![]() |
Re: COLANTARI AUTO PROFESIONALE ®
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cat ma costa colantarea unui Opel Astra H combi culoare alba. Deasemenea va rog sa-mi spuneti si cu ce anume s-ar potrivii mai bine(culoare colant, tip). Multumesc frumos, |
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cat ma costa colantarea unui Opel Astra H combi culoare alba. Deasemenea va rog sa-mi spuneti si cu ce anume s-ar potrivi mai bine(culoare colant, tip). Multumesc frumos, |
Quote:
|
Quote:
|
buna ziua
o colantare totala a unui opel tigra A in 2 culori si anume verde fosforescent pe laterale si plafon si portbagaj negru carbon (capota o am deja colantata) cat ar costa ? mentionez ca portbagajul are o denivelare putin mai dificila imi pare rau ca momentan postez de pe telefon si nu pot sa incarc o poza sa vedeti exact despre ce este vorba si daca lucrati si in Constanta sau Tulcea? multumesc |
Quote:
Colantare cu alb lucios: Folie Oracal 651: 350 Euro Folie Oracal 751: 450 Euro (recomandam) Folie Oracal 951: 550 Euro Folie Oracal 970: 650 Euro |
Quote:
|
Quote:
Interioare cu carbon 250 lei. Cu crom nu facem nimic pentru ca nu ne permite materialul. |
Re: Colantari auto profesionale
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Costul pentru colantare exact cum doriti este de 180 euro. |
Salut,
Un pret pentru o vectra b, colantare totala albastru mat?? Multumesc! |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut...cat ma costa colantarea unei console centrale de vw polo 9N?am atasat o fotografie...in stanga in gol vine un capacel ca in dreapta care vine si acela colantat
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning