![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
" O noua dilema pentru fanii BMW se refera tot la versiunile M. Care ar putea fi propulsate de motoare turbodiesel. Foarte performante, dar diesel. Asa reiese dintr-un interviu acordat de un oficial BMW pentru revista britanica Autocar. "
ete cam ce apare pe siteuri ... sa vad cine mai rade de diselarii cu M pus pe masina :)) toti se vor simti indreptatiti acum :)) |
Quote:
eu sunt perfect de acord cu ce spui tu . din pacate .. tot ce e dincolo de Ungaria e o alta lume . sunt alte conceptii , alti bani , altfel se vede viata . oamenii pe acolo traiesc pentru azi , ca maine or vedea ei ce fac . la noi strang toti sa`si ia casa proprietate personala , sa aiba bani sa bea sambata in cluburi fitza , sa aiba masina cu 4 usi si portbagaj mare ca sa poata sa o ia si pe strabunica in concediu .. nu ai cum sa ajungi la gandirea occidentala asa curand ( da.. 20 de ani ... sunt curand ) . iti dau un exemplu . toata lumea se mira de ce e gol la mare . pt ca dupa 20 de ani s`au prins si romanii ca nu`i mare greutate sa iesi din tara ,sa vezi si altceva , sa te duci in strainatate unde esti tratat pe jumatate din banii din tara .. macar cu respect daca nu mai mult . asa ca... ce sa ceri ? de la cei ce urla la tine la semafor sa dai toba mai incet ca`i asurzesti ( am patit`o pe pielea mea... " da ba volumu la toba aia mai incet .. " ce sa`i explici ? ) ... pana la cei ce nu ne asigura sau nu ne inscriu masinile ? asta e . deal with it . mai avem de crescut , de deschis ochii , de invatat sa respectam ce face cel de langa noi . apoi ... mai vorbim |
Ba fratilor cum dracu sa nu se adune in Munchen sute de M-'uri doar acolo e casa lor......BMW-u' acolo e cum sunt Daciile la noi....
|
Quote:
|
da nu nu mai ca nu suntem in stare , dar nici nu avem 50 de dacii care sa arate bine...
|
eu as infige tarbocu acolo dar in mod sigur nu are timp vopsitoru sa-mi faca masina
|
Cum se ajunge la portul turistic?
|
prin neptun cand ajunge caravana :)? [in noaptea asta pe la 4 plec spre neptun]
|
pt a ajunge in portul turistic mangalia , treci de sensul giratoriu ( tzii tot inainte ) , la primarie tii drumul nu faci dreapta , dupa posta gasesti un indicator pe care scrie HOTEL PRESIDENT , faci stanga acolo si hop in port :)
|
Mersi CT18NRG.
|
Pt inscrieri la champions of tuning , se fac direct la locatie sub numele de gtt racing , asa mi-au zis baieti de la gtt racing ! Bafta.Ne auzim acolo!
|
poze de la eveniment a facut careva ?
|
Am vazut la anumite cluburi poze , dar din ce am inteles a fost un eveniment cam ne-reusit , printre putinele care nu a avut macar o masina de cupa in premiera , s-a distrat lumea locala dar in rest nimic , nu m-am mai obosit sa ma duc cand toti veneau acasa si imi spuneau ca nu ratez nimic. Intr-un final am ajuns .... in 5 minute am vazut tot si gues what :) , aveau dreptate , cam esec
|
masina senzationala a fost acel 350z de 750 C.P. de la gtt racing team....in rest cam ai dreptate yzf
|
si seaturile ( verde si portocaliu ) au fost ok .. si cam atat :)
|
sa nu se inteleaga gresit si sa supar vre-un proprietar , masini frumoase , au fost , dar premiere ... cam nu , astfel de evenimente ar trebui sa starneasca imagini noi si masini noi si DIFERITE fatza de alti ani , din pacate in romania nu e puterea financiara asa mare incat sa apara cel putin 10 masini bombe noi la fiecare eveniment , eu de prin 2000 ma duc la evenimente de genul si eram entuziasmat sa le vad , acum sincer dupa atatia ani vad aceleasi masini an de an si nu mai am asa mare tragere , poate asta este si raspunsul la scaderea de public in ultimii ani la tuning dayz si altele.
|
pai daca stai sa te gandesti ca f multi nu au incasari nici de 1000 de euro pe luna , si tuningul de calitate este scump .. e aproape normal sa fie asa :-s .... din pacate :-<
|
puneti si voi poze sa vedem si noi ce am ratat,
|
http://s4.transfer.ro/storage/tuning_auto-538e64e54.mpg
luati cu tata ( nu`s filmate de mine da am facut rost :P ) |
bine ca are sapca cu bmw :X (proprietarul nissanului)
|
carcotasi oameni :D
|
Nu a fost cine stie ce ... ;)
|
important este ca cineva a avut sa ii zicem curaj sa organizeze ceva..cum a iesit asta este ..e bine venit cate una din asta la ceva vreme..
