![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
prezent si eu
|
sunteti incredibili :)))
daca pe 24 FEB e intalnirea.... e greu sa va uitati pe calendar !? :lol: |
prezent !
|
trafy - iei si un coleg de forummai vechi ??:lol:
|
si eu vin :Dfoin sa vorbim pe mess ...
|
ce e ala mess ?
|
ce e aia lancia?:|.....messenger:))
|
Daca facem pe bulevard trebuie sa tinem o masina cu capota deschisa si pe avarii, si sa ne strangem in juru` ei, sa nu mai zica nenea militianu` ca "Asta e loc de refugiu, stati numai daca aveti probleme la masina"....
Prezent si eu:) @Caddy, chiar pica miercuri?? hmmm @Laur: Ce e aia lancia? e aia care te ia pe tine de acasa, si te duce la "prietena" :lol: |
Quote:
|
nu mai bine facem la stadion ? e mai mare parcarea :-"
|
@flo: fra`, fum sa fie numa` daca vi cu un motor in portbagaj de schimb
@mitza: orice loc e bun, atata timp cat vine multa lume...doar ca bvd e consacrat deja... Ramane de stabilit / postat MARE aici... |
lup, ziceam ca e mai mare locu la zavoi :)
|
eu as zice pe bulevard, ca vad ca e vremea buna si se usuca asfaltul :D
|
florynvl (X29 ZMT): ca bine zici.
|
parerea mea ca intalnirea ar trebui sa o incepem la zavoi ca sa avem suficient spatiu unde sa parcam si apoi ,daca e cazul, mai trecem si pe la blvd. la aniversarea de 1an s'au strans ceva masini.
|
asa imi aduc si eu aminte, ca s a plecat de la capela parca, pana la petrom acolo langa maternitate?
Si dup aia zavoi? |
Stie cineva pe unde sunt prin valcea dezmembrari auto? As avea nevoie de o bara fata si far pt sofer pt Ford Fiesta modelul 2002-2005(al meu e din 2005 1.3 benzina).
|
pe varianta, dupa dacos, la vreo 200 m pe dreapta / sub pod la raureni / spre horezu la gicanu .. :)
|
Stie cineva daca masina lui Cacao[SLK Rosu] are un nou proprietar? Sau el e ce-l care o conduce?
|
bai..ce e ma cu atata politie prin oras :| ?
|
cea mai tare fazza posibila
stateam in seara asta pe bulevard la refugiu, unde stam de obicei si trece unu cu un logan....vede politia, opreste, trece in spate si o pune pe nevastasa la volan....se face o coada de vreo 5 masini ....pleaca si l opreste . hahhahahahahaha faza tare e ca gaborii ii opreau doar pe aia de intrau in oras, daca nu se schimba sansa sa l opreasca era de 0.000001% . penal rau :-s Multumesc domnului Sorin SYD ca s-a intors din drum sa ma salute :D Multa stima pt domnul SORIN :P |
Quote:
|
Un fotbal in sala intre membri 4tuning , ce ziceti ?:D
|
Pun si eu niste directii pentru cei care nu au navigatie si vor sa ajunga la Romexpo, dupa ce am gasit eu pe google earth si google maps..:
De pe autostrada intrii direct pe Iuliu Maniu (preferabil sa stai pe a doua banda) si mergi cu bulevardu` pana ajungi la intersectia mare de pe pod (chiar pana in Cora). Acolo faci stanga (sa cobori de pe pod) pe Soseaua Virtutii si tii drumul respectiv (tot pe banda 2) pana treci de podu` Grand (cel peste caile ferate). Tii drumul in continuare (o sa coteasca stanga larg ) tot pe banda 2 , o sa fii pe Bulevardul Marasti (pe dreapta o sa vezi stadionul Arcul de Triumf). Ajungi la un sens giratoriu mare chiar in fata la hotel Sofitel. Faci stanga la sensul giratoriu si la 500 de metri o sa vezi o parcare mare pe dreapta. Acolo poti sa opresti, ca ai ajuns. (Bulevardul se numeste Bulevardul expozitiei). Daca am gresit ceva, sau stiti un drum mai simplu, postati aici... Si totodata as fi curios cine mai merge la 4td si in ce perioada (adica in ce zile). |
Quote:
|
Lucian_VL: eu plec de vineri seara.... dar dat fiind faptul ca plec cu sotioara in dreapta, sigur ma prinzi din urma sambata:) ca o sa merg ffffff incet....
Plus ca pe dealu` negru se lucreaza ... |
http://www.go4it.ro/auto/masina-care...cafea-5724306/ - ce ziceti de asta ? :))))))
|
daca mai face si cafea...de placere mergi in vacanta..
|
Am 2 locuri libere in masina pt 4tuning! Eu plec duminica dimineata la ora 7 8! Daca este cineva doritor...sa ma anunte!
|
suntem multi care pleaca duminica dimineata...hai sa stabilim o zi in care sa ne intalnim sa discutam despre asta...vineri eu zic ca ar fi perfect...ah?:>
|
Quote:
|
tocmai am fost acceptat pentru 4TuningDAYS 2010. o sa plec vineri seara.
|
felicitari !!!! drum bun si multa bafta !
|
BAFTA DRAGOSSSS !!
|
trafy-vr6: thx
andreyWOB: thx |
Quote:
|
MiTzA- da
|
Bravo M5-uleee.
Sa vi cu sacu` de cupeeeee :-P |
O mica intrebare . Ma dusai in peco pe rezerva ( imi zicea ca mai am de 30 km ), bagai de 25 lei si tot pe rezerva imi arata ca sunt :D .... Imi zisa cineva ca nu mi arata benzina cum trebuie din cauza frigului si ca eram pe rezerva....wtf !? Asa sa fie ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning