![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
salut...am si eu probleme cu un e36 coupe din 95....atunci cand vreau sa ridic geamurile,tin apasat pe buton ,iar geamurile[amandoua fac la fel]urca putin apoi se opreste...ca sa le urc pana sus trebuie sa tot apas pe butoane..nu anteleg de ce pt ca de coborat, coboara foarte bine,fara antreruperi....
|
Quote:
spor la treaba |
decat sa ma chinui asa [si poate nu ami iese]mai bine schimb motorasele si gata..eu credeam ca este de la modul confort...mersi mult pt ajutor
|
eu zic ca ti s a resetat modulu comfort... trebuie sa il inveti pana unde trebuie sa urce geamu... ca sa faci chestia asta inchizi si deschizi usa pana ajunge geamul sus dupa ce a ajuns sus ti 5 ~ 10 secunde butonul apasat pe ridicare (cu usa inchisa) si ar trebui sa fie totul in regula :)
|
Quote:
|
Buna se potrivesc lupele pe faruri care nu au avut lupe ambele sunt bosch E36 ?
|
Quote:
|
Quote:
|
o mica problema...:lol: nu pot sa deschid usa stanga fatza,trag de ea si nimic...doar din interior o pot deschide...la ce sa ma uit?
|
Quote:
|
Quote:
eu am scos borna de la baterie....si aveam geamul de la sofer coborat......si am avut aceeas problema .....am inschis si am deschis usa pana a urcat geamul sus ....am tinut apasat pe butonul de la geam 5 sec ....dupa a mers fara nici un fel de problema ...inclusv modulul de confort! o zi buna all |
Salut. Am schimbat acuma cateva zile capetele de bara cu bieletele de directie si am observat k imi da ulei pe la partea din dreapta.
Caseta de directie am cumparato acuma circa 1 an de zile aproape NOUA...mai pot sa ii fac ceva?? Exista chit reparatie??? Multumesc:!: |
Quote:
alta e sa se coboare un pic geamul cand e lasat la mijlocul cursei sa zicem si deschizi usa si sa urce cand o inchizi problema la el e ca daca apasa pe buton sa coboare/urce geamul coboara/urca doar 2 cm si se opreste ca sa coboare geamul trebuie sa apese repetat de cateva ori iar la fiecare apasare coboara 2-3 cm (acelasi lucru si la urcarea geamului) problema la care te referi tu si problema lui sunt 2 diferite, daca am inteles eu bine |
Quote:
tre' sa cumperi tot agregatul ala care e prins in usa, si se schimba yala, se pune a ta ca sa se potriveasca cheia in continuare, se da fata de usa jos, o sa fie chinu dracu sa dai afara chestia care trebuie s-o schimbi din cauza macaralei da' se rezolva atentie daca ai folie pe geamuri, cand bagi/scoti geamul sa nu-l zgarii in dubluri de tabla a usii |
Quote:
|
vreau sa cumpar o suspensie reglabila low cost. ce imi recomandati?
FK Automotive TA-Technix JOM Tuning Art Raceland(nu stiu sigur daca se mai fabrica) |
Quote:
o seara buna! |
salut baetii, ma interseaza daka imi poate spune cineva exact ce fel de diferential autoblocabil se poate pune pe e36 compact 318IS ??? , ce cod tre sa aiba si ce raport, carcasa mica ori mare??? etc.... are un prieten de pe un e36TDS brake, merge oare??? si se potriveste la compact diferentialu de la coupe? va multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
cata vopsea intra sa vopsesc bara fata+spate+ pragurile ? la un e36 sedan.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
uite linkul cu site-ul oficial http://www.tatechnix.ro/detalii.php?...4&nr=Suspensii Reglabile&s=1 |
Am si eu o intrebare dar vreau raspunsuri concrete nu pareri:
Se pot monta planetarele de la grup carcasa mica pe grupul carcasa mare la e36?Am grupul rupt(carcasa mica) si am grup si cardan carcasa mare, iar momentan nu am planetare.Se potrivesc trompele de la grupul carcasa mica?Am auzit ca ar merge.A mai pus careva? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
LA tine cred ca iti intra cam 4-500 maxim pe toate.+ lac.... |
Quote:
Nu merg trompele de carcasa mare in diferential carcasa mica, pentru ca ating in 'miez'. Dar ce vrei tu sa faci, functioneaza ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bafta! |
Quote:
|
Quote:
|
Salut,cred ca mi s-a ars becul din bord,cel de la semnalizarea din dreapta.Stie cineva ce tip de bec trebuie sa cumpar?Multumesc
|
Stie cineva daca arcurile de spate de la E36 merg puse la E46?Am un prieten care vrea sa isi ridice masina, are arcuri scurte si nu poate folosii masina pe unde are el nevoie si vrea sa o ridice.Am un set de arcuri de spate de e36 normale, merg montate pe e46?
|
Quote:
Gandestete ca ai desfacut masina ta de 2 ori ; cat de greu poate fi sa dai roata jos si sa desfaci amortizorul de jos si sa vezi de se potriveste ? 5 + 1 suruburi ! |
Quote:
Eu am de 320 stoc si daca merg la el trebuie sa ridice putin masina, altfel nu am facut nimic...Nu imi era greu sa verific dar nu am un e46 la indemana momentan:-P |
salut
trebuie sa schimb bucsele la bascule pe fata (stanga+dreapta).. pe net am gasit mai multe modele si nu stiu exact ce trebuie sa cumpar... ma puteti ajuta cu niste informatii? sau niste poze ca sa-mi fac o idee despre modelul exact... la partea astea chiar nu ma pricep... va multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning