![]() |
Re: Dacia 1300 `76 - B 44 DVL
1 Attachment(s)
mda.... arata mult mai bine cu grila gri
|
iote ciocolata infipta in capota :lol::lol::lol:
|
arata belea:D
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
ma..ciocolata era pe bune, dar din pacate, desi era inceputul lu mai, o cam racaiai cu unghia [daca aveai] de pe ambalaj ca sa o mananci |
Quote:
Poza de cand mi-ai adus carbul;) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
mda... ii mai trebuie niste roz si e gata
|
7 Attachment(s)
uite aici pozele alea
|
Mersi pentru postare, cad ca si tu ai avut o conversie ciudata:-P totusi, cum o sa faci sa duci caldura la gurile dinspre usi? Ca pe mine aia ma intereseaza rau rau de tot
Intre timp la masina sa mai lucrat, intr-un final am reusit sa repar gaurile prin care imi inundam masina:lol: avea ceva rugina si gaurele in zona vechiului calorifer de caldura, sa curatat pana la fier, sa dat cu feruginol si dupaia sa peticit cu fibra de stica, o mana generoasa de grund si dupaia vopsea neagra:D sper sa nu mai fie vreo problema, mai ales ca am refacut scurgerile de apa.... Am incercat sa montez si scutu dar atinge in baia de ulei asa ca momentan caut unu bun ca al meu este cam ciopartit |
Quote:
vezi ca am facut eu caldura si la usi acu poate voi gasiti altfel sa faceti da eu zic ca asa e cel mai bine la mine nu se mai aburesc geamurile laterale deloc inainte se vedea doar oglinda |
pai asta incercam aici sa facem altfel decat ai facut tu :lol:
|
2 Attachment(s)
inainte...dupa:)...s-a mai facut o magie si la mocheta, s-a tipat putin la ulei si a fugit :lol: dar nu am mai facut poza ca era prea frig
|
Disperat de caldura, :D:D.Nene tu nu ai auzit de caldura sufletului ?:D
|
Quote:
you missed a spot! ce-i asta nene? curatenie de ochii soacre? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning