![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
@LupVisiniu - acuma am vazut ca ai intrebat de retapitare. Vezi ca e doamna aia in Valcea la Bujoreni de tapiteaza foarte foarte shmecher si la preturi de nimic. Mie mi-a cerut 6 mil sa`mi faca scaunele pe interior textil par pe margini piele, fetele de usi din piele iar bancheta spate la fel, textil+piele....deci tu daca vrei doar textil cred ca undeva la 3-4 mil maxim scaune+bancheta
|
pai in cazul asta as vrea si eu interiorul cu textil rosu si negru dar sa fie ca un fel de piele din aia intoarsa:D..dar o sa vorbesc cu lupnegru sa intrebe si pentru mine...mersi
|
Daca imi zici ce tip de caroserie ai si ce vrei mai exact o sa merg eu astazi sa intreb ca este la 3 km de mine
|
pai in cazul asta as vrea si eu interiorul cu textil rosu si negru dar sa fie ca un fel de piele din aia intoarsa:D..dar o sa vorbesc cu lupnegru sa intrebe si pentru mine...mersi
|
neatza :))
|
Neata ovi:P
|
neata..imi dai si mie o guma daia?:))
|
Quote:
|
Interesanta treaba cu tapitatul scaunelor ... si ale mele arata jalnic , oare in sibiu nu exista nimeni? (daca e nevoie mergem si la valcea ptr banii aia)
|
este si in sibiu dar lucra scump in jur de 3-4 milioane scaune fata cu piele ecologica de strut:))
|
Quote:
Ala cu BMW`u ala 33 ZZZ a decartat o gramada de bani sa si-o faca alba pe interior :)) |
Quote:
Deci ramane doar varianta cu schimbatu sau sa pun altceva in locul buretelui ala.... |
mansonul de la schimbator l-am schimbat eu la tipu ala ce face reclama .. arata chiar bine
|
Quote:
mai am vreo 2 bucati de Turbo de acum 13 ani :-))) daca ai pofta iti dau si tie o bucata...:-D |
Neatza , pune o guma deoparte ca mergem luna viitoare la valcea si i-o ducem :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning