Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

nytrous_oxide05 27-01-07 17:59

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 718010)
^ Arata mai bine ! Oricum tot ma mai gandesc cu limba aia :-P. Ma bucur ca asculti de sfaturi !

pai cand primesc sfaturi de la cei mai priceputi ca mine normal ca ascult de ele...app ms d sfaturi :D... limba aia am pus-o acolo pt ca mi se parea ca arata urat botul cu gaura aia mare si dreptunghiulara acolo si am vrut sa adaug putin dinamism :lol: ...ceea ce ma enerveaza pe mine e tubul ala de nos care chiar arata aiurea dar knd era gol acolo arata si mai naspa...tresa ma gandesc ce pot pune acolo :-?

Barum 27-01-07 21:00

nytrous_oxide05 .... nu stiu ce sa zic ...la limba aia ....mai trebuia cate cv facut si umbra pe plasa aia ...sau ce ii ce vine de la limba ...:rolleyes2

Leul 28-01-07 08:16

2 Attachment(s)
PASSAT 2005 By L3UL:shock:

Barum 28-01-07 08:50

Leul nu ai umbre la plasa din radiator si bara si daca pe spate ai pus vinyl sa stii ca nu prea se intzelege ce ii cum bate lumina .in rest ee ffrumushica ;)

wlady 28-01-07 09:42

Leule, exact ce a zis si Barum dar fii atent la roata spate, mie mi se pare decalata ! Asta e o problema la coborarea unei masini cu unghi ciudat ! In rest e ok ! Aaaa, da si tu mai multi bani tipului cu aerograful data viitoare :-P

Leul 28-01-07 10:14

Faceti si voi masina ... si lasati-o in jos ... asa se vede nu prea am cei face ..:( aaa si la aerograf ii so finish paintu !!! :D

wlady 28-01-07 11:45

1 Attachment(s)
Daca vrei poti sa o cobori si mai mult ! Dar in principiu asa arata excelent ... e facuta repede pentru tine Leule, se poate :wink: !

Barum 28-01-07 12:47

o sa fac si eu Passatul stay ONLINE :)

69WRX 28-01-07 13:26

2 Attachment(s)
asta e masina care trebuia facuta ptr battle cu wlady dar dak am facut pace asa ca nu mai e nevoie...ps acum am treminato :-P :rolleyes2

Leul 28-01-07 13:56

Dj'u dar de ce nu ii faci si neon in fata ??? Sau nu mai are bateriie masina ???

69WRX 28-01-07 14:08

nush dc...nici nu m-am gandit...dar multumes ptr sfat o sa fac si in fata :P

Leul 28-01-07 15:48

2 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock: Audy A4 ... :shock: :shock: :shock:

Scuzati-mi claritarea dar mi-a placut unghiul .... ;)

AdY9005 28-01-07 16:07

dj-ul : dak tot ai pus neon ,trebuia si in partea cealalta
leul : culoare ireala si la janta fatza trebuia bagat impic de contrast

wlady 28-01-07 16:32

2 Attachment(s)
Subaru Impreza WRX STi ! Va place ? Am facut si eu un prag brush ...

L33L00 28-01-07 16:37

pls comment
https://img412.imageshack.us/img412/3...ntomxt2.th.jpg

https://img403.imageshack.us/img403/1...copyyy9.th.jpg

Yackone 28-01-07 17:18

mei tu nu poti pune lucrarile ca restu lumii???

...ai facut un kitch...pui priectoare de brabus pe RR...side vent de bmw...
ai stricat masina;)

L33L00 28-01-07 17:44

ce puii mei nu-ti convine ??? iti place mult uploaderu de pe 4t?? se pot da cuma pe aici comenatrii obiective? nu subiective ? :evil:

PointMaster 28-01-07 18:00

pe langa ce a mai zis Yakcone, masina se afla in Anglia si are numar de Japonia.........si ciocu mai mic ca are dreptate Yakcone, daca nu-ti convin comentariile nu mai posta la sectiunea asta

L33L00 28-01-07 18:20

Quote:

Originally Posted by PointMaster (Post 719510)
pe langa ce a mai zis Yakcone, masina se afla in Anglia si are numar de Japonia.........si ciocu mai mic ca are dreptate Yakcone, daca nu-ti convin comentariile nu mai posta la sectiunea asta

pt faza cu nr .... care e problema ??? daca tu te duci cu dacia ta amarata in anglia sau in alta parte si ai nr de rom e vreo probl ??? ...oamenilor ganditi un pic va rog

Manson 28-01-07 18:55

ce draq mah va certati k are nr de nuj ce tzara si e in alta....e chiar coma faza....

Trickz 28-01-07 19:04

l33l00.....mane...chill....bea niste sprite....o sa incerc sa iti zic parerea mea....sincer, o masina...nu da bine sa aiba einspe mii de stiluri pe ea....rr'ul asta...nu inteleg nimic din el....scuzati expresia, sa moara mama daca side vent'ul ala se asorteaza cu masina....daca vroiai sa o faci in stil sportiv, punei reaq o side pipe, orice, numai sa fie toata masina in stilul respectiv.....asa zici ca e corcitura plm.....
p.s. faza cu nr de inmatriculare...din partea mea, poate sa fie si nr de romania.....important e ca se vede ca are volanul pe stanga...si japonezii au pe dreapta daca nu ma insel....si rr cand trimite masinile in japonia nu le trimite cu volan pe stanga...ma rog...:roll::roll:

no limits design 28-01-07 19:07

2 Attachment(s)
gata m-am mutat shi yo aici...............am facut o chestie nu e neaparat vt da e un concept cik .........am incercat shi yo:oops:....da totushi park a ieshit ceva.....avand in vedere de la ce am plecat:???:

Gorby 28-01-07 19:10

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 719481)
iti place mult uploaderu de pe 4t??

Nu ca ne place uploaderu de pe 4t,dar poate unii din noi nu au net 'tzapan' si nu asteapta 10-15 minute sa vada o lucrare.

Ace Axel 28-01-07 19:39

wlady ... vezi k ai 2 umbre sub masina

Nubyan 28-01-07 20:02

2 Attachment(s)
Cateva mici modificari :-)

Manson 28-01-07 20:09

no limits design...misto...imi place

HoricutzWSR 28-01-07 20:26

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 719551)
pt faza cu nr .... care e problema ??? daca tu te duci cu dacia ta amarata in anglia sau in alta parte si ai nr de rom e vreo probl ??? ...oamenilor ganditi un pic va rog

cred ca iar te paste un kil de ban...cred ca tu ar trebui sa te gandesti putin si sa`ti creezi un stil propriu de a face o masina nu sa furi stilu altora de pe PSU si alte forumuri de afara,nu conteaza ca nu iei elemente de pe masinile lor,le poti gasi donor`u foarte usor,da` stilu tau...

si chiar ar trebui sa`ti revizuiesti comportamentu altfel iar vedem pe PSU "f*** 4t" ...

si nu te lega tu de amarata de dacie a` lu` PointMaster ca nici el nu s`a legat de bicicleta pe care tu probabil nici nu o detii...

sorry de OFF baietzii da` chiar nu m`am putut abtine

Gabi 28-01-07 20:27

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 719481)
[...] se pot da cuma pe aici comenatrii obiective? [...]

Selectii groaznice (conturul masinii, oglinda, capota, fostele proiectoare).
Greseli de incepator la scoaterea manerelor (se vede clar unde au fost).
M3 side vent ? :shock:

Cred ca e de ajuns si cat se poate de OBIECTIV ! :wink:

69WRX 28-01-07 22:05

Quote:

Originally Posted by AdY9005 (Post 719354)
dj-ul : dak tot ai pus neon ,trebuia si in partea cealalta

chiar nu mi-am dat seama...acum am vazut:rolleyes2 ...ms ptr observatie.. 8)

Cristi T 28-01-07 22:26

2 Attachment(s)
prima mea mashina brush in totalitate ... comment pls :)

cobbo 29-01-07 00:40

1 Attachment(s)
nu stiu ce am facut cu originalu...da incercati asa...ms!:P

Gabi 29-01-07 02:16

3 Attachment(s)
Viziunea mea asupra Daciei Logan VAN

"SONY Logan VAN" :)

Varianta "cameleon" e... for fun :wink:

69WRX 29-01-07 10:24

da da...e frumos ;) io nu vad greseli...doar o parte mica din bara fata cam ireala..aia cameleon e urata..

Leul 29-01-07 10:24

2 Attachment(s)
Astept sa-mi vina masinutza de la bucuresti :D

Ace Axel 29-01-07 11:20

selectii un pic km najpa la capota si plafon

Barum 29-01-07 13:23

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 720321)
Viziunea mea asupra Daciei Logan VAN

"SONY Logan VAN" :)

Varianta "cameleon" e... for fun :wink:

Imi plac amandoua :D dar...... ai pos folie numai pe un geam :( :rolleyes2

Gabi 29-01-07 13:33

Quote:

Originally Posted by Barum (Post 720858)
Imi plac amandoua :D dar...... ai pos folie numai pe un geam :( :rolleyes2

Merci, merci, da' nu e pusa folie deloc. Uita-te la poza originala si o sa vezi ca e la fel :wink:

(!8Y_M 29-01-07 17:04

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 715727)
sall.azi e prima zii de cand m-am apucat de virtual yuning.si am facut cateva masini. aku e la inceput nu prea a rabdare la finisara ...ce ziceti e bine pentru inceput...???

Baaaa... esti nesimtit.. ti-ai batut joc de el.. daca era.. ti-o dadeam pe aia originala.. nu aia tunata..... cam asa arata.... dupa ce a trecut prin mana mea... a mai fost postata pe aicea...:D

wlady 29-01-07 17:16

(!8Y_M => Ai carbonul uracios ( e prea deschis ), ai plasa albastra ! La spoilerul fata ai iesit cu el de pe masina ! Data viitoare copiaza de pe o masina care e in acelasi unghi sau macar sa poata fii compatibila ! Bafta

(!8Y_M 29-01-07 17:21

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 721153)
(!8Y_M => Ai carbonul uracios ( e prea deschis ), ai plasa albastra ! La spoilerul fata ai iesit cu el de pe masina ! Data viitoare copiaza de pe o masina care e in acelasi unghi sau macar sa poata fii compatibila ! Bafta

Ms wlady...:D stiam.. am mai primit indicatiile astea.. da nu am mai umblat la ea..:D si orcum, am postat iar ca si-a batut mary joc de ea:( si io am muncit mult atunci.. a fost a 2 sau a 3 masina facuta de mine, si eram mandru de ea..:D.. iar la spoiler.. nu am iesit.. uita-te la originala.. ca si la ea e scos.. asa a fost sa fie..:D

All times are GMT +2. The time now is 04:35.

- Copyright 2026 4Tuning