![]() |
Re: Club CIELO
Sunt mai comode, arata mai bine si le poti schimba foarte usor infatisarea :) Eu am dar mai imi lipsesc plasticele de pe usi :| Nu are cineva de vanzare? :-P
|
daca erai din buc te timiteam eu la dezmembrarii la cineva sa iti ei .
eu mi am loat geamuri fata electrike 4 fete usa model vechi si o sacosa de butoane la 200 leii :D:D:D |
salut baietzi!urgent am si eu nevoie de o informatie:jante 8j/et45/15 intra pe cielo,mentionesz ca nu mi pasa de aripa spate(o refac),ma int sa nu atinga in amortizoare sau cva de genul!astept raspunsurile voastre
|
Stai linistit ca nu atinge! Eu am tot 15", 8j, iar Et-ul este 15. S-ar putea sa nici nu ai treaba cu aripa spate la et45...
|
ms frumos pt ajutor.
|
La ET 45 sigur nu atinge in aripa.
|
dar poate sa atinga in amortizor si in fata in jamba ... :???:
|
stie cineva pe Cineva care vinde niste jante 4x100 ? pe 14 sau 15 cu 185...pt un cielo...am gasit numai la preturi ...mari
ms |
sorry pt dublu topic,dar au trecut cele 5 min
daca este cineva pe aici care ii pot da un model de stikere sa mi-l faca...este foarte usoara ideea sunt niste linii micute,sa imi dea un pm. |
Quote:
In amortizor poate sa bata doar daca e dus amortizorul sau are cursa prea lunga/slaba. In jamba nu cred ca are cum, nu are unde :P. |
Nicule nu cred ca ai inteles: Dat fiind faptul ca ET-ul e 45, janta intra destul in interior, iar cauciucul atinge pe fuzeta. Nu conteaza cursa amortizorului, pt. ca e vb. de distanta de la cauciuc la cartusul amortizorului.
|
A , am inteles acum. Este ET prea mare si de aia roata e intrata prea mult inauntru :P.
Oricum, in primul caz sigur nu are cum sa bata amortizorul...Mersi de explicatii Felix ! |
pe spate se taie contra aripa un pic cu flex si se indoaie in sus dupa, se degreseaza se bate un pik de fibra si e ok. dupa antifon body si interior si prin portbagaj . eu am reusit sa bag pe spate la cielo jante 17 . 10 J. 245 gume si nu ating asa ca idee si suspensia este 60 spate.
si pe fata daca iti place la nebunie jantele nu conteaza ET daca o baga prea mult in interior ca se fac flanse orice e posibil daca pui creierul la treaba. daca jantele nu intra pe masina facem masina dupa jante:twisted::twisted::twisted: |
Bravo.... de acord cu tine!!!
|
foarte buna treaba cu jantele de 17` dar ce pastila le arunci "copoilor" k sa te lase in pace... ? ca si la 15` faceau figuri ... e doar o chestiune de timp pana se calmeaza!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Te duci la militie si intrebi daca se poate schimba. O sa te coste ceva ca nimeni nu face moca. Daca totusi nu vor zici ca l-ai pierdut. :P
|
corect nu mai e trecuta dimensiunea jantelor, iar taxa pt un nou talon e undeva 80 -100 ron in cazul in care il dai pierdut.
|
Quote:
Eu ma gandeam sa te duci cu certificatul deteriorat... Dupa postul lui CT-13-TGR: Deci e mai ieftin sa iei certificat nou decat sa te chinui sa le omologhezi? |
eu le`am omologat vara trecuta pe astea de 15` si am dat 380 ron 195/50/15 dar am cauciucuri de 205/45/15 si tot nu as fi in regula ... dar cum asteptarile sunt din ce in ce mai mari acum vreau sa trec pe 16 , iar bani iar timp pierdut ca asa e la noi in romania!
|
Quote:
|
clar asta v`a fi urmatorul pas spre "succesuri" :) :D dar inainte sa fac treaba asta o sa ma interesez mai mult despre procedura ca sa fiu sigur ca nu dau peste probleme!
|
dar la alta varianta vatii gandit????????
poate gaborul nu e prost si ati retine talonul sa te prezinti cu cartea masini la rar :D atunci ce faci? |
stie cineva cat lichid de frana imi trebuie pt schimb ? recomandari ceva ?
|
Quote:
Quote:
|
0,5 l complet ? eu nu mai am deloc ... s-a spart conducta :( si a curs tot.
|
ba fratilor vreu sa comand si eu o toba de pe net si mie sa nu ma intepe omu ,dati-mi si mie un sfat pls ......http://tuningcox.blogspot.com/ asta e situ,ati mai luat careva de pe el?
|
il poti comanda cu plata ramburs ,iar la observatii sa scrie '' a se desface la destinatie '' . prin acest mod il poti desface inainte de a il plati ,daca nu este ceea ce ai comandat refuzi pachetul ;) . simplu.
|
ms mult de tot
;) |
O intrebare ce ulei trebuie la servo?Este la minim??
|
DEXRON II Ulei de servo
|
Banzay care mai este stadiul masinii tale ?
Nu am vazut mai nimic nou... |
Pai asta pt ca nu e nimic nou de vazut :lol:
|
Sa inteleg ca se lasa cu surprize...:P:D
|
Intelegi bine...
|
cand e gata masina mea de vopsit va arat poze cu unflaturile pe spatede 10 j :twisted::twisted:
|
J-ul ca j-ul, dar ce et? :lol:
|
nu scrie pe ele jantele sunt momo 17 gume 215 45 17
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning