Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/25904-divertisment.html)

blackjack 30-09-10 16:26

Re: Divertisment

ala da :)))))))

F.R.Sonic 30-09-10 23:32

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3693276)

Nu mai stiu astia la tv cu ce sa faca rating decat cu analfabeti d-astia :( am ajuns rau in rumeinia :???:

davides 01-10-10 08:13

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 3694501)
Nu mai stiu astia la tv cu ce sa faca rating decat cu analfabeti d-astia :( am ajuns rau in rumeinia :???:

Sonicule ... ai uitat de unde ai plecat, ha? ... pana ieri erai si tu de aici :P ... imediat te vad ca nu mai stii sa scrii bine romaneste ! te vad cu ... HI si BYE imediat :D

BaLaurzor 01-10-10 10:45

Quote:

Originally Posted by davides (Post 3694774)
Sonicule ... ai uitat de unde ai plecat, ha? ... pana ieri erai si tu de aici :P ... imediat te vad ca nu mai stii sa scrii bine romaneste ! te vad cu ... HI si BYE imediat :D

stai calm ca nu are cum sa uite in anglia :)) e o mica romanie si acolo . Prin dk au inceput sa se instaleze tiganii cu corturile iar

Kedy 01-10-10 10:53

Quote:

Originally Posted by davides (Post 3694774)

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 3695102)
stai calm ca nu are cum sa uite in anglia :)) e o mica romanie si acolo . Prin dk au inceput sa se instaleze tiganii cu corturile iar

Chill e acasa de vreo luna :twisted: erau ba Balaure si cand am fost eu in DK

raduni131 01-10-10 14:28

1 Attachment(s)
Attachment 1678649

stilostilo 01-10-10 17:05

Ati vazut vreodata o pisica mitraliera?
daca nu uitativa aici > https://www.youtube.com/watch?v=Nma1R...layer_embedded

ondin 01-10-10 22:56

showtime :)

https://www.youtube.com/watch?v=0l2iI...eature=related

mitza_27tyc 02-10-10 13:08

1 Attachment(s)
no comment

blackjack 02-10-10 13:39

io luat foamea pe baieti ...

BaLaurzor 03-10-10 00:52

Quote:

Originally Posted by mitza_27tyc (Post 3697279)
no comment

sa-i vezi prin dk cum stau 2,3 masini la coada :)) vin toti deodata ... si dupaia se duc si raspund la urgente .

dupa ce is satui sa-i vezi cum cauta cu lanterna numarul casei/blocului la care trebuie sa mearga sau mi s-a intamplat sa ma opreasca pe strada sa ma intrebe daca stiu unde e adresa cutare :D

SpYk3 03-10-10 20:30

Quote:

Originally Posted by mitza_27tyc (Post 3697279)
no comment

same sh*t in complex la plescavita

Kedy 05-10-10 14:11

Maria catre Ion:
- Ioane, ai auzit? Se scumpeste bautura.
Ion catre Maria:
- Asta e Marie. O sa mananci mai putin.

− Eu ieri in padure am strans 3 caldari cu ciuperci pentru mama soacra…
− Si daca sunt otravitoare?
− Cum adica "daca"?

Kedy 06-10-10 08:24

Tinerii casatoriti:
Ea: draga, tu nu te gândesti toata ziua decât la sex; nu am putea sa discutam putin si despre arta, despre literatura?...
-Bine... l-ai citit pe Balzac?
- Nu!
-OK, atunci treci in pat!

----------------------------------------------------

Un om insurat avea o aventura cu secretara.

Intr-o dupa-amiaza au mers la ea acasa si au facut dragoste. Extenuati au adormit si s-au trezit abia pe la 8 seara .

Igrijorat, barbatul a inceput sa se imbrace repede si a rugat-o pe iubita lui sa ii ia pantofii, sa ii duca afara si sa ii tavaleasca prin iarba si noroi. Apoi s-a incaltat si s-a dus acasa.

"Pe unde ai umblat?" l-a intreabat sotia.

"Nu te pot minti, draga...am o aventura cu secretara. Am facut sex cu ea toata dupa-amiaza" .

Sotia il masura cu privirea si observandu-i pantofii tipa: " Minti nenorocitule! Ai fost sa joci golf!"

Un cuplu de varsta mijlocie avea 2 fetite superbe, dar sotul isi dorea un fiu. Au decis sa mai incerce o data, poate vor face un baiat. Sotia a ramas insarcinata, si a nascut un baiat.

Fericit, sotul s-a dus sa il vada, dar a fost oripilat observand ca era cel mai urat copil pe care il vazuse vreodata.

I-a spus sotiei:"Nu se poate ca eu sa fiu tatal acestui copil! Eu sunt tatal a doua fetite superbe! Nu cumva m-ai inselat?

Sotia a raspuns surazand: "De data asta nu !"

- Un om a intrat intr-un bar si a cerut o bere..

"Poftiti domnule, un cent!" a zis barmanul.

"Doar 1 cent ?! a intrebat clientul. Si cat costa o friptura mare si o sticla cu vin?"

"Cinci centi! " spuse barmanul.

"Cinci centi?!?!?!" "Unde e patronul acestui local?" intreba clientul.

"Sus cu nevasta-mea! " zise barmanul.

"Ce naiba face sus cu nevasta-ta?" intreba clientul, iar barmanul raspunse:

"Acelasi lucru pe care il fac eu cu afacerea lui, aici jos in bar!"

Un arab intra in magazinul unui evreu si cere sutiene de culoare neagra.

Evreul, mirosind o afacere bună, îi spune că sutienele negre sunt rare, ca i-au ramas doar cateva si îi cere 40 euro pe bucata.

Arabul cumpără 6 bucăti, dar revine peste cateva zile si mai cere doua duzine. Evreul îi spune că marfa este din ce în ce mai rara si i le vinde cu 50 euro bucata.

Dupa o luna, arabul revine si cumpara toate sutienele ramase, platindu-le de data asta cu 60 de euro bucata.

Evreul, ros de curiozitate, îl întreba ce face cu atatea sutiene negre, la care arabul îi raspunde :

- Le tai în două si din jumatatile obtinute fac fesuri mici, negre, pe care le vand evreilor cu 100 euro bucata.

Un barbat statea culcat in pat cu noua lui prietena...
Dupa o partida fierbinte de sex ea a petrecut urmatoarea ora mangaind testiculele lui,
o chestie care ii placea la nebunie ei si care ii producea si lui o deosebita placere.
La un moment dat s-a intors si a intrebat-o:
- De ce iti place atat de mult sa imi mangai testiculele?
- Din cauza, raspunse ea, ca mi-e tare dor de ale mele...

adrian78bmw 06-10-10 10:51

https://www.youtube.com/watch?v=puSMF...layer_embedded

All times are GMT +2. The time now is 11:27.

- Copyright 2026 4Tuning