![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Nu pot sa zic ce dau ca e surpriza, dar nu e sigur ciocalata cu rom :lol:
|
maserati rosu in 2 usi in miroslava la o vila.
|
pozaru, zi surpriza mai intai si apoi iti zic unde-s restul :D
|
Quote:
|
Quote:
m-am dus sa-mi sudeze 2 cm la o janta de Al / si pana sa-mi dea pretul / s-a uitat atenta o tanti" la caruta mea si -mi spune 180 ron :!: la care eu / da exact ca una SH dar mai buna k a mea este 150 ron :!: deci Mare atentie ! :idea: o idee ar fi sa te duci cu janta impinsa de-un bat ...poate stiti cum se merge cu cercu :-P:-P:-P si poate v-o indreapta gratis ;) poate la indreptat o fi ....cum o mai fi... dar la sudat....e jale ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Apropo..de tot felul de discutii...
Imi puteti recomanda...locuri, preturi si ce trebuie sa urmaresc..pt a-mi schimba gumele de vara cu de iarna..va rog..precizez ca stau in Bucium si ar fi fain..daca mai sunt si alte ponturi decat cele 3 de langa Spitalul nr.7 si cel de dupa pod...cand cobori spre semafor in Bularga... Mersi frumos..astept sfaturile voastre.. |
Incearca la cretzu' la vulcanizare. (In spate la sala polivalenta, langa peco);)
|
scuze ca ma bag..da puteti zice si niste preturi ? pt schimbat de cauciucuri ? cu echilibrat cu tot ?:D daca stiti bineinteles
|
Quote:
@ grg: acelasi exemplu si pt tine... |
...pai nu te bagi...f bine faci...intrebam mai multi...
exista careva care deja sunt pe gume de iarna..si daca da..unde au pus..si ce bani au platit si pt ce..? Mersi... |
mergi la cret la vulcanizare, si vorbeste cu omul despre asta.. are preturi foarte bune si nu te rupe niciodata la bani.. poti discuta deschis cu el si iti face oferte fara sa fii vreun cunoscut sau prieten. mergi si ai sa vezi ;) altfel e cand discuti fata in fata !
salut |
Quote:
49 lei la vulcanizare pe Nicolae Iorga(fix in fata la Souflaki,aia de la trecerea de pietoni) pt 2 anvelope,cu 3 plumbi + un petic la unul dintre cauciucuri. Sincer mi'a palcut mai mult la vulcanizarea din dacia.S'a miscat mult mai repede baiatu. Acolo pe N.Iorga sunt X muncitori si tot stai si astepti mult. |
Salut am si eu o intrebare unde gasesc in iasi pe cineva sa imi lipeasca parbrizul..si ink ceva unde mai gasesc tot pe cineva sa imi lipeasca chestiile alea de pe spate care dezaburesc ca am vreo 5 intrerupte ....multzumesc
|
Quote:
|
sal, cum te duci spre tomesti este unu acolo care lipeste parbrize si cred ca iti face si cu dezaburirea,e mai incolo de parcu ala de dezmembrari la vreo 500m
|
Quote:
|
Quote:
|
seree vezi ca e fix la intrare in tomesti pe partea dreapta...intr-o curte un garaj care lipeste parbrize pune folie xenon etc...e o pancarda de lemn parca langa strada
|
lucreaza bine baietii de la tomesti.....mi-au sudat si mie parbrizul in vara ..preturi incepand de la 40 ron pana la 80 ron
|
este un peco parca pe acolo .. mai incolo ? ms
|
deci nu intri in tomesti...mai inainte...parca in fata lui e ceva cu materiale de constructii
daca mai astepti vreo 20 min...iti fac rost de un nr de telefon |
Quote:
multzumesc ast nr de tel |
dir tehnic;vornicu mihai 0743564431
scuze intarzierea nu a depins de mine.. |
cine imi recomanda pe cineva sau un service in care pot sa imi pun o inchidere centralizata si cam la ce pretz? ms
|
tot la baiatul ala vezi:))
|
La multi ani tutuor andreelor si andreilor !
|
La Multzi ani!! >:)
|
La Multzi ani ROMANIA !!! >:):rolleyes2
|
a venit iarna :-P :)) care vine la o bulgareala?:))
|
iese cineva in seara asta pe afara la un "party people" pe zapada ...... ziceti-mi si mie o locatie unde se aduna mai multa lume ....
|
eu stiu ca se aduna lumea sus la stadion copou...:P..dar nuhstyu exact :P
|
Quote:
|
Quote:
stie cineva din ce cauza e posibil sa mi se fi aprins martorul de la airbag?? s-a aprins fara nici un motiv...:???: |
Quote:
|
am vazut destui "amatori" cu papuci de vara in timp ce veneam de la Carefour. Pe "drept" nu panta nu vale, derapau de mama mama. Oare de ce nu isi pune lumea macar cauciucuri mixte daca nu e bani de schimbat primavara si toamna cu cele de sezon? sau daca nu ai cauciucuri, stai acasa frate, sau mergi si tu cu tranvaiu, gusta si tu alte senzatii, nu alea de a derapa, nu poti controla masina si te duci sanie in unul nevinovat. Iar culmea, mai merg si cu viteza.
La multi ani Romania, la multi ani romani (urare pentru oameni destepti) p.s. scz , poate ca sunt "irascibil"...dar pana am ajuns acasa, de 3 astfel de insi am scapat, foarte putin a fost ca sa ma agate. |
Da, am vazut si eu destui dar sunt si cei care au anvelope de iarna si cred ca sunt zei :))) Am vazut azi cum stateau calare pe masinile din fata se grabeau, na ce sa le faci :P
PS: Eu abia astept unul in spate ca vreau sa schimb bara :))) |
Azi'noapte am tras o fuga pana la Suceava si inapoi.:shock:
Sa va zic ceva? Pana la 4 dimineata nu am vazut lingura de sare/nisip sau roata de utilaj pe strada!:bat: HUOO. Degeaba am 4 anvelope de iarna, ca in multe portiuni (chiar si dr drept) fugea masina la 60'70. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning