![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
8 Attachment(s)
Un M5, Quattroporte a lu' nea Becali si noul CL 500
|
:o:o:o:o wow.... m5 :x:x:x
|
un pic de offtopic legat de noul M5. am vazut azi un pusti (mai mult de 18 ani sigur nu avea) cum se chinuia sa parcheze lateral M5-ul.... a terorizat bordura vreo 5 minute si pe urma s-a lasat pagubas si a plecat :lol: nu stiu daca mai este o masina atat de rara, cel putin nu in Bucuresti, dar cu siguranta e foarte foarte tare.
|
2 Attachment(s)
ceva frumos vazut pe la noi pe la romani...poza am primit-o de la un prieten si nu stiu de unde e masina...oricum omu are gust:)respect
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cum nu a facut infarct Bogdan, cand a vazut CL-ul din primul post?
si ce urme de palme si funduri sunt pe capota lui Berbekali.....oare ce facusi pe ea? De azi \/ |
3 Attachment(s)
nu e cine stie ce dar masinuta a facut ravagii la un raliu de pe aeroport acu ceva vreme...;)
|
Quote:
Din cate stiu topicul asta se referea la masini tari vazute la noi de catre noi in cazul de fata tu ai vazut masinile alea ?? |
foate misto renault 5-ul, si asta vine de la cineva care nu poate sa sufere modelul ala.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
nici1treaba ................ :(
vine gigi de la afumati si ne baga celica cu dacia albastra din cta cu faruri de golf.. desigur.. masini pe care nu le stie nimeni ... si te miri de ce s-a ajuns la pagina 100+ ... fknasshls.... :( anyway ... ceva mai special ... si anume : Specifications Engine Type: V12 Displacement cu in (cc): 366 (5999) Power bhp (kW) at RPM: 620(456) / 7600 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 448(608) / 5600 Redline at RPM: 8400 Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 245/40 R19 - 305/35 R20 Driveline: Rear Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 183.7 × 77.2 × 52.6 Weight lb (kg): 3482 (1581) Performance Acceleration 0-62 mph s: 3.7 Top Speed mph (km/h): > 205 (> 330) yap ... Ferrari 599 GTB FIORANO enjoy... |
1 Attachment(s)
bag si eu un sl cu jante :)
|
era mai devreme un a8 cu 6.0 w12 .. e si in ctza unu dar e alb :) superb ... no comment la aceea mashina
|
Quote:
|
599 l-am vazut si eu ..azi noapte la romana langa mc ...da nu am oprit sa ii fac poza ..:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning