![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
(!8Y_M vorbesti de altii de parca tu ai fi mare talent, afla ca si tu ti-ai batut joc de saraca masina.
PS. mai invata sa-ti vezi lungulul nasului si nu te crede ceea ce nu esti. Mai bine lasai masina stock....... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu mai am chef sa lucru la el ca nici cum nu reusesc sa fac bara aia calumea
|
2 Attachment(s)
:oops: am facut shi yo TT-u` ala facut de nubyan..............N-am fost la primele doua ore azi dimineatza shi l-am facut...pare nice:D :lol:.nu te superi nubyan nu?.k am facut aceeashi mashina?
|
Sare janta ! Nu stiu de ce a trebuit sa iei curba la viteza aia pentru ca pare unpic ireal ! In rest e ok !
|
2 Attachment(s)
la ora 3dim am reusit sa fac si eu lambo`ul de la Challange....nu`i cine stie c (dar mi`am cam iesit din mana) :oops:
|
t1grul => Negrul e cam strident, jante unpic cam inchise la culoare. In rest e ok !
|
1 Attachment(s)
lambo :rolleyes2
|
Quote:
bv imi place cum ti`a iesit...imi place ideea....o sa ai vot`ul meu ;) |
bv vios ... ai aratat k se poate modifica misto ... dar "don't count your chickens before they hatch" ... mai sunt altii kre tre sa posteze lambo-uri
|
la tt e roata virata fiindca tocmai a terminat driftul doar k eu nu stiu ink cum sa fac fumul:(
|
2 Attachment(s)
:oops: am facut shi eu lambo-u` ala pentru k sunt in pana de idei:cry: .................nuj ce mashini sa fac......hope you like it:-P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
de pe asta am luat spoileru:shock:
|
2 Attachment(s)
Ce parere avetzi ? :arrow:
|
1 Attachment(s)
My lambo .... Imi pare rau ca am ales jantele astea, vad ca nu mai sunt originale dar dau cel mai bine :P ! Mariti si voi poza pentru ca sunt detalii ...
|
mah dupa ce am vazut masinile voastre am ramas in pana de idei...multe dintre ideile care le aveam le vad la voi... :D ma apuc si eu de ea intro ora..
|
2 Attachment(s)
am batut pariu cu un amic k nu pot sa fac dodge-ul asta k cik e prea ruginit prea nush cum(shi chiar este:cry: ).da totushi am facut ceva pe acolo.......app.....sunt curios dak are cineva vreo idee mai buna....deci pentru cei care nu au ce face incercatzi pls shi voi
|
1 Attachment(s)
ce parere aveti si de masina mea...perlata ;)
|
2 Attachment(s)
imi place:D ....e mijto shi cum au venit jantele alea....BV.........k sa nu postez de 100 de ori pun shi eu un r32 facut asha ininte de somn:P:arrow:
|
pls un comment si aici ca e primu' brush complet si vreau sa stiu unde am gresit daca am gresit :( https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=4950
|
vio[s] - imi place masina ;) a iesit ff bine nu vad nici o greseala
no limits design - selectzii cam strambe,carbon ireal,culoare ireala de asemenea in care liniile masini nu se vad prea bine,la bara fata se vede unde ai imbinat-o cu caroseria,IAR la jentzi sunt fix ca ale mele :idea: te rog sa pui masina de pe care ai luat jentzile ; wlady - janta spate mi se pare cam descentrata,ti-am mai spus si iti mai spun AI GRIJA LA SELECTZII ! , carbon cam ireal ,puteai ca sa ii la opacity un 85 % si iesea mai bine ;) si explica-mi si mie ce ii cu faru din dreapta :rolleyes2 nu inteleg ce ai vrut ca sa faci cu el,si nu ti-a prea iesit priza aceea mica de aer din capota ; DJ-ul - Janta spate mi se pare cam stramba, culoarea....... cameleon ? pe lateral ii verde si pe mijloc ii galben :rolleyes2 in rest totu` ee ok ;) no limits design - Wv -bara fata ee cam blury se obs. ca ai luat-o de pe o poza la rez. mai mica ,selectzii strambe la ``aripioarele `` acelea cu care ai ingrasat masina la rotzi ,defapt pe toata masina ai :) jante prea intunecate ; Cristi T - roata spate blury,la bara fata puteai ca sa dai cu putin blur la linia de sus din priza de aer, selectzii strambe pe toata masina ; Un sfat ca intre prieteni pentru cei cu selectzii strambe folositi Pen Tool in loc la Lasso Tool pt ca nu iasa asa e patratos ce selectezi Cam asta ee.......Succes la toti in continuare ;) :chew: |
s-a incarcat f f greu da..........mie imi place......doar k eu ash fi continuat luftul ala de la evazarea din spate cu aripa spre portiera mai mult k asha se vede mai nashpa un pic....da pragul shi restul imi plac foarte mult
|
1 Attachment(s)
pareri pls.....
|
@manson ... farurile nau aceasi forma, spoiler-ul descentrat si "desenat" aiurea, eleronu lde asemenea mi se pare deplasat (si nu numai la tine) si km mare. si mai o mik greseala la aerisirea laterala de la spoiler, kre ar trebui sa aiba o mica umbra sus , nu sa fie luminat. bafta ;)
|
barum analizeaza culoare...sunt diferite nuante de verde si galben pe masina..aia e cameleon ;) ms ptr comentariu...
manson - imi place bara aia niste dinti ii mai trebuiau si aveai impresia ca te mananca :D |
2 Attachment(s)
ultima pe ziua de azi promit:D ...un gto:???:
|
mah da tu faci masini din 2 in 2 ore ? acorzi prea putin timp lucrarilor tale si nu iti ies cum trebuie....culoarea e cam ireala...janta spate plata....in rest...si mai sunt...da nu le enumar acum..
|
Quote:
|
merci de commenturi dj...tare commentul....chiar am vrut sa semene cu o un zambet de robot:)...oricum tare commentu
|
Quote:
shi mai incearca sa te rezumi la modificari mai simple dar de efect;)ca doar asa ai sanse sa inveti |
sunt de acord cu ce a zis frost dani...si am zis o si eu de vreo cateva ori pe aici...una si buna decat multe si slabe
|
2 Attachment(s)
am modificat si io aku un vechi bavarez... ce zicetii e bn cat de cat ....
|
Quote:
|
ms de sfaturi tuturor da nu am rabdare sa stau prea mult la o mashina da totushi am sa incerc.........sper k macar postarea asta sa ramana....k de obicei km pleak ce postez eu:((
|
2 Attachment(s)
Un Subaru de la mine.........(BRUSH)
Comentati...........:D |
No comment !!!
|
aerisirile sunt ireale, reflexia de asemenea; intercooler-ul blurry, arata k si cum ar fi innegrite doar geamurile dupa partea dreapta, iar prin luneta nust c ai vrut sa faci k arata k si cum eleronul ar avea 5 metri. aaa... si roata spate arata k si cum ar vira un pic ... bafta ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning