Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

privat4u2 18-02-10 00:36

Re: Discutii Diverse Intre Useri

prezent si eu

CaDDy 18-02-10 02:09

sunteti incredibili :)))

daca pe 24 FEB e intalnirea.... e greu sa va uitati pe calendar !? :lol:

trafy-vr6 18-02-10 07:59

prezent !

Adytzu_JerrY 18-02-10 16:35

trafy - iei si un coleg de forummai vechi ??:lol:

L4uR 18-02-10 17:46

si eu vin :Dfoin sa vorbim pe mess ...

florynvl (X29 ZMT) 18-02-10 21:25

ce e ala mess ?

L4uR 18-02-10 21:30

ce e aia lancia?:|.....messenger:))

lupalb 19-02-10 06:33

Daca facem pe bulevard trebuie sa tinem o masina cu capota deschisa si pe avarii, si sa ne strangem in juru` ei, sa nu mai zica nenea militianu` ca "Asta e loc de refugiu, stati numai daca aveti probleme la masina"....
Prezent si eu:)
@Caddy, chiar pica miercuri?? hmmm
@Laur: Ce e aia lancia? e aia care te ia pe tine de acasa, si te duce la "prietena" :lol:

florynvl (X29 ZMT) 19-02-10 10:40

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3101575)
Daca facem pe bulevard trebuie sa tinem o masina cu capota deschisa si pe avarii, si sa ne strangem in juru` ei, sa nu mai zica nenea militianu` ca "Asta e loc de refugiu, stati numai daca aveti probleme la masina"....

se rezolva, trebuie sa mai fie si fum ?:)))

MiTzA- 19-02-10 10:48

nu mai bine facem la stadion ? e mai mare parcarea :-"

lupalb 19-02-10 11:04

@flo: fra`, fum sa fie numa` daca vi cu un motor in portbagaj de schimb
@mitza: orice loc e bun, atata timp cat vine multa lume...doar ca bvd e consacrat deja...
Ramane de stabilit / postat MARE aici...

MiTzA- 19-02-10 11:28

lup, ziceam ca e mai mare locu la zavoi :)

florynvl (X29 ZMT) 19-02-10 11:37

eu as zice pe bulevard, ca vad ca e vremea buna si se usuca asfaltul :D

Provenzano 19-02-10 11:40

florynvl (X29 ZMT): ca bine zici.

Robbert 19-02-10 15:48

parerea mea ca intalnirea ar trebui sa o incepem la zavoi ca sa avem suficient spatiu unde sa parcam si apoi ,daca e cazul, mai trecem si pe la blvd. la aniversarea de 1an s'au strans ceva masini.

lupalb 19-02-10 16:10

asa imi aduc si eu aminte, ca s a plecat de la capela parca, pana la petrom acolo langa maternitate?
Si dup aia zavoi?

spawny 19-02-10 17:56

Stie cineva pe unde sunt prin valcea dezmembrari auto? As avea nevoie de o bara fata si far pt sofer pt Ford Fiesta modelul 2002-2005(al meu e din 2005 1.3 benzina).

MiTzA- 19-02-10 18:27

pe varianta, dupa dacos, la vreo 200 m pe dreapta / sub pod la raureni / spre horezu la gicanu .. :)

DannyKid 20-02-10 09:38

Stie cineva daca masina lui Cacao[SLK Rosu] are un nou proprietar? Sau el e ce-l care o conduce?

yg.alex 27-02-10 23:11

bai..ce e ma cu atata politie prin oras :| ?

MiTzA- 27-02-10 23:31

cea mai tare fazza posibila

stateam in seara asta pe bulevard la refugiu, unde stam de obicei si trece unu cu un logan....vede politia, opreste, trece in spate si o pune pe nevastasa la volan....se face o coada de vreo 5 masini ....pleaca si l opreste . hahhahahahahaha

faza tare e ca gaborii ii opreau doar pe aia de intrau in oras, daca nu se schimba sansa sa l opreasca era de 0.000001% . penal rau :-s

Multumesc domnului Sorin SYD ca s-a intors din drum sa ma salute :D

Multa stima pt domnul SORIN :P

VL 77 SYD 02-03-10 01:32

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 3130307)
Multumesc domnului Sorin SYD ca s-a intors din drum sa ma salute :D
Multa stima pt domnul SORIN :P

Oricare ar fii facut la fel, doar suntem o comunitate, nu?. Ai grija cu transpiratul in masina, sa nu mai iesi asa ca racesti. :pelvic_th :chuckel::peace:

MiTzA- 07-03-10 21:59

Un fotbal in sala intre membri 4tuning , ce ziceti ?:D

lupalb 08-03-10 08:32

Pun si eu niste directii pentru cei care nu au navigatie si vor sa ajunga la Romexpo, dupa ce am gasit eu pe google earth si google maps..:
De pe autostrada intrii direct pe Iuliu Maniu (preferabil sa stai pe a doua banda) si mergi cu bulevardu` pana ajungi la intersectia mare de pe pod (chiar pana in Cora). Acolo faci stanga (sa cobori de pe pod) pe Soseaua Virtutii si tii drumul respectiv (tot pe banda 2) pana treci de podu` Grand (cel peste caile ferate). Tii drumul in continuare (o sa coteasca stanga larg ) tot pe banda 2 , o sa fii pe Bulevardul Marasti (pe dreapta o sa vezi stadionul Arcul de Triumf). Ajungi la un sens giratoriu mare chiar in fata la hotel Sofitel. Faci stanga la sensul giratoriu si la 500 de metri o sa vezi o parcare mare pe dreapta. Acolo poti sa opresti, ca ai ajuns. (Bulevardul se numeste Bulevardul expozitiei).
Daca am gresit ceva, sau stiti un drum mai simplu, postati aici...
Si totodata as fi curios cine mai merge la 4td si in ce perioada (adica in ce zile).

luci4n_vl 08-03-10 10:52

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3159168)
Pun si eu niste directii pentru cei care nu au navigatie si vor sa ajunga la Romexpo, dupa ce am gasit eu pe google earth si google maps..:
De pe autostrada intrii direct pe Iuliu Maniu (preferabil sa stai pe a doua banda) si mergi cu bulevardu` pana ajungi la intersectia mare de pe pod (chiar pana in Cora). Acolo faci stanga (sa cobori de pe pod) pe Soseaua Virtutii si tii drumul respectiv (tot pe banda 2) pana treci de podu` Grand (cel peste caile ferate). Tii drumul in continuare (o sa coteasca stanga larg ) tot pe banda 2 , o sa fii pe Bulevardul Marasti (pe dreapta o sa vezi stadionul Arcul de Triumf). Ajungi la un sens giratoriu mare chiar in fata la hotel Sofitel. Faci stanga la sensul giratoriu si la 500 de metri o sa vezi o parcare mare pe dreapta. Acolo poti sa opresti, ca ai ajuns. (Bulevardul se numeste Bulevardul expozitiei).
Daca am gresit ceva, sau stiti un drum mai simplu, postati aici...
Si totodata as fi curios cine mai merge la 4td si in ce perioada (adica in ce zile).

sambata,la ora 10 plec spre romexpo...cn este interesat sa mearga,ne putem intalnii la OMV troianu,pt a pleca impreuna....cn este deacord sa lase o confirmare aici....

lupalb 08-03-10 12:42

Lucian_VL: eu plec de vineri seara.... dar dat fiind faptul ca plec cu sotioara in dreapta, sigur ma prinzi din urma sambata:) ca o sa merg ffffff incet....
Plus ca pe dealu` negru se lucreaza ...

DannyKid 08-03-10 14:39

http://www.go4it.ro/auto/masina-care...cafea-5724306/ - ce ziceti de asta ? :))))))

trafy-vr6 08-03-10 14:40

daca mai face si cafea...de placere mergi in vacanta..

DjRainManFast 08-03-10 18:13

Am 2 locuri libere in masina pt 4tuning! Eu plec duminica dimineata la ora 7 8! Daca este cineva doritor...sa ma anunte!

L4uR 08-03-10 19:13

suntem multi care pleaca duminica dimineata...hai sa stabilim o zi in care sa ne intalnim sa discutam despre asta...vineri eu zic ca ar fi perfect...ah?:>

Victor_WRC 08-03-10 20:15

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 3161318)
suntem multi care pleaca duminica dimineata...hai sa stabilim o zi in care sa ne intalnim sa discutam despre asta...vineri eu zic ca ar fi perfect...ah?:>

eu asi zice joi seara ;) pt ca mai sunt care pleaca vineri.....;) si poate mai sunt doritori;)

Provenzano 08-03-10 21:01

tocmai am fost acceptat pentru 4TuningDAYS 2010. o sa plec vineri seara.

trafy-vr6 08-03-10 21:01

felicitari !!!! drum bun si multa bafta !

andreyWOB 08-03-10 21:02

BAFTA DRAGOSSSS !!

Provenzano 08-03-10 21:03

trafy-vr6: thx

andreyWOB: thx

MiTzA- 08-03-10 21:24

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3161849)
tocmai am fost acceptat pentru 4TuningDAYS 2010. o sa plec vineri seara.

sa o pui la expozitie ?:D

Provenzano 08-03-10 21:31

MiTzA- da

DannyKid 09-03-10 09:35

Bravo M5-uleee.
Sa vi cu sacu` de cupeeeee :-P

MiTzA- 09-03-10 14:43

O mica intrebare . Ma dusai in peco pe rezerva ( imi zicea ca mai am de 30 km ), bagai de 25 lei si tot pe rezerva imi arata ca sunt :D .... Imi zisa cineva ca nu mi arata benzina cum trebuie din cauza frigului si ca eram pe rezerva....wtf !? Asa sa fie ?

mydream 09-03-10 15:29

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 3164155)
O mica intrebare . Ma dusai in peco pe rezerva ( imi zicea ca mai am de 30 km ), bagai de 25 lei si tot pe rezerva imi arata ca sunt :D .... Imi zisa cineva ca nu mi arata benzina cum trebuie din cauza frigului si ca eram pe rezerva....wtf !? Asa sa fie ?

totul e posibil .... dar nu prea as crede ... dute si mai baga de 25 de ron sa vezi daca se ridica :lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:13.

- Copyright 2026 4Tuning