Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti.html)

Low_Ridah 20-09-07 10:25

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti

Sa revii ...si sa ramai VIU ...sa nu mai faci vreo escapada k data trecuta :)..Bafta mare si Asfalt uscat ;)

Y O B 20-09-07 19:18

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 1109696)
Sa revii ...si sa ramai VIU ...sa nu mai faci vreo escapada k data trecuta :)..Bafta mare si Asfalt uscat ;)

Am inteles sa traiti:D :D

mirciu 21-09-07 18:44

p mn ma stiti toti :D zdrentelor ma bucur sa aud ca sunteti bn.......si eu la randu meu sunt ok......si sper ca o sa n vedem la un cico (daca veniti sa ma luati :d de acsa :))))

mirciu 24-09-07 07:09

hay bah plozilor ca vin si eu acasa.......acum la aflu in aeroport in viena mananc o savarina si astept sa inceapa bordingu....n vedem in bucuresti zilele astea......

KAmikazee2005 24-09-07 13:55

zbor placut mirciu ;) :P

mirciu 26-09-07 19:47

bay plojnitzelor n vedem si noi vineri seara la un cico ? asa ca pietonii :)) la mc la romana sa vedem baietasii cum se dau p magheru ?

HellBoy 29-09-07 20:53

spuneti-mi shi mie va rog daca va intalniti cei de pe aici ca deacuma sunt shi eu bucurestean si nah...
ziceti-mi daca faceti intalniri cand shi unde... :) daca nu macar sa ma luati shi pe mine la nijte liniute
Hai norok!

59AFA 02-10-07 16:49

Quote:

Originally Posted by mirciu (Post 1120190)
bay plojnitzelor n vedem si noi vineri seara la un cico ? asa ca pietonii :)) la mc la romana sa vedem baietasii cum se dau p magheru ?

domnu' student...vienrea viitoare sunteti disponibil sa iesiti la o bere ? da' la o bere d'aia combinata cu absinth...ca in vremurile vechi :))

mirciu 03-10-07 12:26

ca ce domnu' stundent.....sa vin la tine la portiera ca apoi sa ma intrebi ce vreau ?

mirciu 03-10-07 12:35

pai mancati as cocoshul tau nu te ai vazut de aproape de ceva timp , am fost plecat afara.....am vb cu tine cu o seara inainte sa vin acasa sa ne vedem....si tu ai zis da......si in seara aia cand am venit la tine la portiera nu ma asteptam sa ma iei in brate si sa ma pupi ......dar macar ce bn ca ai venit plm....nu CE VREI COAIE...DC SA DESCHID......m ai facut sa ma simt ca ultimu cacat......

CRyS` 04-10-07 21:30

salut baieti!

Maine sunt la SIAB pana la ora 15.00...Si am cate ceva sa va dau....CADOU....cine poate ajunge pana acolo....! (acum sunt la o sala de net)...dar va las un nr de telefon...si daca poate veni cineva ar fi bine!

0766 306 609 - CRyS`

ionutz_ubh 07-10-07 00:01

frate ce pustiu e p aici....bay adytza c faceti ma ??dormiti???

BooGy1986 07-10-07 00:14

Salut,

dupa o absenta foarte foarte foarte lunga .. am revenit .. oficial membru din buzau .. acum si cu bucurestiu` .. se poate o reintegrare :D..

mirciu 07-10-07 15:04

Quote:

Originally Posted by BooGy1986 (Post 1136320)
Salut,

dupa o absenta foarte foarte foarte lunga .. am revenit .. oficial membru din buzau .. acum si cu bucurestiu` .. se poate o reintegrare :D..

welcome....ne auzim diseara la un cico

mirciu 10-10-07 11:56

datorita lipsei mele de timp , permis , initziativa cedez functia mea in acest club lui boogy care sa speram ca va face o treaba mai buna.
va multumesc

All times are GMT +2. The time now is 08:29.

- Copyright 2026 4Tuning