![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Lucruri noi! si frumoase! Bravo Jock! Hai ca pana o vopsesti mai ai timp sa faci toate chestiile astea marunte si de efect! Felicitari si spor in continuare!
|
Jock fac un off-topic pentru a te intreba daca pot scoate capacul din dreapta de la airbag sa imi ramana ca si la tine doar sistemul !?
|
Da merge ....da de ce vrei asta ?....eu nu gasesc capac airbag si de asta nu am
|
Eu am chipboxu sub capota la frig ! si scot airbagu sa pun chipboxul acolo la caldura si de asta zic ! ai niste pasi despre cum pot da jos capacul ? Eventual poate fac un cadou si ti-l trimit :P
|
1 Attachment(s)
...ar fi prea frumos (cado :oops:)...da tie nu iti mai trebuie?
...bagi pe margine un cutit cu varfu rotund si il ridici usor ...ceva de genu. ....dupa ce il scoti e simplu ,4 suruburi si 3 piulite ..uite si o poza...mai mult nu am gasit |
Nu cred ca o sa imi trebuiasca pentru ca pe chip scrie REvo Technick si ar arata frumos acolo !
|
5 Attachment(s)
..o "tiganie" in lucru
|
smecheras jock asta.pana si grilele de aerisire le are custom :D
:mrhappy: |
...uite cine stie 8) ... si cam asa este , nu prea vezi cu rotitele in exterior (mk4)..."creste pipota in mine":silenced:
|
O sa fie unicat golfu tau jock:)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mai pun o poza sa mai indulcim atmosferaaa!
|
Ce parasit e!:)
|
....suparat poate , a fost pe post de plug :sad:
Apropo , am si eu pozitie ;) |
nu iti este frica sa iesi asa? :(
saptamana asta am luat nu stiu ce de pe strada si mi-a fost frica ca sa dus dracu si baie de ulei si fusta si tot (si inca am pus suspensiile originale pe ea pe timp de iarna)... zapada ascunde multe lucruri neplacute sub ea :cry: spor la modificari si app o expui la 4tuning days anul acesta ? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning