![]() |
Re: Masina Mea ..!
SE STIEEE :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Pe hyundai accent cum or da ? :D
|
NASPAAAAAAA.....SUNT BUNE DOAR PENTRU OLDIES N'AI VAZUT CE ZICE BAIETII CARE ESTE? :( ... maine le arunc la gunoi =)))) :-j
au 7J / ET 24 |
mi le dai mie k mie imi plac:))
|
Bine tata tie nu iti plac gata am inteles.Mai repeti mult?Cred ca tu si mitza sunteti singurii carora nu va plac .. lui SOB ii plac , chiar a zis ca sunt frumoase,TEO a zis ca e un model f frumos care merg bine pe orice model de masina si multi altii si din oras si din alte orase(astia cu care ma mai cunosc eu :> pac pac )
Pana la urma sunt jantele mele si daca vreau le pun si le tin sau daca nu,le vand .Si cu asta am terminat...ce atata tam tam fane ? poate vrei un PM =)) :rolleyes2 |
salut prieteni .. care cunoasteti in VL de face chei briceag .. as vrea pt passatu meu o cheie, k nu-mi ajunge una .. :D:lol:
|
Nu inteleg intrebarea....sa iti faca o cheie ca a ta (adica aia care intra in "gauri" :lol: ) sau telecomanda?
|
Quote:
|
Deci tu vrei o a doua "telecomanda" ... sa inteleg.Pai una d'aia nu gasesti decat la dezmembrari...si apoi sa iti faci copie la cheie si s'o puna un electrician pe telecomanda
|
Quote:
|
Asta eu nu cunosc...sigur unu din ai nostri stie...asteapta pana maine.majoritatea mai au si scoala sau servici maine :))
Eu am terminat orele azi |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning