-o intamplat azi la observator de o fost blocata toata calea turzii de la baba novac pana la observator?

Kent8 25-09-06 21:57

s-o modificat sensurile de mers...se mergea pe interior...acuma se merge pe exterior

bobo32 25-09-06 22:49

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 565083)
s-o modificat sensurile de mers...se mergea pe interior...acuma se merge pe exterior

??? ce s-o facut? pe exterior pe unde? nu am urcat in sus ca nu am avut chef sa stau 2 ore pana sa urc, dar la coborare tot acelasi sens giratoriu era cu aceleasi semne.

CJ-86-UHE 25-09-06 22:56

ce a fost duminca la Oradea? nu pune nimeni poze?

RA_2fast4u 26-09-06 14:20

Quote:

Originally Posted by bobo32 (Post 565179)
??? ce s-o facut? pe exterior pe unde? nu am urcat in sus ca nu am avut chef sa stau 2 ore pana sa urc, dar la coborare tot acelasi sens giratoriu era cu aceleasi semne.

e posibil sa fie coada de la sensul giratoriu :) am mai patit asa, numai ca atuncea nu era chiar pana la baba novac coada numai pana pe la pod... e creu de crezut si eu am crezut ca e accident sau ceva, dar nu ... e doar din cauza aglomeratiei.... acuma poate o fi fost si mai rau :)

BULLDOG 26-09-06 15:55

ii aglomneratie din cauza ca se lucreaza pe observator pe ambele sensui de mers si o ramas numa cate o banda pe o sens...si atunci cand o fost aglomeratia aia mare.. or schimbat benzile ...de circulatie... pentru ca una pe fiecare sens era gta asfaltata si s-au apucat de celelalte:D

Xdriver 26-09-06 16:25

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 564728)
am o intrebare pt voi! stiu ca sunt suspensii reglabile pe inaltime, acuma intrebarea mea este cat de reglabile :lol: ... adica in sensul cam care ar fi variatia pe care o pot suporta aicea ma refer in cazul in care se pot ridica/cobora relativ usor... pentru ca sa intelegeti mai bine ce intreb va spun si dc: la mine, intrarea in garaj e in panta, si pentru o masina ceva mai joasa pune mari probleme... acuma eu ma gandeam daca s-ar putea cumva rezolva prin reglarea suspensiilr de ficare data cand iesi/intri in garaj :)

Ca sa poti ridica si lasa jos masina de cate ori iesi sau intrii in garaj ai nevoie de suspensie pneumatica, altfel........pui scanduri sub roti:) Oricum asa iesi mai ieftin:) :)

Detman 30-09-06 02:48

nu shtiti cine poate aduce un amplificator xtreme 1500x ? sau la ce magazin gasesc, unde se afla ... pe scurt... de unde pot sa cumpar acest amplificator :)

All times are GMT +2. The time now is 05:49.

- Copyright 2026 4Tuning