Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

banzay 22-05-10 21:29

Re: Club CIELO

Nu e cam mult pt motorul de cielo? Ce ai dohc sau sohc? Eu pusesem 205 pe fata de proba si se simtea la demaraj...

Sobolanu*Original 23-05-10 11:56

pt salon merge o pregatesc pt salonul din august va astept pe totii cind e gata punem si poze :D

run4fun 23-05-10 19:40

Pune si pe parcurs. Sa ne facem o idee.

Sobolanu*Original 23-05-10 21:35

la sfarsit ca sa va fac curiosii:D:twisted:

CT-13-TGR 24-05-10 11:57

pai pune ceva poze ... poate primesti si niste sfaturi... sau niste pareri, si poate o sa fi incantat sa primesti ideei... dar tu sti cel mai bine daca vrei sa primesti pareri din exterior inainte de finalizarea lucrarii! ;) .. noroc!

Sobolanu*Original 24-05-10 17:35

masina o sa arate asa cum vreau eu cine are parari si discutii sa asi faca la masina lui ;) . sunt satul eu de multii care au un ornament din talcioc si vb de tuning.:lol::lol::lol:

RaZVaN_17_06 24-05-10 19:47

Quote:

Originally Posted by Sobolanu*Original (Post 3386003)
masina o sa arate asa cum vreau eu cine are parari si discutii sa asi faca la masina lui ;) . sunt satul eu de multii care au un ornament din talcioc si vb de tuning.:lol::lol::lol:

Stai calm ca nu te judeca nimeni si nu esti obligat sa faci la masina ta ceea ce zice altcineva.
Poate sfatul celui cu ornament iti place si tie sau iti ofera o alta perspectiva...

mike-fullspeed 24-05-10 22:06

wow.... :D ai dreptate

nykuu 24-05-10 22:55

1 Attachment(s)
saluuuuuuuut!

ALEX_BZN 24-05-10 23:30

Quote:

Originally Posted by nykuu (Post 3387134)
saluuuuuuuut!

bara mi se mare un mare ciobanism...stopurile si cum se deschide portbagajul interesant.....

ing3r 25-05-10 00:25

Quote:

Originally Posted by nykuu (Post 3387134)
saluuuuuuuut!

Stai, nu imi spune ca e a ta!
Lasa-ma sa ghicesc... E a ta, nu ? :rolleyes2

RaZVaN_17_06 25-05-10 08:41

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3387375)
Stai, nu imi spune ca e a ta!
Lasa-ma sa ghicesc... E a ta, nu ? :rolleyes2

Nu, este luata dupa un sit rusesc....

nykuu 25-05-10 13:20

masina nu este a mea.poza e de pe net.dar e interesant haionul.

CT-13-TGR 25-05-10 21:50

Quote:

Originally Posted by Sobolanu*Original (Post 3386003)

sunt total de acord cu tine ... primesc all the time mesaje cu "da de ce e asa si nu ai facut asa", "ai putea sa schimbi aia cu aia".. sunt parerile lor... si doar atat , k eu tot dupa ureche si placerea mea o creez, eu doar am zis nu am dat cu batzu! oricum vedem produsul finit, dar in cat timp ? salut

ALEX_BZN 25-05-10 22:51

1 Attachment(s)
Azi am cumparat pentru masina mea:
-1 bucata garnitura chiulasa made in koreea,
-8 simeringuri pentru supapele de admisie si evacuare,
-ulei Mobil1 10w40 S2000 10W 40, semi sintetic,
-filtru ulei Mann made in germany,
-antigel si apa distilata,
-1 simering axa cu came.
Toate astea din cauza ca s-a ars garnitura de chiulasa.
Si o poza cu motorul la reparat.

ing3r 26-05-10 02:29

Cum ai reusit? Ai mers fara apa?

ALEX_BZN 26-05-10 06:44

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3390184)
Cum ai reusit? Ai mers fara apa?

si masina cat sa tina...talpa mereu mereu....fac parte dintr-un club auto..si de 2-3 ori pe saptamana ne stragem de (i)legale:)) si se duce pe apa sambetei....
ma dau pe benzina dar oricum.....

CT-13-TGR 26-05-10 21:16

- buna treaba - cu i - legalele ... no offence - dar nu e cam murdarash motorul tau! sau nu iti place sa luceasca? keep up the good work!

KID16 26-05-10 22:11

Am si eu nevoie de un pic de ajutor!:)cum se pot vopsi jantele?vreau sa le fac negre.merge cu pistolul..trebuie vopsea speciala?

banzay 26-05-10 22:15

2 Attachment(s)
Vopsea auto. Merge cu pistolul. Jante de aliaj sau tablele? Le iei la smirgheluit, la dai cu chit daca ai ciobituri (dar daca iti scoate vreo anvelopa la vulcanizare, iei o groapa mai nasoala, iei o bordura, mai mult ca sigur ca va sari - eu am avut pe o roata dat putin chit dat de proba si nu au fost probleme, chiar daca s-a umblat si la roata la vulcanizare). Dai cu vopsea 2-3 straturi si dupa 2-3 straturi de lac.

PS: mai important ca vopsitul e pregatitul. Smirgheluit, degresat, etc. Ca daca le vopsesti bine si dupa incep sa se scorojeasca, nu e funny :)

mike-fullspeed 26-05-10 22:15

in primu rand "buna ziua".... :D

Ce fel de jenti ai??? merge si cu pistolul dar mai bine cu pusca :D

da mai multe detalii!

@Banzay sa dea mai multe detalii, poate vrea sa le faca mate si nu mai trebuie lac... :D

banzay 26-05-10 22:21

1 Attachment(s)
@ asa e mike. Dar e si lac pt vopsea mata. Si dupa esti sigur ca daca ai facut totul bine, nu mai are moarte cativa ani buni. Din proprie experienta zic ca daca dai vopseaua bine, rezista. Cum a rezistat la mine in matiz bordul si torpedoul vopsite negru cu perla. Cum a ajuns la celalalt proprietar cum a reusit sa f_ta si vopsea si bord si tot :sad: Deci depinde si de om cum are grija :)

(PS: jante negru mat, masina la fel)

KID16 26-05-10 22:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3392589)
in primu rand "buna ziua".... :D

Ce fel de jenti ai??? merge si cu pistolul dar mai bine cu pusca :D

da mai multe detalii!

@Banzay sa dea mai multe detalii, poate vrea sa le faca mate si nu mai trebuie lac... :D

Da,imi cer scuze ca am intrat direct in subiect:d.Buna seara!am niste jenti din aliaj.vreau sa le fac in genul cum sunt cele de la OZ-superturismo GT.

banzay 26-05-10 22:41

Ai o poza si cu jantele tale? Eu am dezvoltat o pasiune pt gri-antracitul ala. Dupa ce initial le facusem negru lucios si dupa le-am dat cu un pic amestecatura de perla si a iesit un gri-antracit din asta, care imi cam place :)

KID16 26-05-10 22:43

nu am.o sa le fac maine o poza.eu am o boala pentru negru..masina e rosie si da bine in combinatie:)

Sobolanu*Original 27-05-10 18:05

luni intra la vopsit interior , exterior :D

KID16 27-05-10 18:09

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3392687)
Ai o poza si cu jantele tale? Eu am dezvoltat o pasiune pt gri-antracitul ala. Dupa ce initial le facusem negru lucios si dupa le-am dat cu un pic amestecatura de perla si a iesit un gri-antracit din asta, care imi cam place :)

uite pozele:).scuze pentru calitatea lor:D

RD-Woo 28-05-10 18:42

4 Attachment(s)
offtopic:
Tipul consolei centrale montata pe motorizarea 1.8.. :rolleyes2

banzay 28-05-10 20:56

Cielo a avut si 1.8? Foarte frumos arata. In primul rand e interesanta pozitonarea casetofonului mai sus. Parca vazusem asa ceva, dar volanul era pe stanga. Sau ma insel?

mike-fullspeed 28-05-10 21:27

Oricum se stie ca englezii au masini mult mai optionale/dotate fata de restul europei! Am vazut multe masini pe dreapta cu interior de nici nu credeam ca exista pentru modelul respectiv...

run4fun 28-05-10 22:18

Poate modelul asta e doar pt Nexia cu volan pe dreapta

banzay 28-05-10 22:19

Stie cineva procedura care trebuie urmata in caz de schimbare a culorii? Nu reusesc sa mai gasesc nici un mesaj legat de tema asta :oops:

later edit: Ok, am gasit asta... http://www.rarom.ro/RO/article--Ce%2...a%20--205.html

Sa inteleg ca nu trebuie sa ma duc cu masina la ei? e de ajuns cu hartogaraia?

namelessfmr 29-05-10 16:55

Are cineva scaune de fata pt cielo de vanzare ? si de opel
Astept la [email protected]

tiolik 29-05-10 18:57

Quote:

Originally Posted by namelessfmr (Post 3399554)
Are cineva scaune de fata pt cielo de vanzare ? si de opel
Astept la [email protected]

daca gasesti scaune de cielo, m-ar interesa pe mine sina de stanga de la scaunul tau cel vechi :D sau daca are altcineva un scun de stanga rupt si cu sina buna, ofer si bani pe ea doar ca nu gasesc sina separat ci doar la set de 2 scaune :(

Sobolanu*Original 30-05-10 18:48

scaune am eu de cielo noi noute am mers cu iele 1000 km de cand am luat masina in 2006 pt ca a primit alt inplant de scaune montza sport . daca doreste cineva? le dau pe amandoua nu vand separat . pt detali;) PM

B-64-KTL 31-05-10 18:21

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3397963)
Stie cineva procedura care trebuie urmata in caz de schimbare a culorii? Nu reusesc sa mai gasesc nici un mesaj legat de tema asta :oops:

later edit: Ok, am gasit asta... http://www.rarom.ro/RO/article--Ce%2...a%20--205.html

Sa inteleg ca nu trebuie sa ma duc cu masina la ei? e de ajuns cu hartogaraia?

Eu stiu ca trebuie sa mergi al ei totusi. Am un prieten care si-a schimbat culoarea si a mers la RAR si i-a verificat-o si la serii.

banzay 31-05-10 18:24

1 Attachment(s)
Mersi KTL, am aflat si eu asta... Si de la Felix, si de la altii, deci e treaba clara... Masina va ramane alba s-ar parea :)

Si... un mic preview...

AdrianSB 31-05-10 21:40

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3405086)
Mersi KTL, am aflat si eu asta... Si de la Felix, si de la altii, deci e treaba clara... Masina va ramane alba s-ar parea :)

Si... un mic preview...

o nelamurire ... cu bad boy-ul asta cat de usor ai acces la clapeta de deschidere a capotei ? urmeaza sa imi fac si eu ,dar nu stiu inca cat de mult sa o cobor ...

banzay 31-05-10 21:47

Eh...trebuie o improvizatie facuta... si cum eu nu am vrut spatiu mare intre grila si capota, o sa fie cam greu. Dar o sa modific grila, si sudez o tija substire de carligul original... Oricum eu merg pe principiul: "fa ce tampenie iti trece prin cap, ca dupa gasesti si cum sa <dregi>" :lol:

run4fun 01-06-10 09:19

Cat de rezistenta e? Daca se sprijina o gajica sa isi faca poza pe capota se rupe?

All times are GMT +2. The time now is 23:44.

- Copyright 2026 4Tuning