|
o indemanare ar fii buna la constanta
|
e bine ca s-au tinut cursa de accelerare, champions of tuning, a mai fost si expozitia de masini "batrane",usor usor vor deveni evenimente mari daca s-ar pastra astea 3 in fiecare an.....ar fi o traditie frumoasa.
|
Poliţia Autostrăzii va primi un Mitsubishi Lancer Evo X http://www.click.ro/actualitate/poli...i-lancer-evo-x
|
ma fac politist :(
|
parca mai au si un seat cupra pana in septembrie in dotare ... se apuca baietii si se joaca pe autostrada :)))))
|
4 Attachment(s)
cateva poze..unele o sa va dati seama care sunt personajele.. ;))
politia mai are un seat cupra..dar nu le ajunge sa prinda vitezomanii |
Ia uitati-va la secundele 8 - 9 - 10 pe cine recunoasteti ??? in tinerete ???
https://www.youtube.com/watch?v=nJBjZe7O9RM Hai sa va vad .. care recunoasteti personajul :)) HINT : Era cret atunci :) |
hahahhahah Hellman :))) sa aratati videoclipul si lui nevasta-sa sa-l vada ce fermecat era :))))))))))
|
ia uite vedeta de talie mondiala unde statea:P
|
:lol::lol::lol::lol:
|
autografe se "da" ?:P
|
ahahah . sa mor daca l-am recunoscut :)))
ce privire aveai hellmane , mor femeile :)) |
Ai dureri de orice fel .. ?? uita de nurofen ... de advil .. foloseste ultima descoperire in materie de durere ...
http://fun.bascalie.ro/vizualizare~p...ce-durere.html CLASS ONE ROMANIAN GRAND PRIX Class 1 World Powerboat Championship este un spectacol de mare viteza, de arta a conducerii,de putere tehnologica si financiara, un eveniment impresionant, ce capteaza anual atentia a sute de mii de oameni. Locatiile in care se desfasoara aceste curse sunt si ele extrem de spectaculoase: de la nisipurile aurite ale Golfului Arabiei, la apele albastre, ca de oţel, ale fiordurilor norvegiene şi la plajele mangaiate de soare ale Europei sudice. Vorbim despre un sport extrem de competitiv, in care barci cu motor de 12 metri lungime, ce cantaresc cinci tone si sunt propulsate de motoare duble totalizand 1800 de cai putere, se intrec la viteze periculoase ce depasesc 260 de kilometri pe ora, in condiţii imprevizibile. Un sport alimentat cu adrenalină, o demonstraţie puternică şi pasionantă de curaj şi indemanare, ce creează un spectacol incitant şi uneori dramatic. Prima editie Class One Romanian Grand Prix s-a desfăşurat în 2007, pe lacul Siutghiol din Mamaia. Ca o recunoastere a faptului ca evenimentul a fost un succes din toate punctele de vedere, Romanian Grand Prix a primit premiul pentru cel mai reusit eveniment din partea cunoscutei reviste VIP si numeroase propuneri de sprijin din partea autoritatilor guvernamentale. La finalul editiei 2007 a Class One, Power Marine a primit premiul pentru cea mai buna organizare a unui debut in competitie, World Professional Powerboating Association (WPPA) luand hotărârea sa organizeze timp de cel putin cinci ani consecutiv, in statiunea Mamaia, o etapă din Class One World Powerboat Championship. In 2008 barcile de mare viteza s-au intors la Mamaia, intr-o etapa de senzatie cu multe rasturnari de situatie si surprize aduse de organizatori. Principala noutate a fost proiectul umanitar initiat de Power Marine impreuna cu Mihaela Radulescu pentru ajutorarea copiilor spitalizati pe termen lung. Proiectul ofera celor pasionati de viteza ocazia de a conduce o ambarcatiune Class One cu peste 100 de mile/ora. Toate fondurile obtinute au fost donate organizatiei United Way . Data: 28 - 30 AUGUST 2009 Locatie: Mamaia, vis-ŕ-vis de Hotel Rex |
politia autostrazii a2 a primit un mitsu evo
in numai 10 km parcursi un cap de creta a luat o groapa si l`a facut praf :))) acum , viteza maxima pe care o atinge saracul evo e cea a masinii de tractare care`l poarta mandra in spate ! |
Un constănţean de 30 de ani a ajuns, miercuri după-amiază, în stare gravă, la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier petrecut în apropierea localităţii Eforie Nord. Lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa (SPR) spun că Virgil Pascu, de 29 de ani, din Constanţa, aflat la volanul unui autoturism marca Seat, înmatriculat B 79 PVC, se deplasa pe Drumul Naţional 39 (Constanţa - Mangalia), dinspre Eforie Nord către Eforie Sud, pe banda a doua. La un moment dat, spun oamenii legii, acesta a virat la stînga, peste linia dublă continuă şi a lovit o motocicletă marca Suzuki, înmatriculată CT 70 FFF, condusă din sens opus de Florin Frunzulică, din Eforie Sud. În urma impactului, Florin Frunzulică a suferit răni grave şi a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. La testarea şoferului Seat-ului cu aparatul Drager, poliţiştii au constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul rutier. Sursa telegrafonline
|
articolul acesta statea mai bine la accidente.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning