![]() |
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
Critica nu e un lucru rău koffa, eu te īnţeleg că te deranjează exagerările, şi eu sunt deacord că nu e bine să arunci cu noroi īn orice nu īnţelegi, spun īnsă īncă un lucru: sunt aici oameni care se pricep şi ştiu ceea ce vorbesc, deci tocmai de asta e bine să arătăm şi să comentăm şi părţile rele, nu doart cele bune. Prosternarea la icoane şi "crede şi nu cerceta" ne-au făcut să credem că pămāntul e plat şi că noi suntem centrul universului timp de sute de ani.
|
|
iara ati inceput mah?
|
aha ...und ???
|
Quote:
eu nu as zice ca ai dreptate oricand pot sa-ti arat macar doua masini care pot fii expuse la vreun salon de tuning din europa. |
Oricum avem masini destul de puternice si de "tunate" cu bun gust....deci la faza asta nu-ti dau dreptate...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Daca stai sa compari Logan-ul īnainte de Face Lift cu Sandero, realizezi ca Sandero arata de 100 de ori mai bine. Pīna si pe plan international a crescut cota de vīnzari la Logan dupa Face Lift unde are aproape integral botul lui Sandero dar la alte dimensiuni. Practic omul nu a facut alt ceva decīt ceea ce a facut si fabrica la Face Lift cu diferenta ca nu a schimbat dimensiunile ci a adaptat 1:1 si daca stai bine sa te gīndesti este o lucrare destul de reusita. |
4 Attachment(s)
Quote:
nu sunt atat de inganfat incat sa zic ca loganul e la standarde internationale pt ca are multe minusuri si nu din cauza mea sau a ta ci din cauza proprietarului.noi luptam cu mentalitatea romaneasca in direct sunt deacord dar nu sunt deacord ca nu avem masini in romania sunt multe masini eu postez doar cateva poze. problema este de partea financiara ca romanul incearca sa faca cu bani putini ce in alte tari se fac cu sute de mii de dollari. eu zic sa nu mai faci afirmatii din astea ca in fond si pana la urma si tu participi la fenomenul tuning in romania si e nasol cand asta e parerea despre munca ta. |
@ protuning
Eu Ti-am spus-o prin PM, ti-am spus-o si pe YM si ti-o spun si acum. Loganul alb facut de tine este 100% compatibil pt. piata internationala. A fost si este mai mult ca oricīnd, mai ales acum cīnd īn DE se vīnd dacii ca niciodata (30.000 buc. īn 2 luni). Nu stiu, CORECTEAZA-MA DACA GRESESC, dar mie mi se pare ca tu nu prea ai īncredere īn munca ta si nu realizezi ce calitate produci de fapt. Eu daca a-si fi īn locul tau, mi-as lua logan-ul ala si la proxima ESSEN MOTOR SHOW l-asi prezenta. Daca chiciuitori de TM cu mertzane trase-n aur se prezinta la ESSEN MOTOR SHOW, nu vad de ce n-ai face-o tu ? Ar fi o poarta deschisa pt. viitorul tau profesional. |
Quote:
dar pt toate astea ai nevoie si de un proprietar aproape la fel de maniac ca si mine . |
Quote:
|
Quote:
Quote:
- Dute ACOLO unde sti ca FACI BANI SERIOSI si unde sti ca-ti poti realiza o CARIERA PROFESIONALA. Cu Melancolia, Nostalgia si......... Patriotismul, ajungi la sapa de cauciuc ;) @ protuning si īnca ceva: Am aratat Pozele cu Pontiacul (sti tu care) unora de pe aici. Au ramas ca la dentist. ;) |
2 Attachment(s)
Cat offtopic .... nu mai bine continuati discutiile astea in alta parte sa putem vedea si noi ceva interesant(poze kitch)?
sa fiu on-topic: |
S-a mai discutat maşina, turcii (ăia get-beget din Turcia) au o viziune diferită de a noastră, e puţin probabil să reuşim să le īnţelegem cultura, sunt diferiţi de restul Europei.
Apropo, aia nu e Dacia, e Renaul produs īn Turcia :) |
De la spate nu e chiar "rea" e cāt de cāt plăcut ,dar faţa lasă de dorit !
Şi farurile nu se văd deloc bine ....mda kitsch şi ăsta ;) |
Quote:
|
Quote:
Cel ce a pus pozele sa puna si poza unde masina se vede din laterala, si se pot vedea īmbinarile perfecte īntr-e caroserie si bare. Masia asta este 5% chici doar īn ceea ce priveste farurile īn rest e mai mult ca perfect lucrata. Aici nu se vede chit gumat si nici POP-NIT'uri la īmbinarile īntr-e bare si caroserie ca la cele din RO. |
Quote:
|
Quote:
Există o maşină (sunt mai multe acolo) dar eu mă gāndesc la una care a cāştigat premii afară destule, (acolo unde unii se tānguie şi se dau de ceasul morţii că noi n-avem ce căuta) şi īn Romānia nenumărate, dar pe care oamenii o ignoră, pentru că e din Bihor şi deh, dacă nu-i sub reflectoare la centru, sau dacă nu-i din cluburile sau din găştile mari, nu există, al cărei vopsea şi lac bat de departe orice s-a făcut īn Romānia. Ce contează, e mai uşor să arunci cu noroi, că pari mai interesant dacă spui că īn Romānia totul e prost, aşa e trendul şi aşa ne-am obişnuit că trebuie să funcţioneze lucrurile, aşa ne-au format părinţii şi aşa vedem la tv, īn ziare, la prieteni... Poate n-om fi noi chiar rāsul lumii, doar că trebuie să mai avem şi informaţia, care din păcate ne este prezentată peste tot, inclusiv pe 4tuning, trunchiat, cenzurat, sau īn funcţie de interesele economice sau de orgoliile diverşilor factori de răspundere. |
Quote:
|
Aş fi curios să văd cum se prezintă si lateralu' maşinii ,ca idee :yes: :!: :!:
|
3 Attachment(s)
Asta-i tata lor nene. The king of KITSCH. va provoc sa va uitati la pozele mari.
|
si-au batut joc de masina :| ... masina pt. tigani cu lanturi de 3 kile la gat :sad:
|
Mdea...dar stii ca in alte tari nu sunt tigani asa ca la noi...adica daca ai un lant de 3 chile la gat si iti faci o masina asa...nu esti vazut ca la noi :P
|
S-a mai discutat de maşina asta si aici
|
Quote:
|
Cāt de ratat să fi să aduci o maşină īn halul ăsta
-o umplii cu spoilere IMENSE:shock: -o culare să īţi "iea" ochii că deeh ...:cry: e Mercedes -Auriul acela este = pt cocalari.ro;) Se īncadrează perfect KITSCH TUNING ! |
si la subaru la fel e?
p.s multi si-ar dori acea masina. |
Quote:
Tu crezi că ai avea bani măcar să o aduci la starea ei iniţială cum era ea ieşită din fabrică? Īţi spun eu mai bine sărac cu un amărāt de e30 sau e36 ce o fi decāt cu aşa ceva nu īmi spune că baţi apropo că īţi place :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 ESTE JALNICĂ?Aş refuza-o cu cea mai mare plăcere ;) sincer chiar de aş primi-o cadou mi-ar fi ruşine să o vānd că aş intra īn pămānt de ruşin cānd ar venii clientul la mine şi ar īncepe să īmi reproşeze ;) !" |
:)) ma faceti sa rad cand va vad asa rebeli.....nu-mi spune tu mie ...ca....vine unu si iti da asa 3 mil de euro si tu...nu domne...sunt prea mandru n-o iau...mie rusine....O iei ,o vinzi si gata....chiar daca e s-o dai la jumatate de pret...Ce "orgoliosi" sunteti...dar deh...
|
Dar de unde mă cunoşti tu pe mine să zici asta despre mine că aş lua maşina ;) ??Afrikanezule stai man liniştit că am precizat mai sus nici cadou nu mi-aş dori-o ;) !Stai chill "să o stăpāneşti sănătos !:lol: :lol: :lol: :yes:
|
deja aberati si iarasi aberati, calmati-va ca nu va da nimeni masina aia, nu mai visati;) si chiar nu cred ca e cazul sa faceti atat off topic;)
|
in fine...daca tu spui ca nu o vrei nici cadou...asa o fi... :P oricum se potriveste la kitsch...
PS. Dar ce pesimista esti :)) |
O părere se īncadrează sau nu ? :lol:
http://www.newfantachrome.eu/1/indexvx.htm |
E mai degrabă pimp style decat kitsch, după mine...
|
|
Ohoo se vinde kitschul asta, sunt al naibii de curios cine e atat de bou incat sa-l cumpere...auzi la el: "unicata, masina face mult peste 15000,o vand cu 9000". De parca e cineva vinovat ca a spart ca prostu o garla de bani pe strutzo-camila asta. Scump domne scump...:lol:
|
Nu merită banii ;)şi pe lāngă asta e şi urātă ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:39. |
- Copyright 2026 4Tuning