![]() |
|
Re: Chat
sa sti ca face masina aia si elevu ala ce o conduce ce nu nai facut tu in viata ta vreodata si nici nu o sa faci;)
|
gata pitbull...pardon danutz, back up :P oricum nu intelege...de aia nu exista in LUMEA UNDERGROUND RACING TOKYO DRIFT MANELE
|
=))))))))))))))))))))))hahahhaahahhahahahahahaha
|
Quote:
|
Oradea is waiting for US!!!! 8) :evil: :twisted: :!:
|
pe cei care au bani ca eu is pe janta:((
|
am o intrebare pt voi! stiu ca sunt suspensii reglabile pe inaltime, acuma intrebarea mea este cat de reglabile :lol: ... adica in sensul cam care ar fi variatia pe care o pot suporta aicea ma refer in cazul in care se pot ridica/cobora relativ usor... pentru ca sa intelegeti mai bine ce intreb va spun si dc: la mine, intrarea in garaj e in panta, si pentru o masina ceva mai joasa pune mari probleme... acuma eu ma gandeam daca s-ar putea cumva rezolva prin reglarea suspensiilr de ficare data cand iesi/intri in garaj :)
|
stie cineva ce naiba s-o intamplat azi la observator de o fost blocata toata calea turzii de la baba novac pana la observator?
|
s-o modificat sensurile de mers...se mergea pe interior...acuma se merge pe exterior
|
Quote:
|
ce a fost duminca la Oradea? nu pune nimeni poze?
|
Quote:
|
ii aglomneratie din cauza ca se lucreaza pe observator pe ambele sensui de mers si o ramas numa cate o banda pe o sens...si atunci cand o fost aglomeratia aia mare.. or schimbat benzile ...de circulatie... pentru ca una pe fiecare sens era gta asfaltata si s-au apucat de celelalte:D
|
Quote:
|
nu shtiti cine poate aduce un amplificator xtreme 1500x ? sau la ce magazin gasesc, unde se afla ... pe scurt... de unde pot sa cumpar acest amplificator :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning