![]() |
Re: Club TICO
10 Attachment(s)
Partea a 3-a:
|
10 Attachment(s)
Partea a 4-a:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Si ultimele. Data viitoare fac mai putine :)
|
Quote:
|
Quote:
Ref cicatrice, e bad ass, ca si cum ar fi tatuata. Si video (sa va uitati in HD, se vede mult mai bine): https://www.youtube.com/watch?v=_WgI-...714&lf=mh_lolz https://www.youtube.com/watch?v=t2VUO...714&lf=mh_lolz |
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
In sfarsit avem poze, si chiar poze foarte bune. Super :lol:
LE: De dragul vremurilor trecute :oops: |
Ce low era de spate. Cred ca iti rupea urechile.
|
10 Attachment(s)
Alte cateva.
|
6 Attachment(s)
Daca tot ati inceput cu poze, pun si eu cateva cu masinuta mea ca inca nu a aparut pe aici si m-am gandit sa v-o prezint.
Nu vreau sa ma mai complic cu un thread separat pentru ca nu prea am ce sa scriu acolo. E fabricata in 2000, cumparata nou-nouta in aprilie 2001 (e in familie de noua). Detalii speciale nu prea am de dat. |
Quote:
|
Da, da. De la el le-am luat. Multumesc!
|
Salut,
Arata foarte bine masina la exterior. Jantele sunt pe 15, nu? |
Nu, sunt pe 14. Mai exact 185/50 R14, respectiv 55 pe spate.
|
@3Xtreme, foarte īngrijită maşinuţa!
Uitāndu-mă la pozele voastre, de la īntālnire, chiar mă gāndeam cāt de bine arată maşinuţa şi īmi puneam īntrebarea, dacă a făcut vreodată taximetrie şi dacă, da, cum de arată atāt de bine? Vāzānd ceea ce ai scris, cum că ai luat-o de nouă, are logică faptul că arată bine! :-) |
1 Attachment(s)
Varianta SKR :D
PS. Culorile nu au nicio legatura, se decupeaza, sunt doar pentru a diferentia mai usor ce se taie si ce ramane. |
Quote:
imi pare rau ca nu am ajuns dar e o ora foarte ciudata pentru mine :( |
Quote:
|
Ma gandesc sa imi colantez ticozaurul ...ma gandeam sa il imbrac in folie de carbon3D..stie cineva cam cat m-ar costa cu totul?ce imi recomandati?colantare sau vopsire?pe unde am intrebat,n-am gasit sa o vopsesc sub 2000 ron.si nu imi permit banii astia.multumesc anticipat
|
Quote:
|
Testele pentru omologarea jantelor pe R13 pentru Daewoo Tico costa aproximativ 7000 Lei.
Voi ajunge saptamana urmatoare cu masina la Voluntari pentru un calcul exact. Sper sa existe 70 de tico doritoare de jante pe R13. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vom plati 70 de persoane pentru toata lumea. Gaseste cineva sponsori? |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Multumesc pentru aprecieri! Mai pun 2 poze de ieri. |
Quote:
|
Quote:
autovehiculul o sa fie incercat si bagat la omologare de tip cu toti de 13 ceea ce inseamna ca absolut orice autovehicul de TIPUL respectiv o sa poata fi dotat si cu roti de 13! DAR se poate face si omologare individuala care costa aproximativ 412 ron in laboratorul din grivita si poate poate scapa fara teste de stabilitate in poligon. Daca se face omologare de tip o sa profite toata lumea de naivitatea asta |
2 Attachment(s)
@3xtreme: Iti recomand, daca gasesti, sa pui anvelope 165/55/14 sau 155/55/14. Arata bestial pe roti de 14 (vor veni putin strech), nu te vor obliga sa iti roluiesti aripile. Eu asta urmez sa imi pun dupa ce gasesc table pe 14.
Am atasat si 2 poze, cu fiecare dintre anvelopele de mai sus, ca sa iti faci o idee (prima este cu 155 55 14 si a doua este cu 165 55 14): |
La faza cu indoitul m-am gandit si eu dinainte sa imi iau jantele, dar nu e de ajuns, tot in afara aripilor ies rotile.
La cauciucuri m-am gandit ca data viitoare sa trec la un 175/60 (55), nu chiar atat de jos cum spui tu. Din cate am observat in mers, abia incarcat cu 2 in spate, imi atinge undeva pe interior, dar aia se rezolva simplu cu un ciocan :lol: sau mai usor cu bancheta scoasa, ca sa nu mai urce nimeni in spate :D Asta totusi nu e o problema chiar asa mare, ca cel mai des merg singur in masina. |
@3Xtreme - :D īntrebare: numărul e prins intenționat strāmb? (nu o lua īn nume de rău, e doar o curiozitate :D )
P.S. Īmi place combinația de culori la buburuza ta :) |
Daca acolo unde atinge la interior spui ca se rezolva simplu cu un ciocan sa imi spui si mie cum faci ca ma intereseaza :D
Si inca ceva...daca roata iese putin in afara o sa vezi ca daca o urci pe o bordura doar cu o roata spate, roata intra sub aripa...sau chiar in buza aia care ti-am zis ca trebuie strambata. Cel putin la mine asa e cu jante pe 15. |
Da, intentionat e asa. Multa lume mi-a zis ca imi cade numarul :D Am vrut sa o fac "rat style"(numar si cruce), dupa aia am combinat cu un fel de "Stance"(Jante si putin coborata de fata) si vroiam sa mai iau si un pic din "JDM"(bara spate cu sticker bomb), dar am zis ca dupa aia prea le amestec...
Buza aia oricum am sa o indoi cat de curand. Cu ciocanul simplu: iei ciocanul si incepi sa dai acolo unde sunt urmele pana se duce mai spre interior :lol: Asa a facut un prieten pe fata la un e30 ca si-a facut unghi mai mare pt drift si atingea cand vira maxim. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning