![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
|
Quote:
Ce vreau sa spun si nu intelegi tu e ca noua generatie de motoare diesel a evoluat atat de mult ,ca e o diferenta intre ce ofera e39 si ce e pe e60. Nu eram adeptul motoarelor diesel pana cand am intrat in contact cu ele: V10tdi, E320cdi ,530d si 535d.Si am avut toata gama de benzinare de la bmw, inclusiv am in propietate v12-le lor. si cum am mai spus, de la benzinar convins, am trecut pe diesel cand am vazut atatea calitati pe care le gasesc la noile mac-uri. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2.Oricat de performanta ar fi toba, la un drum de 400-500 de km incepe sa te dea afara din masina zgomotul;) 3.Si mie imi placea si uneori inca imi mai place sa chinui masina intr-o depasire, insa in conditiile actuale de trafic,mai ales acum cu febra sarbatorilor cand e un infern pe strazi, parca ma incanta mai mult sa stau infipt in scaun si sa apas acceleratia fara sa fiu nevoit sa mai mestec in cutia de viteze , sa aud toba cum sta sa-mi sara in cap,etc. |
Quote:
|
ba da, inteleg:)) singura toba "sport" care nu mi s-a parut deranjanta, ba chiar avea un zgomot placut a fost cea de Golf 5 GTI, toba originala .
|
Cine zicea ca diesel-ul nu fuge? https://www.youtube.com/watch?v=mVq4FzYBrZ0
|
si acuma fara suparare, benzine nu sunt destule care fac 1/4 mile fara fumul aferent unei locomotive cu aburi din secolul trecut care aduce in vedere aceleasi chestiuni enervante care se repeta. (fum - diesel)
|
Deci domnilor, DIESEL sunt motoare performante, putem lua un exemplu, motorul de 3 litri de la BMW. 3.0 d este mai rapid cu 0,2s decat 3.0 i. Diesel e la fel de silentios daca il asculti din interiorul masinii. Mai rapid, mai economic, mai durabil.
|
ala cu diesel-ul lui ar trebui inchis. omora spectatorii pe rand. ai cautat mult link-ul?:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2. Vb de cel mai bun motor diesel, motor de referinta la ora actuala |
A venit frigul...