![]() |
Re: Dacia 1300 `76 - B 44 DVL
ia sa-l iei sa lucreze acolo la tine
cine dracu s-a uitat la roti..sau la masina :lol: ah ba mint..n-am avut cum sa nu observ nuca aia smechera de la schimbator, eject garantat! |
Quote:
Quote:
Si da rotile trebuie sa fie mai curate ca masina!!! Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
sincer eu nu am observat nuca, DAR am observat ca ii place culoarea neagra foarte mult..mai are sa faca vasul de la apa si pompa de benzina neagra si putem spune ca are pachetul shadow line la motor :). |
1 Attachment(s)
ah si uitasem..cristi cand vedem si noi jantele asa cum e in poza...si o aripa ( aia stanga fata) stickerita?:D
|
cand o sa se stranga mai multe zgarieturi :lol:
|
Niciodata, sper :))
|
Quote:
Quote:
|
eu zic k nu arata bine cu stiker bomb :)
|
3 Attachment(s)
Jantele vor ramane negre:-P este cea mai frumoasa culoare pentru jante de tabla pentru o batrana ca Dacia mea:D
Stiker bomb am in plan, dar nu inca... dupa ce repar pasajele si inca cateva lucruri... Momentan caut un alternator de Alpine sau de R16, cel montat in spatele motorului...cu alte cuvinte sa se invarte invers acelor de ceasornic, atasez si 3 poze, poate ma ajuta cineva, ca al meu a inceput sa moara asa usor usor... nu mai pot pune baza in el... |
Am alternator de alpine pe 1.3 si functioneaza ....normal. Nu cred ca are importanta cum se invarte rotorul alternatorului. Cred ca cineva cu ceva cunostinte de electronica ne poate spune...intreaba pe DC.
|
Vezi ca userul Jackass tocmai a pus pe Alpine-ul lui un alternator de Dacie si l-a dat pe cel de Alpine jos. Ia legatura cu el si intreaba-l daca-l mai are. Spor, ca o sa ai nevoie.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
@aditza579: am vb deja cu el, motoru cand la luat de la REMAT era fara alternator... Mai are ceva acasa dar deabea joi imi da un raspuns Pana atunci mai asteptam idei, sugestii poate chiar un alternator de care am nevoie:D |
Salut!! ia elicea care face aer de alternator cu marginile drepte si puntea de diode trebui inversate firele, in rest nu trebui sa ai probleme ,un nene prin baicului poate sa te ajute cu acel alternator sa nu ai probleme cu el ... bafta !!
|
1 Attachment(s)
sau indrepti si strambi marginea cealalta cum am desenat eu cu albastru
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning