Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/227891-protest-impotriva-pretului-carburantilor-discutii-generale.html)

Ruff_Ryders 11-01-11 15:14

Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale

poi si atunci nu le-ai zis la ce masa in k... au mai dat mail ca ne asteapta sa discutam niste dobitoci si aia

rover_cabrio 11-01-11 15:15

Quote:

Originally Posted by dany12epz (Post 3975106)
Da am vorbit si m-au expediat elegant,mai vor un mail caci vorbim cu cineva foarte ocupat si nu prea dispune de timp.

dani aparem si noi la TV azi ?:)) vreau sa ma vad :))) =)))

dany12epz 11-01-11 15:16

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 3975111)

Aia erau la b1 nu stiu daca dau materialul inregistrat.

cosmin_cosmin_1 11-01-11 15:16

rover_cabrio, tu faci spam, acum pe bune sunt deranjante mesajele astea non stop ale tale.
pentru un timp am renuntat sa urmaresc topicul ca vedeam peste tot ce debitezi + scris cu litere de o schioapa. si vad ca nu sunt singurul care crede asta

rover_cabrio 11-01-11 15:23

Quote:

Originally Posted by dany12epz (Post 3975114)
Aia erau la b1 nu stiu daca dau materialul inregistrat.

am inteles .....pana mea ......ma streseaza unii aici pe FORUM auzi nu au loc de mine fac schioape ??? E DE LA TASTATURA BAIETII eu nu ma uit cand scriu ....mainile mele plutesc pe taastatura !!!

pune si tu o harta ceva ..ca eu nu le am pastea cum se ajunge la FANTANA MIORITA ca mai intrebat niste baieti pe privat !!!

Codrut88 11-01-11 15:32

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 3975107)
in continuare anuntativa prietenii , rudele , amicii pe 14 sa iesim toti !!

toti cei din IMPREJURIMILE BUCURESTIULUI fa un gest si vino alaturi de noi la ora 17:00 !!!

E cineva pe forumul asta inafara de mine si din Dambovita? Vreau si eu sa protestez dar nu se aude nimic... eu as strange cateva masini !

rizik 11-01-11 15:47

pe otv se discuta acum despre proteste si pretul benzinei

DTH 11-01-11 15:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 3975129)
am inteles .....pana mea ......ma streseaza unii aici pe FORUM auzi nu au loc de mine fac schioape ??? E DE LA TASTATURA BAIETII eu nu ma uit cand scriu ....mainile mele plutesc pe taastatura !!!

pune si tu o harta ceva ..ca eu nu le am pastea cum se ajunge la FANTANA MIORITA ca mai intrebat niste baieti pe privat !!!

Mai pe scurt ...de la Piaţa Presei Libere o iei în dreapta ...şi ajungi la fântână :) n-ai cum să nu o vezi :) Altă hartă mai bună n-am găsit...ţi-am pus nişte săgeţi pe hartă să vezi...;)

Attachment 1817673

dan.wrx 11-01-11 16:09

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 3975129)

Multa lume stie unde este MIORITA dar traim intr-o tara mult prea indiferenta

dan.wrx 11-01-11 16:13

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 3975111)

Hai sa nu mai ne ascundem pe sub degete si sa spunem k nu vom putea face nimik decat atunci cand vom iesi cel putin 100-200 de mii de oamenii in strada vom schimba ceva sau in momentul in vom lua masurii drastice deoarece nesimtirea acelor persoane care ne conduc de 20 de ani nu fac decat sa isi imparta "felia" de tort din ACEASTA MINUNATA TARA

Codrut88 11-01-11 16:17

Quote:

Originally Posted by rizik (Post 3975192)

Da... numai ca in loc sa incurajeze poporul si cu aceasta forma de protest care deja a ajuns cunoscuta aproape tuturor propune el altceva. Eu am incercat sa sun da nu am reusit, vreau sa-i explic cioflingarului k e bine oricum pentru atragerea atentiei da... televiziunea asta da dovara inca odata de retard

Codrut88 11-01-11 16:17

Quote:

Originally Posted by rizik (Post 3975192)

Da... numai ca in loc sa incurajeze poporul si cu aceasta forma de protest 17-19 fara alimentare care deja a ajuns cunoscuta aproape tuturor propune el altceva. Eu am incercat sa sun da nu am reusit, vreau sa-i explic cioflingarului k e bine oricum pentru atragerea atentiei da... televiziunea asta da dovada inca odata de retard

dan.wrx 11-01-11 16:19

Quote:

Originally Posted by dan.wrx (Post 3975265)
Hai sa nu mai ne ascundem pe sub degete si sa spunem k nu vom putea face nimik decat atunci cand vom iesi cel putin 100-200 de mii de oamenii in strada vom schimba ceva sau in momentul in vom lua masurii drastice deoarece nesimtirea acelor persoane care ne conduc de 20 de ani nu fac decat sa isi imparta "felia" de tort din ACEASTA MINUNATA TARA

I-am lasat prea mult sa isi bata joc de noi singura solutie este aceea de a iesi in strada si a sta acolo pana in momentul cand se va rezolva ceva

GABBY_ 11-01-11 16:22

Ori esti ...ori te prefaci....cum nu vezi ca tine cu poporul cand mai are putin si isi baga se scoate ceva in toti parlamentarii?
Omul e realist si a spus clar ce se va intampla:vei merge pe 20 sau 21 sa alimentezi si cat ai fi alimentat pe 17-18-19 .
Romanul e dependent de masina si cand merge la gunoi asa ca nu vad nici o reducere a combustibililor anul acesta.Chiar sunt curios cand vor opera o noua scumpire datorita cresterii cursului euro sau a altei gogomanii scoasa peste noapte

johnsonxxl 11-01-11 17:25

tocmai ce sa zis acum pe antena 3 ca s-au verificat in ultimele zile multe statii peco si ca in 400 de benzinarii s-au gasit nereguli cu privire la calitatea benzinei(avand cantitati mari de apa si sulf)

All times are GMT +2. The time now is 07:37.

- Copyright 2026 4Tuning