![]() |
|
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1236812824 .
Cred ca e mai bine cu capota "de porc" decat cu capota gaurita . |
Oricum ai face capota, tot nu s-ar incadra din punct de vedere estetic.
Avand in vedere ca masina este facuta pentru performanta, ci nu pentru expozitie, nu vad nici o problema la design-ul capotei. Solutia este oportuna din punct de vedere tehnic. Aerul care va intra prin priza va tinde sa ridice capota la viteze mari. Daca nu este ramforsata si prinsa bine, se ca rupe/crapa. Cel mai bine ar fi sa te folosesti de intariturile capotei originale cu tot cu sistemul de rabatare si prindere, in caz ca nu ai facut deja acest lucru. Bafta boss ! :) |
Quote:
|
pe cand e gata capota boss?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
mai lasam problemele la o parte si va oferim si ceva distratie.
am descoperit k hanemann nu este roaker https://www.youtube.com/watch?v=F95BweFSeYc |
foarte tare clipu,dansuri pe sistem acolo :)))
|
frumoasa masina bvo LAF ai reusit ce altii se chinuie de ani de zile sa faca ceva si dorm pe ei.Dar tot te cam feresti sa specifici cp macar aprox........ astept sa te vad la 4tuning..
|
Se fereste sa specifice cp din cauza faptului ca am folosit role custom la compresor,si nu stim pana cand masina va ajunge la soft,care din role va fi folosita!Oricum dupa resoftare,se va efectua dyno si vor fii facuti publici calutii din dotare!AAproximativ:lol::D!
|
Stiu eu pe cineva care are colant auto cu imitatie de fibra de carbon 3M, din germania... daca vrei...
|
Quote:
|
:lol:
Quote:
|
dani sunt dator vandut....ms mult
|