![]() |
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
La pista de karting poate ar fi o idee,dar nu cred ca e foarte lunga portiunea aia dreapta....ca loc de spectatori ar fi.....de deviat traficul(pe la bucuresti)...pe strazi e cam greu sa gasesti ceva.....eu raman la parerea mea ca centrul e cea mai buna solutzie si se poate obtine sigur si aprobare....de la statuie pana la policlinica veche....fara probleme....cu banda de intoarcere pe la casa modei...cea mai buna solutzie :twisted:
|
alexandru cel bun e scurta?? acum s-a desfiintat si scuarul! nu pot aprecia cam ce lungime are strada.....
|
pot afla eu toate dimensiunile strazilor din bacau. am o harta si stiu totototot ce vreti voi. imi spuneti strada si eu va zic exact cat are. si milimetric.
|
centrul e ok de la prefectura la statuie, cu intoarcere pe mihai viteazu, prin spatele casei de cultura
sunt oare 600 de m acolo? |
sunt fix 600 de metri. de la capatul prefecturii pana la statuie. adica pana la trecerea aia.
|
Cam ciudat si putin probabil a fi acceptat acest traseu ... care sa includa nu numai centru ci si mihai viteazu ....
|
Nici eu nu cred ca s-ar primi aprobare pentru legale pe traseul asta, poate doar daca era inclusa cursa intr-un eveniment gen Zilele Bacaului.
Fara nici o legatura cu subiectul asta, aseara eram la un dealership de masini, ma uitam mai indeaproape la un Lincoln LS, cand am vazut live un accident de motocicleta. Il auzisem pe om cand a plecat de la semafor, se apasa putin pe ea, m-am uitat dupa el crezand ca e un amic de-al meu, si ma pregateam sa intorc capul cand de pe sensul opus a facut un tip la stanga fix in fata lui. Impactul a fost fix intre portiera si aripa din dreapta, stalpul de la parbriz a intrat cam pe un sfert inauntru, motocicleta s-a dat peste cap peste masina si a cazut in partea cealalta fara sa o mai atinga. Motociclistul a fost aruncat oblic peste capota si a ajuns in fund in fata masinii. Eu deja o luasem la fuga inspre el, si strigam la cei din trafic sa sune la 911 (telefonul meu era in masina) cand a incercat sa se ridice in picioare. Stiti cum e (cel putin eu stiu) dupa un accident care te-a zguduit umpic, esti cu adrenalina la maxim, nu simti nimic, nu te doare nimic, asa a patit si el, doar ca avea fractura deschisa la piciorul drept sub genunchi. A cazut la loc in fund, ajunsesera deja doi langa el si l-au tinut jos, incepuse sa planga si sa strige dupa maica-sa, cam atunci am ajuns si eu, si am simtit miros de benzina. Rezervorul de benzina de la motor se sparsese si acum curgea benzina din el pe sub masina - instantaneu am revazut in minte toate scenele din filme in care explodeaza masina/motocicleta si dau coltul toti de pe langa - asa ca am scos rapid cheia din contact, si le-am zis si alora din masina sa opreasca motorul. Au ajuns dupa aceea si pompierii, politia, destul de eficienti, nu ca la noi. Per total tipul a scapat usor, dar a si avut noroc fenomenal - sper ca data viitoare sa se apese mai usor in acceleratie ,limita de viteza era 35 pe strada aia. Oricum, cei care aveti motoare, grija maxima, mai ales pe strazile noastre. |
acu,ca a fost salvat,daca pateste ca in "final destination"? oricum stefane,ai avut sange rece.
|
bai tata... viata bate filmul...
|
Eu raman la parerea mea....cine isi ia motor o cauta ......pe tanti si coasa ei :twisted: :twisted:
Asa ca Dumnezeu sa ii dea sanatate,dar dupa sa vanda motorul ... |
Ba da ce-a patit Stavarache...s-a enervat asa...a pus interzis peste tot....la intersectia aia de langa Liceul Alecsandrii 3 dintre strazi au interzis...inainte era doar 1....
|
da ma
parca au innebunit da bine ca am terminat cu liceeul si nu am sa mai am treaba asa multa pe atunci |
opaaaa
neo is still alive :D |
poate aproxima cineva cam cand vom avea shi noi legale??interes exista...din partea noastra.pacat ca nu shi din partea altora...ce dreaq mah noi suntem mai 'prosti' ca altii??ce poate sa ma scoata din sarite chestia asta..pana la urma cum a ramas?ne da voie cineva pe undeva sa facem legale sau nu??
|
Nu se poate in Bacau..Nu e vorba de voie pur si simplu nu se poate pe aeroport deoarece singura zi care era inaite libera adik duminik a devenit ocupata si zborurile nu se pot amana..Eu cu Silviu si SFW am vrut sa facem ceva dar nu se poate..Am fost la aeroport am vorbit cu directorul de acolo....Sa sti ca implica destul de multe o cursa de genul asta..
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning